Ameliyattan sonra kikirdaginda delik olusan var mi?

Gozzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
346
3
96
İngiltere
Merhaba,
Ben Temmuz sonunda ameliyat oldum, iyilesmem felan cok cabuk oldu burnumun sekli de cok guzel ama son bi kac haftadir burnumdan islik sesi ciktigini fark ettim nefes alirken. Geceleri daha cok belirgin oluyo ve biraz arastirma yapinca septal perforation oldugunu gordum. Doktorum Turkiye'de ben degilim Ocak sonu gibi gorunucem ama aynadan aynayla felan baktim ufak bi delik var sag tarafimda. Cok korkuyorum, ayni seyi yasayan oldu mu? Duzelebiliyor mu? Surekli burnumdan islik sesi cikarsa burnumu kirarim galiba sinirimi cok bozuyo :(
Cevap verirseniz sevinirim.

merhaba gozzy, bana çene hakkında mesaj atmıstın sana özel mesaj yazamadıgım için burdan cevap veriyorum. ben istanbulda çapa tıp fakültesinde ameliyat oldum.Doktorum orhan çizmeci ydi.bir tane daha doktor var adı ufuk soyadını hatırlamıyorum ikiside plastik cerrahideydi. sende bi arastır tavsiye ederim ikisede bu konuda uzman.kesin karar verirsen, istersen telefon numarasını da verebilirim benm doktorumun.

cok tesekkur ederim ferry. arastiririm. subat ayinda turkiye'ye gelicem randevu almaya calisirim. isimleri not ettim tesekkur ederim tekrardan.

Back
X