Ameliyattan sonra ne sayıklamışsınız?? =)

:roflol: yok yok merak etme doktorlar kim bilir neler görmüş geçirmiştir..ama sen yinede kendini kontrol etmeye çalış derim ben yerimseniben yada benim gibi local anestezi ile ol endişe yok stres yok zaten bilincin yeterince yerinde :lepi:

eeheheh
hayatım lokal deme bana ya zaten tırsıom ne cesaret lokal oldun bea delikafadulden
ay ben vala burnumu keserler o halde firar ederim delikafadulden sokaklarda dr lar benim peşimden ben kaçmaktan kan revan aman allahım delikafadulden
mumkunatı yok bilinç milinç isdemem ben uyuyayım en iyisi delikafadulden

eeheheh
hayatım lokal deme bana ya zaten tırsıom ne cesaret lokal oldun bea delikafadulden
ay ben vala burnumu keserler o halde firar ederim delikafadulden sokaklarda dr lar benim peşimden ben kaçmaktan kan revan aman allahım delikafadulden

kız sen nasıl bişeysin gülemiyorumda nasıl şekillere girdim bir görsen okurken :roflol:
aman bacım sen narkoju ye neme lazım gözümde canlandı o nasıl koşmak yakalayana aşk olsun delikafadulden sen uyu ben sana ninnide söylerim :utangac:

eeheheh

yok yaa cidden local öyle abarttıkları gibi birşey değil hatta çoğunluk yine uyur gibi oluyomuş ben tamamen kendimdeydim herşeyi saniyesi saniyesine hatırlıyorum..evet bütün sesleri duyuyosun kırılma sesleri törpüleme sesleri kesme sesleri hatta dokunmalarını bile hissediyosun ama biraz cesaretle herşey bitiyor benim gibi deli biriysen gözlerini açıp bakarsın bile...bide bu arada masadan kalkmak biraz imkansız elini kolunu bacaklarını sabitliyolar zaten istesende kaçamazsın yanidelikafadulden :sm_cool:..genel anestezide de sonrasında rahatsızlıklar yaşanıyomuş bide doğal birşey değil bütün sistemlerini durduruyolar açıkçası ben bööyle olsun istemedim yerimseniben
ama önemli olan en rahat olabileceğin yönteni seçmek sonuçta öyle yada böyle geçip gidiyo...

yok yaa cidden local öyle abarttıkları gibi birşey değil hatta çoğunluk yine uyur gibi oluyomuş ben tamamen kendimdeydim herşeyi saniyesi saniyesine hatırlıyorum..evet bütün sesleri duyuyosun kırılma sesleri törpüleme sesleri kesme sesleri hatta dokunmalarını bile hissediyosun ama biraz cesaretle herşey bitiyor benim gibi deli biriysen gözlerini açıp bakarsın bile...bide bu arada masadan kalkmak biraz imkansız elini kolunu bacaklarını sabitliyolar zaten istesende kaçamazsın yanidelikafadulden :sm_cool:..genel anestezide de sonrasında rahatsızlıklar yaşanıyomuş bide doğal birşey değil bütün sistemlerini durduruyolar açıkçası ben bööyle olsun istemedim yerimseniben
ama önemli olan en rahat olabileceğin yönteni seçmek sonuçta öyle yada böyle geçip gidiyo...

bak bu konuda haklısın bütün sistemleri durduruyor nefes almanı bile aletler sağlıyor benim hiç ağrım olmamasına rağmen boğazımda ilk gün hep yanma hissi vardı sordum nefes almamı sağlamak için kullandıkları alet bunu yapabiliyormuş

ben ağlamışım narkozdan uyanırken:gitme:
agrıdan falan degil,psikolojim pek iyi değildi :1ninca:

ben ağlamışım narkozdan uyanırken:gitme:
agrıdan falan degil,psikolojim pek iyi değildi :1ninca:

sorun aynımı bilmem ama bende ağlayarak uyanmışım ama ağrıdan değil benimde mafoldumben aslında insanlar sorunlarını konuşarak uyanırmış genelde yani sorunlu olduğu kişiye bişeyler söyleyerek :kedi: ama bizde gariplik var sanırım o halde bile içimizemi attık acaba yerimseniben

ya ne kadar masum uyanmış herkes =) ben hemşirelere saldırarak uyanmışım gidin başımdann defolunn göstericem size gününüzü felan demişim .. kustum sanıyodum meğer hemşirelerin yüzüne tükürmüşüm =// sonra sedyeye alınınca da bi adam vardı işte sürükleyen sedyeyi.. ona çişim geldi diye bağırmışımm.. bi de şey regl olmaktan korkuyodum ameliyatta.. o kadar işlemiş bilinçaltına ki kirlencemm ben demişim kaç kere.. uyanınca çamaşırmda sargı bezi vardı :D:D

ya ne kadar masum uyanmış herkes =) ben hemşirelere saldırarak uyanmışım gidin başımdann defolunn göstericem size gününüzü felan demişim .. kustum sanıyodum meğer hemşirelerin yüzüne tükürmüşüm =// sonra sedyeye alınınca da bi adam vardı işte sürükleyen sedyeyi.. ona çişim geldi diye bağırmışımm.. bi de şey regl olmaktan korkuyodum ameliyatta.. o kadar işlemiş bilinçaltına ki kirlencemm ben demişim kaç kere.. uyanınca çamaşırmda sargı bezi vardı :D:D

kız one öyle yapmadığın kalmamış kaydirigubbakcemile3 içinde bişey kalmamış bişey dedilermi sonradan yani anlatan yakınınmıydı yoksa sinirle uyanmayı bekleyen birimi :jeyyar:

hemşireler anlattı ameliyat odasında yaptıklarımı, sedeyede giderken sölediklerimi de ablam anlattı :D hemşireler arkadaşımızdı allahtan tanıdık yani.. gelip, iyileş çok fena öcümüzü alıcaz senden felan diye takıldılar :D

gamje sen neler etmissin öyle millete :dance:

bnm de en son burun amelyiatimda amelyaitin ortasinda uyandigimda cirpindim amelyiatin . bunu yaptigimi da cok iyi hatirlyiorum. hepsi beni tutuyordu:utangac:

sonra yine uyudum ve uyaninca oda da herkeze ters ters bakip azarliordum. bi aradasin annesi demiski ki "amelyiattan uyaninca ya cok sempatik ya da coka sabi olunur" vallaha da dogru

Son düzenleme:

bnm de en son burun amelyiatimda amelyaitin ortasinda uyandigimda cirpindim amelyiatin ortasinda. bunu yaptigimi da cok iyi hatirlyiorum. hepsi beni tutuyordu:utangac:

sonra yine uyudum ve uyaninca oda da herkeze ters ters bakip azarliordum. bi aradasin annesi demiski ki "amelyiattan uyaninca ya cok sempatik ya da coka sabi olunur" vallaha da dogru

ben çok sempatikmişim ozaman :kedi: ama ağlayan sempatik kaydirigubbakcemile3 sebepsiz niye ağlanırki :uhm:

sorun aynımı bilmem ama bende ağlayarak uyanmışım ama ağrıdan değil benimde mafoldumben aslında insanlar sorunlarını konuşarak uyanırmış genelde yani sorunlu olduğu kişiye bişeyler söyleyerek :kedi: ama bizde gariplik var sanırım o halde bile içimizemi attık acaba yerimseniben

valla oluyomuş canım,ben hatırlamıyorum agladığımı da doktor söyledi.
ameliyattan sonra da bi gariptim,annemleri kandırmak için hafızamı kaybetmiş numarası yapıyodum,gülüyodum falan.2 dk sonra ağlıyodum falan:roflol:
birde ameliyathanede mi nerde bilmiyorum uyandırdıklarında dr ve hemşireler,burnum acayip kaşındı elimi götürdüm burnuma çektiler elimi,inatla tekrar götürüyorum onlar çekiyo ben götürüyorum falan:roflol: burnumda hiç ağrı olmadığı için o sırada acaba bişiler ters gitti de ameliyat yapmadılar mı diye tek gözümü kapayıp falan burnuma baktım,beyaz bantları ateli falan görünce rahatladım oh bitmiş diyesositososito

bnm de en son burun amelyiatimda amelyaitin ortasinda uyandigimda cirpindim amelyiatin . bunu yaptigimi da cok iyi hatirlyiorum. hepsi beni tutuyordu:utangac:

ameliyatın ortasında uyandın mı:1shok: en korktuğum şey bu:1shok:

yaa ben ailemin yaninda uygunsuz belkide olmayan birseyleri sayiklarim diye korkuyorum :D
amaa EBRU ebruu senin ilk anlattigin vital bulgular óldum óldum gulmekten
birde çilek annende ne guzel bagirmiss aay ya neguzel bir bolummus :D

işin komik yanı annem hem zühtüüüüü ah zühtü ahh diye bagırırken asistanları zühtü beyi cagrıolardı hocam hastanız sıze seslenıyo dıye zühtü beyde gelip hı hı tamam geçti diyip sakinleştiriyodu annemi,annem bagırdıkca muzık sesını daha cok açıolardı en sonunda mekan diskoya döndü zaten :lepi:

eeheheh

işin komik yanı annem hem zühtüüüüü ah zühtü ahh diye bagırırken asistanları zühtü beyi cagrıolardı hocam hastanız sıze seslenıyo dıye zühtü beyde gelip hı hı tamam geçti diyip sakinleştiriyodu annemi,annem bagırdıkca muzık sesını daha cok açıolardı en sonunda mekan diskoya döndü zaten :lepi:

Alemsiniz canım ya akşam akşam iyi güldüm :)

ay bendee olduuum tekrar cilek yaaaaaa
ameliyat sonrasi olanlari okurken huzun dustu ustume neden bilmiyorum.
birden senin bu yaziyiokudumyaa deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
cok guzel yaaa

ay sormayın kızlar,bızım şefin çocuğu benım aracılığımla türkiyenın ünlü profu olan doktora gittiler(dayımın bacanağı),adam muayne etmiş,şefte sanmış prof gircek ameliyata,neyse çocuk ameliyat olmuş çıkmış,sormuş şef,demişler hayır o başhekim ve ameliyata girmez,aradan 3 yıl geçti,aynı doktora bn gittim,tabi ameliyat yapmıyo,benı bırıne yönlerdidi,bende yengemı falan soktum araya yalvardım,yaptı,fakat benım bilinçaltımda kalmış şefin olayı,korkuyodum yaomayacak diye veeeeeeeeee

ayılırken tek sayıkladığım (ben ahmet beymı yaptı diye defalarca sayıklamışım)adam rezil olmuş tabi bende

Back
X