benim bugün 6. günüm hep sırt üstü yattım bu gece dayanamadım yan yattım Allahım ne rahat bir his ya burnumu değdirmedim hiçbiyere mışıl mışıl uyudum
cnmm yatma daha yannn yaaaa cok yeni ameliyatlıyız allah korusun
ayyyyyy kızlarrrrr bu topiği ilk ben açmıştım.Şimdi görünce şaşırdım.yaklaşık 8 ay geçti üzerinden.zaman ne çabuk geçiyor ya anlatamam size:))))ben soruyordum ameliyat olanlara şimdi de ameliyat olanlar bana soruyor:))ayrıca yan yatınca yamulmuyor haberiniz ola.yani alçı çıktıktan sonra bişey olmaz.sadece üzerine yatmayın burnunuzun.Bu tehlikeli olabilir yani.Ben son 7 aydır hep yan yatarım.çok şükür yamukluk falan yok yani:))duyurulur merak edenlere..
ayyyyyy kızlarrrrr bu topiği ilk ben açmıştım.Şimdi görünce şaşırdım.yaklaşık 8 ay geçti üzerinden.zaman ne çabuk geçiyor ya anlatamam size:))))ben soruyordum ameliyat olanlara şimdi de ameliyat olanlar bana soruyor:))ayrıca yan yatınca yamulmuyor haberiniz ola.yani alçı çıktıktan sonra bişey olmaz.sadece üzerine yatmayın burnunuzun.Bu tehlikeli olabilir yani.Ben son 7 aydır hep yan yatarım.çok şükür yamukluk falan yok yani:))duyurulur merak edenlere..
cnm benmopuyorumnanaktan.ne güzel benimde bi geçse 8 ay oluverse ne hoş olur..benim alçım henüz çıkmadı yarın çıkacak inş.fakat ben ameliyat olduğum günden beri yan yatıyorum fakat burnumu hiçbir şekilde yastığa değdrmeden.zaten ufacık bi dokunuşta bile deli gibi sızlıyo.genede bi sorun olurmu sence cnm ya..
ben de korktum şimdi her ne kadar duz yatmaya çalişsam da sabah kendimi yan yatarken buluyorum yaa yamuk olmaz dimiiieyvahedigeldismile
üzerine yatmadığın sürece ve yan yattığında da burnunu bir yere değdirmeden uyursan bişey olmaz,korkma canım:))
içim rahatladı şimdi cnm saol:) yarın da cıkıo alçım ohh kurtulcam sonunda:))) inş çıkan görüntüden de memnun olurum:)))
inşallah canım memnun olursun.fotolarını bekliyoruz,hayırlısı olsun:))
canım alçıyı değdirmediğin sürece bişey olmaz bence.Çünkü alçı zaten burnu hem koruyor hem de oturmasını sağlıyor.Sen özellikle üzerine yatma yani bu daha tehlikeli bir durum arzettirir diye düşünüyorum.doktorumda öyle dedi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?