Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 20 gün oldu.sol burun deliğimden hiç nefes alamıyorum.doktorum şişlikten dedi.böyle kalırsam diye korkuyorum.kızlar rewızyon we estetk olduktan sonra nefes alamıyorum amalıyattn once daha rahat nefes alıyodum 2 ay oldu cok kısıtlı nefes alıyorum bu normal bir durummu sızce![]()
benim de burnum 2,5 ay boyunca arasira tikandi. daha cok erken endiselenmek icin :)
Kızlar bende sol dan ara ara nefeste zorluk yaşadım ama şuan süper 1,5 ay oldu benim endişelenmeyin zamanla dzeliyor sizde hisedeceksiniz ztn
Kızlar bende sol dan ara ara nefeste zorluk yaşadım ama şuan süper 1,5 ay oldu benim endişelenmeyin zamanla dzeliyor sizde hisedeceksiniz ztn
ya bide ben bişey sormak istiyorum doktora gidicm birazdan ona sormadan önce size danışıyım.alçım çıkıcak bnm ama çok şiş burnum önü,yanları biraz zamn geçtikçe küçülecek dimi daha düzgn bi şekil alır yanii???
Burnumuzdaki dokuların ne derece travma aldığıyla alakalı bi durum bu bence cnm..kiminin operasyonu daha az hasarlı geçer kiminin ise daha zordur..dolayısıyla burun içi membranlar daha şiş ve burun daha tıkalı oluyor özellikle revizyonlarda..endişe etme bence..
Bnm de revizyonum ve sonrası daha zorlu geçti...