amelyattan sonra cok kısıtlı nefes alıyorum böle olanlar var mı aramızda?

pubb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
101
0
46
İstanbul
kızlar rewızyon we estetk olduktan sonra nefes alamıyorum amalıyattn once daha rahat nefes alıyodum 2 ay oldu cok kısıtlı nefes alıyorum bu normal bir durummu sızce:(

kızlar rewızyon we estetk olduktan sonra nefes alamıyorum amalıyattn once daha rahat nefes alıyodum 2 ay oldu cok kısıtlı nefes alıyorum bu normal bir durummu sızce:(
benimde 20 gün oldu.sol burun deliğimden hiç nefes alamıyorum.doktorum şişlikten dedi.böyle kalırsam diye korkuyorum.

ya bide ben bişey sormak istiyorum doktora gidicm birazdan ona sormadan önce size danışıyım.alçım çıkıcak bnm ama çok şiş burnum önü,yanları biraz zamn geçtikçe küçülecek dimi daha düzgn bi şekil alır yanii???

Aslında 2 ay sonra artık nefes almanızın düzelmiş olması lazım. En iyisi doktorunuzdan görüş almak..

Kızlar bende sol dan ara ara nefeste zorluk yaşadım ama şuan süper 1,5 ay oldu benim endişelenmeyin zamanla dzeliyor sizde hisedeceksiniz ztn

Burnumuzdaki dokuların ne derece travma aldığıyla alakalı bi durum bu bence cnm..kiminin operasyonu daha az hasarlı geçer kiminin ise daha zordur..dolayısıyla burun içi membranlar daha şiş ve burun daha tıkalı oluyor özellikle revizyonlarda..endişe etme bence..
Bnm de revizyonum ve sonrası daha zorlu geçti...

bi arkdasımla gorustum o da içindekileri atman zaman alıyo dedi ama hastalıklıymıs gıbı ck zor nefes almak kötü bir durum,doktorla gorusucem bakalım bu hafta..bi de deniz suyu iyi diolar kullansam bir zararı olurmu ki acaba?

benim de burnum 2,5 ay boyunca arasira tikandi. daha cok erken endiselenmek icin :)

ara sıra demişsin canım ama benım hep kısıtlı kemık alınan yere bastrınca yada burun ucunu kaldrdgmda daha rahat nefes giriyor anlamadım dgrusu umarım gecer..

ya bide ben bişey sormak istiyorum doktora gidicm birazdan ona sormadan önce size danışıyım.alçım çıkıcak bnm ama çok şiş burnum önü,yanları biraz zamn geçtikçe küçülecek dimi daha düzgn bi şekil alır yanii???

evet kesınlıkle daha ıncelıcek ılk zamnlar cok kalın oluo

Burnumuzdaki dokuların ne derece travma aldığıyla alakalı bi durum bu bence cnm..kiminin operasyonu daha az hasarlı geçer kiminin ise daha zordur..dolayısıyla burun içi membranlar daha şiş ve burun daha tıkalı oluyor özellikle revizyonlarda..endişe etme bence..
Bnm de revizyonum ve sonrası daha zorlu geçti...

yani bu durumum gecıcıdır degl mı bir de burun uzerınde cıkıntı war bu da gecer mı o kemıgın alndgı yer masaj yapıyorm ama duruyor hala:(

kemik de normal cnm..dr un mu dedio kemiğin üzerine masaj yap diye..çünkü burun ucu şiş olduğu için hafif semerli bi görüntü oluşuo..burun ucu oturdukça o kemik deyok olucak..o görüntüyü yaratan şişlik..

Back
X