- 4 Şubat 2015
- 6
- 1
- 3
- 41
- Konu Sahibi impatient_woman
Arkadaşlar merhaba,
Siteyi çok da ha önceden beri takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve aranızdayım.
Ben , eşim ve 3 yaşıdaki kızımla birlikte Amerika'da yaşamak için planlar yapıyoruz. tamam o kadar kolay değil dediğinizi duyabiliyorum:) Ama bunu şimdi denemezsek bir daha hiç deneyemeyiz ve hep 'keşke'miz olur. Neyuse çok uzatmıyım , biz bu yol abaş koyduk ve planlarımızı da uyguluyoruz.
Sizden yardımını istediğim konular ise şöyle;
1. Aranızda Chicago da yaşayan var mı? Bana tecrübelerini iletebilir mi?
2. Eşim yazılım uzmanı iş imkanları , iş görüşmeleri yada iş fırsatları ile ilgili tecrübeleriniz varsa bize yardımcı olur musunuz?
3.Aslında kısaca herşeyden bahsetmenizi istiyorum :):):)
Bu yola çıkmamızın en büyük nedeni kızımızın geleceğine ışık tutabilmek.
Lütfen bu sabırsız hatunu fazla bekletmeyin :):):)
Sevgiler ,
Siteyi çok da ha önceden beri takip etmeme rağmen yeni üye oldum ve aranızdayım.
Ben , eşim ve 3 yaşıdaki kızımla birlikte Amerika'da yaşamak için planlar yapıyoruz. tamam o kadar kolay değil dediğinizi duyabiliyorum:) Ama bunu şimdi denemezsek bir daha hiç deneyemeyiz ve hep 'keşke'miz olur. Neyuse çok uzatmıyım , biz bu yol abaş koyduk ve planlarımızı da uyguluyoruz.
Sizden yardımını istediğim konular ise şöyle;
1. Aranızda Chicago da yaşayan var mı? Bana tecrübelerini iletebilir mi?
2. Eşim yazılım uzmanı iş imkanları , iş görüşmeleri yada iş fırsatları ile ilgili tecrübeleriniz varsa bize yardımcı olur musunuz?
3.Aslında kısaca herşeyden bahsetmenizi istiyorum :):):)
Bu yola çıkmamızın en büyük nedeni kızımızın geleceğine ışık tutabilmek.
Lütfen bu sabırsız hatunu fazla bekletmeyin :):):)
Sevgiler ,