kikima Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 9 0 86 41 Diğer 28 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kikima #1 Merhaba kızlar, Ben neredeyse bir yıldır Amerika kıtasındayım. Burada en çok kuş üzümü ve türk kahvesini özledim. Bulunduğum yer küçük bir yer çok fazla Türk olmadığı için türk marketi de yok. Bunları online ısmarlayabileceğim bir adres biliyor musunuz? Teşekkürler.
Merhaba kızlar, Ben neredeyse bir yıldır Amerika kıtasındayım. Burada en çok kuş üzümü ve türk kahvesini özledim. Bulunduğum yer küçük bir yer çok fazla Türk olmadığı için türk marketi de yok. Bunları online ısmarlayabileceğim bir adres biliyor musunuz? Teşekkürler.
aalizzwell no more monkeys jumpin' on the bed:p Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2009 1.937 1.914 133 28 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kikima #2 amerikanin neresindewin canim?
kikima Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 9 0 86 41 Diğer 28 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kikima #3 Kanada'sındayım :). Ama küçük bir şehirdeyim, pek birşey bulunmuyor.
aalizzwell no more monkeys jumpin' on the bed:p Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2009 1.937 1.914 133 28 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kikima #4 kikima .!.: Kanada'sındayım :). Ama küçük bir şehirdeyim, pek birşey bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... canim internetten google dan falan aratirsan cikar bikac site, kargo usuluyle gonderim yapan
kikima .!.: Kanada'sındayım :). Ama küçük bir şehirdeyim, pek birşey bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... canim internetten google dan falan aratirsan cikar bikac site, kargo usuluyle gonderim yapan