Arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve şimdiden nerede doğum yapmalıyım diye düşünürken aklımıza eşimle birlikte yurt dışı olabilir diye geldi .
Fakat endişelerim var şu ara araştırma aşamasındayım sizlerden de yurt dışında doğum yapan yada bilgi sahibi olan varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim sevgiyle kalın .:)
Sevgili gizemo bizde eşimle aynı şelikde düşündük ve araştırmalarımız halen sürüyor.Aslında kararda verdik sayılır sadece şu an beklemedeyiz .bende bir arkadaşım aracılığıyla karar verdim .Amerika'nın san diego eyaletinde doğumunu yaptı ve çok memnun kaldığını anlattı .
Sevgili gizemo bizde eşimle aynı şelikde düşündük ve araştırmalarımız halen sürüyor.Aslında kararda verdik sayılır sadece şu an beklemedeyiz .bende bir arkadaşım aracılığıyla karar verdim .Amerika'nın san diego eyaletinde doğumunu yaptı ve çok memnun kaldığını anlattı .
Doğumdan ne kadar süre önce gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar? Ve doğumdan sonra en erken ne zaman dönülebiliyormuş. Biraz daha bilgi paylaşırsanız sevinirim.
sevgili gizemo biz kararımızı verdik ve amerikaya gitmemizi kendimiz değil bir kurumun yardımıyla olmasını istiyoruz .Bir ay kadar önce Yeni bir Hayat Şirket direktörü şevki beyle görüşmüştük bize çok fazla kolaylık sağladılar. Şöyleki ben ve eşim ingilizce bilmiyoruz nasıl gideriz diyorduk .oraya varmamızdan itibaren yanımızda bir rehber olacak .Kalacağımız ev Hastane ve diğer isteklerimizi yeni bir hayat ekibi gerçekleştirecek .orada doğum yapan arkadaşım tavsiyesiyle gittik görüştük ve çok içimiz rahat bir şekilde şimdi zamanımızın gelmesini bekliyoruz .bilemiyorum bu konuda ne kadar bilgilisin ama sana tavsiyem bu şansı kaçırma .Ben Miamiye karar verdim ve şimdiden çocuğumun nerelerde okuyabileceğini ve amerikan vatandaşı olarak ne tür haklara sahip olabileceğini biliyorum .Sana tavsiyem http://www.yenibirhayat.com.tr/amerikada-dogum bu siteyi inceleyip görüşmen .sevgilerimle :)
entropi ve asya selam
zaman daralıyor ve daraldıkça bana afakanlar basıyor .napıcaz ne edicez derken günler geçiyor ya çok moralim bozuluyor . asyacım gönderdiğin siteyi inceledim .aradım ve içim çok rahatladı nekadar çok seçenek var ve aradığınız zaman sizinle iletişimleri çok iyi aradım ve hemen bilgilendirme emaili gönderdiler .Entropi hayırlı olsun sanada .Asyacım Teşekkür ediyorum verdiğin bilgi için.
gizemcim selam hiçç sıkıntı yapacak birşey desemde sanırım bu süreyi biraz sıkıntılı geçiricez ama sonucunda inşallah herşey istediğimiz gibi olacak kalbini serin tut :)
entropicim selam arkadaşımın kardeşi bir yıl önce bu firmayla amerikaya gitti ve mennun kaldığını anlatınca orda doğumunu yapmış biri olarak bizde inandık şu an nur topu gibi bir oğlu var ve çok şeker . firmanın reklamı değil neler yapabildiklerini anlatmak istemiştim .bu arada türk doktorla ilgili kararımızıda değiştirdik .
bbrraa selam ben 28 .hafta gidicem dönüş için birşey diyemiyorum normal şartlarda iki hafta sonra dönebilirsiniz dediler .normal doğum ve sezeryana bağlı olarakta değişiyormuş.
Doktorun kim asyacim arastirdin mi sen hangi eyaleti gideceksin?entropiicim evet yabancı doktor olarak düşündük . türk doktorla alakalı hoş olmayan şeyler gelince kulağımıza bizde vazgeçtik.
Merak ettığiniz yada burda doğum yapmayı düşünürseniz bütün kolaylıkları sağlayabilirim .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?