Bende giriş yaparken sorun olurmu diye arastırdım onu,genel forumlarda hastane masraflarını karsılayanılecegıne dair bi para gösterirsen sorun olmaz diyo çünkü ABD ye doğum için bitek Türkler ve Çinliler geliyo onlarda bunu biliyo.pasaport kontrolde soruyo niye geldin diye ;gıttıgın sehrin bi özelliği varsa gezmeye dıyebilirsin,benım karnım küçücüktü şişme yelekle geçtim,sorsalardıda söylerdik.şimdiye kadar döndürülen olmamış bi sorun olacagını sanmıyorum.dr dan raporunu al ve havaalanındaki hiçbir xr den geçme söyle hamileyim diye sorun olmuyo😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgili gizemo bizde eşimle aynı şelikde düşündük ve araştırmalarımız halen sürüyor.Aslında kararda verdik sayılır sadece şu an beklemedeyiz .bende bir arkadaşım aracılığıyla karar verdim .Amerika'nın san diego eyaletinde doğumunu yaptı ve çok memnun kaldığını anlattı .
Arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve şimdiden nerede doğum yapmalıyım diye düşünürken aklımıza eşimle birlikte yurt dışı olabilir diye geldi .
Fakat endişelerim var şu ara araştırma aşamasındayım sizlerden de yurt dışında doğum yapan yada bilgi sahibi olan varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim sevgiyle kalın .:)
Aahahaha :)) bebeeeeeemi amerikada dogiricim ben !
Türkiye'de dogurmicim...İçimde tuticim oraya gidince çıkaricim...
Ben de diyorum ki acaba acun ılıcalıyla konuşsam beni survivora alsa ünlüler arasında yer alsam ünlüler adasında dogursam :
uçakta doğur dünya vatandaşı olsun bebişim
Arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve şimdiden nerede doğum yapmalıyım diye düşünürken aklımıza eşimle birlikte yurt dışı olabilir diye geldi .
Fakat endişelerim var şu ara araştırma aşamasındayım sizlerden de yurt dışında doğum yapan yada bilgi sahibi olan varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim sevgiyle kalın .:)
Sevgili gizemo bizde eşimle aynı şelikde düşündük ve araştırmalarımız halen sürüyor.Aslında kararda verdik sayılır sadece şu an beklemedeyiz .bende bir arkadaşım aracılığıyla karar verdim .Amerika'nın san diego eyaletinde doğumunu yaptı ve çok memnun kaldığını anlattı .
Doğumdan ne kadar süre önce gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar? Ve doğumdan sonra en erken ne zaman dönülebiliyormuş. Biraz daha bilgi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?