Amerikadaki hamisler

sonsenabd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
389
6
96
A.B.D.
Hamileyimmm . idrar testin de pozitif cikti . hunuz doktora gitmedik . Amerika da hamile kalip dogum yapan arkadaslar yardimlarinizi bekliyorummm...

ben yaptim canim...hayirli olsun..saglicakla kucagina da alirsin insallah...benim yaramazdan vakit bulup bakabilirsem sana cevap yazayim sen sor sorularini...bu arada nerdesin sen..hangi eyalet hangi sehir...simdiden yuksek ihtimal normal dogum yapacaksin.cunku burda normal dogum yaptirmak icin cok ugrasiyorlar...saglik yonunden sorun olmadikca sezeryan yok:) bi de iyi bi doktorun olursa senden mutlusu yok..ben cok memnundum herseyden hamilelik boyunca...ha bi de 12.ci haftaya kadar doktor gormuyorsun burda...ancak o zaman gidiyosun kalp seslerini duyup muayene oluyosun sonra da doktor maceran basliyor bi kotu sey var yalniz burda kolay kolay ultrason yapmiyorlar..oyle tr.deki gibi her gidisinde goremezsin bebegi...ben en fazla 4 ultrason duydum hamilelik boyunca o da bi sorun gorurlerse yapiyorlar.aman allah sorun vermezsin dogunca gorursun sen de :) ben 2 kere girdim hamilelik boyunca hic de dert etmedim...simdi her an burnumun dibinde acisini cikariyorum :D

lida canim ,pensylvania eyaletinin pittsburgh sehrindeyim.Siz nerdesinia ? canim suan 4 haftalik benim tahminlerimize gore :)) henuz doktora gitmedik , ve bir ay sonra turkiye ye tatile gidiyoruz, agustosun 21 donuyoruz.tahminlerime gore 4 aylik olacak .ama gitmeden burada bi doktora gitmek istiyorum ,iki ay turkiye de yaptiricam kontrollerini ,sonra burada devam. canim sizin ilk cocukmu , ne zamandir buradasiniz , dogumda yaniniz da birileri varmiydi ,

ancak yazabiliyorum malum evdeki yaramazdan dolayi :) ben bostondayim..aslinda sana cok uzak degiliz sayilir..ve de 3 yil oldu nerdeyse burdayim...benim ilk cocugum..dogumda ise yanimda kimse yoktu sonrasinda da olmadi ama gerek de yokmus cok onu anladim ki benim cocugum gercekten zor bi cocuktu korkunc gazliydi ve sezeryanla uzun bi dogumum oldu ve aylarca alerjiden cektim...buna ragmen tek basima ustesinden geldim cok sukur..tr.ye gidiyormussun iyi gelir git..ama gitmeden doktora gidebilir misin bilemem burda eyaletten eyalete kanunlar filan degisiyor malum..o yuzden burda 12 haftaya kadar randevu yok ama belki orda vardir..sor bence..tr.de iyi takip yaprlar zaten..ama gitmeden burdaki doktorunu sec en azindan...

canim gitmeden once doktora gidicem kesin ,gitmeden doktorumu ayarliycam, bebis kac aylik sureklimi burada kalacaksiniz , bizim 1 yilimiz daha var ,Bakalim benim insallah annem gelicek bi aksilik olmazsa, sizede cok ozendim ,ben korkuyorum acaba ustesinden gelebilimiyim diye , bazen aglama krizlerine yakalaniyorum ,heralde normal , insallah yarisi turkiye de gecmis olucak ,hesaplarima gore 17 ocak dogum gorunuyor, umarim bir aksilik cikmaz ,

tebrikler canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah yavrunu. ben de amerikadayim ilk gebeligim.. simdiye kadar 3 kez ultrasona gittim 8haftalikken kanamam olmustu diye yoksa 2 yada en fazla 3 kez ultrasona giriyorsun.. ben doktor yerine ebeye gidiyorum, butun hamilelik boyunca takip ediyor be doguma da o girecek, bir doktor arkadasimiz dogum ebelerin isi onlarin tecrubesi daha fazla diye bize boyle tavsiye etti.. gecen hafta ultrasona girdim bebisim kizzzzmis... turkiyedeki gibi oyle ultrason VCDsi vermiyorlar, ben sadece resimlerini CD olarak aldim, sana tavsiyem turkiyeye gitmisken bebeginin hareketlerini kaydettir cok guzel hatira olur....burda 3 boyutlu cektirirsen video veriyorlar tabi onu da sigorta karsilamiyor en azindan new york state te boyle..

Canim benim nasil sevindim anlatamam. Birkac gundur hep aklimdaydin inan.O kadar yazistik cevap yazmamis ne yapti ki diyordum.Meger biz yazisirken o zaten anneciginin karnindaymis.
Hayirli olsun bebegin, insallah kolay ve saglikli bir hamilelik gecirirsin.kaydirigubbakcemile5

Abd de dogum yapan ve paylasim yapan tum arkadaslara da cok tesekkur ederim kizlar. Bende dusunuyorum bebek ve yazdiklarinizi okumak rahatlatiyor.

MerhabaLar..!

Bende America'da dogum yaptim zaten uzun zamandirda burda yasiyorum 4,5 yasinda oglum var insh'Allah ikincisine hazirlaniyorum rabbim nezaman nasip ederse artik:):1rolleyes:

tebrikler canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah yavrunu. ben de amerikadayim ilk gebeligim.. simdiye kadar 3 kez ultrasona gittim 8haftalikken kanamam olmustu diye yoksa 2 yada en fazla 3 kez ultrasona giriyorsun.. ben doktor yerine ebeye gidiyorum, butun hamilelik boyunca takip ediyor be doguma da o girecek, bir doktor arkadasimiz dogum ebelerin isi onlarin tecrubesi daha fazla diye bize boyle tavsiye etti.. gecen hafta ultrasona girdim bebisim kizzzzmis... turkiyedeki gibi oyle ultrason VCDsi vermiyorlar, ben sadece resimlerini CD olarak aldim, sana tavsiyem turkiyeye gitmisken bebeginin hareketlerini kaydettir cok guzel hatira olur....burda 3 boyutlu cektirirsen video veriyorlar tabi onu da sigorta karsilamiyor en azindan new york state te boyle..

canimm seninki simdi kac aylik , Insallah saglicakla kucagina alirsin , Ben biraz fazla evhamliyim heralde, ne bileyim korkuyorum , Turkiyedeki gibi keske her ay ultraona girebilseydik , ya bisey olursa diye ben cok korkuyorum , Senin bebeis kizmis ayy cok sevindim ,Ben hep dogum yaparasam sezeryan olur demistim , buyuk konusmusum demek ki , burada zorunlu olmadikca sezaryan yapmiyor . her gun dua ediyorum butun hamileler icin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allah ...

Canim benim nasil sevindim anlatamam. Birkac gundur hep aklimdaydin inan.O kadar yazistik cevap yazmamis ne yapti ki diyordum.Meger biz yazisirken o zaten anneciginin karnindaymis.
Hayirli olsun bebegin, insallah kolay ve saglikli bir hamilelik gecirirsin.kaydirigubbakcemile5

canim cok tesekkur ediyorum ,inan cok farkli bir duygu ,inasllah sende yasarsin bu duyguyu :)

Back
X