Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyimmm . idrar testin de pozitif cikti . hunuz doktora gitmedik . Amerika da hamile kalip dogum yapan arkadaslar yardimlarinizi bekliyorummm...
tebrikler canim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah yavrunu. ben de amerikadayim ilk gebeligim.. simdiye kadar 3 kez ultrasona gittim 8haftalikken kanamam olmustu diye yoksa 2 yada en fazla 3 kez ultrasona giriyorsun.. ben doktor yerine ebeye gidiyorum, butun hamilelik boyunca takip ediyor be doguma da o girecek, bir doktor arkadasimiz dogum ebelerin isi onlarin tecrubesi daha fazla diye bize boyle tavsiye etti.. gecen hafta ultrasona girdim bebisim kizzzzmis... turkiyedeki gibi oyle ultrason VCDsi vermiyorlar, ben sadece resimlerini CD olarak aldim, sana tavsiyem turkiyeye gitmisken bebeginin hareketlerini kaydettir cok guzel hatira olur....burda 3 boyutlu cektirirsen video veriyorlar tabi onu da sigorta karsilamiyor en azindan new york state te boyle..
Canim benim nasil sevindim anlatamam. Birkac gundur hep aklimdaydin inan.O kadar yazistik cevap yazmamis ne yapti ki diyordum.Meger biz yazisirken o zaten anneciginin karnindaymis.
Hayirli olsun bebegin, insallah kolay ve saglikli bir hamilelik gecirirsin.kaydirigubbakcemile5