Amerikadaki hamisler

ay ay çok sevindim canım. bende merak etmiştim neredesin diye :)) hadi bakalım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin rabbim..

ilk haftalar böyle olması normal, hatta ilerleyen haftalarda mide bulantısı ile kalkabilirsin sabahları.. öğleye doğru kendini daha dinç hissedersin..

tekrar tebirk ederim canım.. a.s.

cokk tesekkur ediyorum ,cokk sabirsizlaniyorum ama bu 9 ay gecermi diye :)

Amerikada bu kadarcikmi dogum yapan var ? yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar , kimsem yok burada esim ve ben sadece .desdeklerinize ihtiyacim var .

Merhabalar herkese,

Ben de bati yakasinda yasiyorum. Epey oldu buraya yerleseli. Biz de ilk bebegimizi bekliyoruz. Dogal yollardan bebegimiz olmayinca IVF yaptirdik. Cok sukur ikinci seferde tuttu Allahin izniyle. Ben de ailemden kimseye soylemedim bu sureci. yalnizda olsak insan her turlu zorluga gogus geriyor cok da zor gecmedi zaten. Simdi ilk trimesterin sonuna geldik. SImdiye kadar hep zaten Dr kontolundeydim ozel hamilelik oldugu icin. Bundan sonra da gebelik takibini ins dogum yapacagim hastanede normal kadin/dogum dr u takip edecek. Bu cuma randevumuz var. Ikili test icin kan vericem 10 gun sonra da
NT usg ye girecegim.

Sonsenabd biz de yalniziz burda ama enim ol esinden baska destege ihtiyacin yok. Bizler de variz ayrica forumda. Ben daha cok tup bebek kisminda yaziyordum ama burayada bakarim artik bundan sonra. Sen de bir hamilelik cizelgesi yapip profiline eklersen daha kolay takip edebiliriz kacinci haftada oldugunu.

Herkese hayirli hamilelikler dilerim..

[QUOTE= canim hamileleik tablosu nasil yapicam onu bilmiyorum ,benim suan 6+3 gunluk,senin bebis ne kadar oldu ,insallah saglicakla kucagimiza almayi nasip eder

sonsenabd;

lilypie.com a git. Ordan full size tickeri sec. Kendi zevkine gore duzenle cizelgeni. En son due date ini ve istedigim mesaji yazarak bitir. Sonra code u kopyalaman lazim. Website- Image URL i kopyala. O codu profilindeki cizelge bolumune yapistir.

Ben galiba oyle yapmistim bir dene bakalim olacak mi?

ben bugun 11 weeks+3 olmusum. 12. haftanin icindeyin yani

BIz iyiyiz;-)) Randevumuz cok guzel gecti. Cok sukur pitir pitir minigimizin kalbi atiyor. USG olurken zipladi, tekme atti vs. Ilerde cehicegim var galiba;-)) Haftaya inss ayrintili NT testimiz var o zaman cok daha guzel gorebilecekmisiz inss.

Sonseabd sen nasilsin? Miden falan nasil? Umarim kolay atlatiyorsundur bu ilk donemleri..

patly cok tesekkur ediyorum . iyiyim simdilik .mide bulantilarim baslamadi henuz insallahta baslamaz :)) bebis cok iyiyimis ayy cok sevindim canim ...butun hamileler icin umarim hersey yolunda gecer ...

Selam arkadaslar boyle bir sayfanin oldugunu bilmiyordum bugun ogrendim. Bende amerikada yasiyorum ve 8 haftalik hamileyim. Butun hamile arkadaslari tebrik ediyorum ve Allah sahliklica kucagmiza almayi nasip etsin diliyorum.

selam,ben de burdayiim..10 haftalik hamileyim arkadaslar,Allah yardimcimiz olsun...

tebrik ederim.benimki 18 haftalik.bugun dr.gittik.usg ile cok bakmiyolar burda.birde kac haftalik oldunu pek bilemediler.o yuzden ense kalinligini olcturmeye gittimizde haftasi dolmus dediler.ben pek buranin saglik sistemini begenmedim.neyse insallah saglikli bebeklerimiz olur.hangi eyalettesin.bana mail adresini mesaj yazarsan sevinirim.ben ozel mesaj yazamiyorum.ordan konusuruz.yakin oturuyosak gorusebiliriz.

tebrik ederim.benimki 18 haftalik.bugun dr.gittik.usg ile cok bakmiyolar burda.birde kac haftalik oldunu pek bilemediler.o yuzden ense kalinligini olcturmeye gittimizde haftasi dolmus dediler.ben pek buranin saglik sistemini begenmedim.neyse insallah saglikli bebeklerimiz olur.hangi eyalettesin.bana mail adresini mesaj yazarsan sevinirim.ben ozel mesaj yazamiyorum.ordan konusuruz.yakin oturuyosak gorusebiliriz.

slm sueylul, ben missiouri eyaletinin st.louis sehrindeyim.sen nerdesin?

Back
X