Amerikalı birini aradım ve olanlar oldu

Ulan yorumlara gülmekten cenem ağrıdı ya ahahahhaha. KK'da hiç bu kadar gulmemistim. Allah da sizi guldursun.

Bacim sen de korkma Allah aşkına ya. Ciddiye alicak gibi oluyorum yine bir gülme geliyor bak ahahah. Korkma lütfen. Sana gulmuyorum yanlış da anlama yorumlara gülüyorum.

Can sikintisindan kafadan numara uydurup amerika'yi aramak nasil bisey yaa. Ergen misiniz? Amerika dedigin adana degil konussan telefon faturasi da malum... Hayir K.Jenner ciksa ne diyeceksin ki?Hello i'm your fan from turkey ilove you..

Hahah cok güldüm
Helli i'm your fan from turkey hahahah

Nereden akliniza geldi kylie jenneri aramak? Kac yasindasiniz??
Bin kücükken teyze kuzenleri ariyorduk degisik sesle konusurduk can sikintisindan

Iste yillardir aranilan telefon sapigi bu diyerekten...
Kimse yanlis aradigini dusunmez. Aklina gelmesin bile o ihtimal.

Hee kadınında senin gibi işi gücü yok canı sıkıldığı için bi bakem beni kim aradı neden aradı diye interpoole hemen sizin nr vermiştir üstelik interpoolinde hiç işi gücü yok biri Türkiyeden arasada bizde onu araştırıp hey sen ne alaka bayan jenneri hellosuna cevap vermedin diye sorup cezanızı keserler !Yaf lütfen kendi kendine başka hayırlı meşgaleler bul ....

Çok yabancı film izledin galiba Interpol sessiz telefonlarla ilgilenmiyor canım için rahat olsun ah ah Çocukluğumu hatırlattın ilk okul birdeyken telefon rehberini almış ilk harften başlayarak numaraları aramış seslerini dinleyip kapatmıştım en son su işlerine gelmiştim adam alo alo derken yanağımda bir acı hissetmistim o tokadı hiç unutmam ondan sonra tele bir daha yaklaşmadim ve sonuç yüklü bir tel faturası

Çok yabancı film izledin galiba Interpol sessiz telefonlarla ilgilenmiyor canım için rahat olsun ah ah Çocukluğumu hatırlattın ilk okul birdeyken telefon rehberini almış ilk harften başlayarak numaraları aramış seslerini dinleyip kapatmıştım en son su işlerine gelmiştim adam alo alo derken yanağımda bir acı hissetmistim o tokadı hiç unutmam ondan sonra tele bir daha yaklaşmadim ve sonuç yüklü bir tel faturası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…