Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ücretsiz sahiplendirmek istiyorum yeterki güzel bir yuva olsun .. denedim ama atamadımÜcretsiz sahiplendirecekseniz şayet,fotolarını eklemenizde fayda var..
Mesaj yazdığınız yerde 'dosya yükle' seçeneği var,ordan pc'deki bir fotoyu yükleyebilirsiniz..Evet ücretsiz sahiplendirmek istiyorum yeterki güzel bir yuva olsun .. denedim ama atamadım
Dosya boyutu yüzünden yuklenemedi yazısı çıktı öğlende denemiştim yine aynı yazı çıkmıştıMesaj yazdığınız yerde 'dosya yükle' seçeneği var,ordan pc'deki bir fotoyu yükleyebilirsiniz..
Alev olmuyor mu?
Oldu sonundaAlev olmuyor mu?
Oy oyy çok güzelmiş..MaşallahOldu sonunda
Tabi dişi adı puppy 3 yaşına gircek ocakta çok uysal varlığı yokluğu belli değil dışarda çok hiper aktif yerinde durmaz ama 3 sene olcak apartmanda yim hiç kimse rahatsız kalmamıştır çünkü havlamazOy oyy çok güzelmiş..MaşallahŞansı bol olsun..
Dişi erkek,karakter özellikleri.. Bunlardan da bahseder misin..
Yok canım sahiplendirmedim daha :))Sahiplendirdin mi canim :)
Çrmdn kiziniza adayim![]()
Rahatsızlıklarım çıktı bu bir yıl içinde o yüzden onu çıkaramıyorum dışarı fazla ilgilenemiyorum ve ilgilenemedigim içinde aşırı üzülüyorum apartmanda alt kattaki komşumun çocuğu sağolsun çıkarıyor gezdiriyor getiriyor öyle ilgilencek onu birakmicak biri ıstiyorum güvenmediğim sürece zaten kimseye vermem böylede kalması daha iyi sokakta yasamasindansaTatlim sahiplendirme sebebiniz ne ki hani onlar bi bebek gibi benimsiyorlar zor olur üzülür ben bakmak isterim ama sahibinden ali koymakda icime sinmiyor yoksa cok iyi yoldaslik ederiz birbirimize onda suphem yok :)
Sağol canım öyle iste bu yüzden sahiplendirmek istedimGeçmis olsun canim insallah hersey yoluna girer.