Amerikan cocker dışı 2bucuk yaşında sahiplendirmek istiyorum

Ücretsiz sahiplendirecekseniz şayet,fotolarını eklemenizde fayda var..

Hızlıresim yükle sitesinden yüklemeyi dener misiniz?
Çıkan 2. linki kopyalayıp buraya yapıştırın..

IMG_20160128_010431.webp

Oy oyy çok güzelmiş..Maşallah:nazar::KK46:Şansı bol olsun..
Dişi erkek,karakter özellikleri.. Bunlardan da bahseder misin..
Tabi dişi adı puppy 3 yaşına gircek ocakta çok uysal varlığı yokluğu belli değil dışarda çok hiper aktif yerinde durmaz ama 3 sene olcak apartmanda yim hiç kimse rahatsız kalmamıştır çünkü havlamaz

Tatlim sahiplendirme sebebiniz ne ki hani onlar bi bebek gibi benimsiyorlar zor olur üzülür ben bakmak isterim ama sahibinden ali koymakda icime sinmiyor yoksa cok iyi yoldaslik ederiz birbirimize onda suphem yok :)

3köpeğimiz vardi arkadasimin musait yeri oldugu icin onlar ayri müstakil yerde pitbull kangal falan ama ben kendi apt da istiyorum bakmayi daha önce evde tavsan ,kedi,muhabber kusu balik besledim.hayvanlari cok severim yani.

Tatlim sahiplendirme sebebiniz ne ki hani onlar bi bebek gibi benimsiyorlar zor olur üzülür ben bakmak isterim ama sahibinden ali koymakda icime sinmiyor yoksa cok iyi yoldaslik ederiz birbirimize onda suphem yok :)
Rahatsızlıklarım çıktı bu bir yıl içinde o yüzden onu çıkaramıyorum dışarı fazla ilgilenemiyorum ve ilgilenemedigim içinde aşırı üzülüyorum apartmanda alt kattaki komşumun çocuğu sağolsun çıkarıyor gezdiriyor getiriyor öyle ilgilencek onu birakmicak biri ıstiyorum güvenmediğim sürece zaten kimseye vermem böylede kalması daha iyi sokakta yasamasindansa

Back
X