Amerikan Hastahanesinde Dr.Bülent Urman'!da tedavi görenler...

ASLIHAN78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
73
0
36
İstanbul
Forumlarda bu hastahanede tedavi gören hiç kimse denk gelmedi...Aynı hastahanede tedavi gören arkadaşlarla konuşmak bilgi almak isterim....Hastahane veya doktorla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanırız sevinirim...Benim ilk tüp bebek denemem...Doğru adrese gittiğimden emin olmak istiyorum...

merhaba ben bülent urmanın hastasıyım yeni tedavi oldum 7 haftalık hamileyim 4. tüp bebek denemem oldu bülent hocanın tecrübesine hastanenin labaratuvarının kalitesine güvenerek gittim rabbim izin verdi darısı tüm isteyenlerin başına inş sormak istediginiz ne varsa size yardımcı olmaya çalışayım tedaviniz başladımı?

Öncelikle çok tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin

4 denemeyide Amerikanda mı yaptırdınız?

Benim tedavime ara verildi 3 yumurtam oldu 1 tanesi büyüdü 1 yumurta ile tedaviye başlamak istemedi Bülent Bey. 4 Mart'da reglimin 2. günü kısa protokolden başlıyacağını söyledi.Şu anda biosteron tablet kullanıyorum.Aslında Bülent Bey'in eski hastasıyım.2 yıl önce yine tedavi olmak için gitmiştim ama 9 senenin peşinden kendiliğinden hamile kaldım.Myomlarım vardı çok büyüdüler ve 4,5 aylık hamileyken suyum erken geldi ve normal doğumla bebeğimi kaybettim.Peşinden myomlarımı aldılar ameliyat oldum.Bu süreçde Bülent Bey ve ekibinden çok memnun kaldım.Ama tüp bebekde çok yoğunlar zaten kontrollerimde de Bülent Bey hiç denk gelmiyor...Diğer hastahanelerde de böylemi bilmiyorum!

Sizin problem neydi öğrenmem mümkün mü?

benim sorunum endometriozist hastasıyım(çikolata kisti)yıllardır savaş vermeme ragmen kurtulamadım bu hastalıktan 4 denememide farklı hastanelerde yaptım ilk denemem memorıal hast. kimyasal gebelik düşük 2. deneme ist cerrahi hast negatif 3. deneme umut tüp bebek negatif 4. tedavimi amerikan hastanesinde yapmaya karar verdim çünkü labaratuvarı çok iyi tüp bebekte labaratuvar doktordan daha önemli bence bülent bey tecrübeli bir doktor ancak çok yogun takiplerimi genelde yapamadı ama yumurta toplama ve transver işlemine kendisi girdi çok ilgili oldugunu söyleyemem ancak daha önceki tedavilerimdede bölüm başkanlarını seçtigim için hep yogunluktan ilgisiz kaldılar malesef. hastanedeki ekip başarılı ancak kan takibi yapılmıyor oysa başka merkezlerde böyle degil en çok kafamı kurcalayan konu bu olmuştu cengiz alataş adında bir doktorları var oldukça insancıl insanı rahatlatıp motive edebiliyor ben bülent bey takibime giremedigi zamanlarda özellikle onun takip etmesini istedim 5 yumurtam gelişti 3 döllendi ve2 tane kaldı 3. gün transveri yapıldı biri tuttu şükürler olsunki başarı saglandı ancak teklikeyi atlatmış sayılmam düşük tehlikem oldugu için hala yatıyorum hastanede takiplerimi yaptırmıyorum ben ist dışında yaşıyorum zaten hastanede hiç arayıp sormuyor ne haldesin diye allah nasip ederse bu kez anne olmayı başaracagım sana tedavinde başarılar diliyorum allah emeklerini boşa çıkarmasın

çok teşekkür ederim dualrımda olacaksın.bilmem duydun mu ama taze sıkılmış portakal suyu iç bol bol.gebelikte çok tavsiye ediyorlar bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş.Cengiz beyle tanışıyorum dediğin gibi çok insancıl bende bundan sonra senin gibi yapıp Cengiz beyin kontrol etmesini isteyeceğim.bu arada kan takibi hangi durumlarda yapılıyor fırsat bulduğunda cvp verirsen çok sevinirim.

kendine bebeğine iyi bak sevgilerimle

kan takibi tedavi başladıgından itibaren gün aşırı yapılıyordu diger merkezlerde bu hastanede ise hiç yapılmadı daha önceden yapılmış tahlil sonuçlarına baktılar sadece dayanamadım sordum hemşireye neden böyle yapıyorsunuz diye cevabı gerek duyuldugunda yapıyoruz dedi bana çok ilginç geldi birde diger merkezlerde yumurta takibine gün aşırı çagırılmıştım bu merkezde ise 4 günde bir herşeye ragmen şükürler olsunki pozitifi gördüm

biz daha once gitmistik esimle ancak tavrindan hoslanmadik, islemi de kendi yapacakti sozde ancak hafta sonu oldugu gerekcesiyle yeni baslayan birine yaptirdi. biz memnun kalmadik yine de siz bilirsiniz, iyi sanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…