kızlar aranızda amerikan hastanesinde dr. bülent urman a tüp bebek yaptıran var mı, ben ilk tedavime orda basladım ve ii oldugunu duydum ama sizlerin görüşüde benim için önemli tabiii.....
kızlar aranızda amerikan hastanesinde dr. bülent urman a tüp bebek yaptıran var mı, ben ilk tedavime orda basladım ve ii oldugunu duydum ama sizlerin görüşüde benim için önemli tabiii.....
Valla bende gititim
çok fazla ilgilenmiyor hastayla ve muyenesi de ucuz değil
nişantaşında muayenehanesi...
bence ona gidene kadar g,o,p hastanesi kezban Narin Kıyak çok daha ilgili
Ben de Amerikan da hiç memnun olmayanlardanım. Seri imalat gibi çalışıyorlar . Doktor ile hasta arasında sanki bir iletişim yok. Ultrasonu kim o an müsait ise o yapıyor. Doktorun kongre de ise toplama veya transfer başkası tarafından yapılıyor. Evet bu bir ekip çalışması ama sonuç itibari ile her hastanın durumu özel ve bir doktorun odaklanması gerekiyor. Amerikan da "ekip çalışması" kavramın sınrlarını zorlayacak şekilde uygulanıyor benim görüşüm. Bülent Bey veya bir başkası hiç farketmiyor. Artı herşey para gibi bir izlenim ediniyorsun. Muayene ücreti vermeden Bülent bey'e danışmama izin vermediler. Oysa orda denemelerim oldu. Bu tutum bana biraz fazla geldi. İnancım o ki genç ve kolay hastalarda sonuç alabiliyorlar. Diğer hastalardan başarı hikayesi pek duymadım.
Arkadaşlar iyice kafam karıştı noluuur kurtarın beni.bi arkadaşım da Amerikan Hastanesi diyor..Bahçeci mi?semra kahraman mı?amerikan hastanesi bülent urman mı?oooooof iyice kafayı yiycem yaaaaaaaaaarrrrrrrrrdddddddddddddııııııııımmmmmmmm noolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?