Tüp Bebek Merkezleri Amerikan hastanesi doç.dr.bülent urman hakkında

galatea79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
730
2
96
İstanbul
kızlar aranızda amerikan hastanesinde dr. bülent urman a tüp bebek yaptıran var mı, ben ilk tedavime orda basladım ve ii oldugunu duydum ama sizlerin görüşüde benim için önemli tabiii.....

canım bn orda tedavı olmadım ama ısmını cok duyudum evet gercketen cok basarılı bır dr. muş bnde yenı ara verdım tedavıme bnde oraya yaptırmayı dusnuyorum hatta tel.de de konustum gercekten cok ılgılneıyorlar bnce ii bı secım yapmıssın bol şanslar canım tedavın hayrlı olsun

kızlar aranızda amerikan hastanesinde dr. bülent urman a tüp bebek yaptıran var mı, ben ilk tedavime orda basladım ve ii oldugunu duydum ama sizlerin görüşüde benim için önemli tabiii.....

galatea 79 bende Bülent beyin hastasıyım.Bende dr. lar konusunda uzman olan bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine ona gittim.Hatta özelne gidiyorum.Dr. olarak çok iyi bir oktor bencede .

canım merhaba ben de american hastanesinde micro yaptırdım ilk seferinde tuttu ve şimdi 18 haftalık hamileyim hastane olarak güzel bi hastane benim drum ramazan beydi iyi bi doktordu ama çok ilgili değildi ama bülent beyin hastalarıyla daha çok ilgilendiğini düşünüyorum sürekli odası dolu ve bişeyler anlatıyo bülent bey çok iyi bir seçim.
bence druna çok güven allahım en kısa zamanda hayırlı bebiş versin sana inşallah sormak istediğin bir şey olursa cevaplayabilirim aklında bulunsun

iyi seçim canım ben orda 2 micro denedim negatifti olsun onlardan şikayetçi deyilim ben memnundum.dr um ramazan beydi çok ilgili değildi kısmet değilmiş diyorum. sana başarılar vede bol şanslar canım.

bende 3 tup bebek sadece transfer işlemlerimi dr bülent urman yaptı
sonuç 3 ündede negatif olmasına rağmen
dr beyin işine aşık ve çok bilgili bir hekim olduğunu düşünüyorum
hani işini yapan dr derim

Arkadaşlar iyice kafam karıştı noluuur kurtarın beni.bi arkadaşım da Amerikan Hastanesi diyor..Bahçeci mi?semra kahraman mı?amerikan hastanesi bülent urman mı?oooooof iyice kafayı yiycem yaaaaaaaaaarrrrrrrrrdddddddddddddııııııııımmmmmmmm noolur...

ben bülent beye gittim, ve şimdi hamileyim canım...ekip olarak süper başarılılar benim ilk tüp bebek denememdi ve tuttu hala kontroller için bülent beye gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum

Valla bende gititim
çok fazla ilgilenmiyor hastayla ve muyenesi de ucuz değil
nişantaşında muayenehanesi...
bence ona gidene kadar g,o,p hastanesi kezban Narin Kıyak çok daha ilgili

canım onlar bir ekipler...bende mikroenjeksiyon yaptırdım..su anda 8 yasında ikiz kızlaırm var...tavsiye ederim bülent bey, cengiz bey ve amerikan hastanesini....ve en güzel tarafı psikolojik olarakta seni rahatlamarmaya calısmaları...

bende tavsiye edenlerdenim

Merhaba arkadaşlar.Ben de bülent beyin hastasıyım ve ben bülent beyden çok memnunun.Kendinden çok emin ne yapacağını çok iyi biliyor.Tek kötü yanı biraz az konuşması, çok fazla psikolojinden bahsedemiyorsun(Cengiz bey daha sıcak ) ama yine de bende bülent beyi tavsiye edenlerdenim...

canım benim üç tane negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem oldu bülent bey ve ekibi ile
yani amerikan hastanesiyle ama sana bütün samiyetimle söylüyorum
işine aşık bir insan gerçekten bilgili ve tecrübeli
hani rabbim ol demeden olmuyor bende hiç kafanı karıştırma git memnun kalacaksın

Valla bende gititim
çok fazla ilgilenmiyor hastayla ve muyenesi de ucuz değil
nişantaşında muayenehanesi...
bence ona gidene kadar g,o,p hastanesi kezban Narin Kıyak çok daha ilgili

Ben de Amerikan da hiç memnun olmayanlardanım. Seri imalat gibi çalışıyorlar . Doktor ile hasta arasında sanki bir iletişim yok. Ultrasonu kim o an müsait ise o yapıyor. Doktorun kongre de ise toplama veya transfer başkası tarafından yapılıyor. Evet bu bir ekip çalışması ama sonuç itibari ile her hastanın durumu özel ve bir doktorun odaklanması gerekiyor. Amerikan da "ekip çalışması" kavramın sınrlarını zorlayacak şekilde uygulanıyor benim görüşüm. Bülent Bey veya bir başkası hiç farketmiyor. Artı herşey para gibi bir izlenim ediniyorsun. Muayene ücreti vermeden Bülent bey'e danışmama izin vermediler. Oysa orda denemelerim oldu. Bu tutum bana biraz fazla geldi. İnancım o ki genç ve kolay hastalarda sonuç alabiliyorlar. Diğer hastalardan başarı hikayesi pek duymadım.

selam kızlar,

ne diyecegimi bilemiyorum. ama onemli olan dogru teshisin ve tedavinin konması. sonucta herkes ultrasona bakabiliyor.yumurta toplayıp, yerlestirir. onemli olan dogru tedavinin uygulanması. bende simdi 2.yi deneyecegim. 1.tedavimde doktorum hep basımdaydı. o da az konusuyordu. olmadı. bugune kadar bir suru doktora gittim. hepsi yanlıs tedavi yapıldıgını soyledi. sadece bulent bey degil. bircok merkezde aynı sey uygulanıyor. ben iki yer arasında kaldım. her ikisinde de doktor birebir basından sonuna kadar benimle olmayacak. bunu bilerek gidecegim bakalım hayırlısı...

Kendisine sizin gibi tavsiyeler üzerine gittim fakat. kendisi muayene sonrası hastasına ilgi sıfır. telefonlarına bakmıyor. maille ulaşın diyor cevap vermiyor veya kısa cevap veriyor yardımcı olmuyor yani. Fakat daha sonra bahçeciğe gittiğimde ilgi alaka profosyenellik çok kaliteli geldi. bunlar benim düşüncelerim ve gördüklerim karar sizin

en son sesa arkadaşımız yazmış ama ben yazdıklarına hiiiç anlam veremedim. ben de Bülent beyin hastasıyım. ikiz bebek bekliyorum. hangi saatte olursa olsun her soruma anında maille yanıt veriyor mutlaka. telefonla aramayı denemiyorum bile, çünkü çok yoğun bir doktor. herkes her soru için telefon açmaya kalkarsa adam işini yapamaz. benim tedavi şeklimi Bülent bey ayarladı, yumurta takibimi ekibi yaptı. yumurta toplama ve transfer işlemimi Bülent bey yaptı. muhteşem ötesi bir doktor. tereddütsüz gidebilirsiniz.

Anlam veremiyeceginiz birsey yok basimdan gecenleri yazdim...zaten telini verip herzaman arayabilirsiniz diyende o açmayanda o..!! İlgisizlik had safhada...

Hem bahcesi hemde semra kahraman bilen biri olarak Amerikan hastanesi diyecegim. Bende Amerikan hic gitmedim. Ama gidersen bana acil haber ver canim. Cunku ocak icin dusunuyorum. Ya ankarada yada istanbulda secim yapicam. Zira Istanbulda iyi yer pek bulamadim inan. Hasta ilgisi olan biryer ariyorum ama. Hayal mi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…