D dileksoydan Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 36 Yer İstanbul 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi WaMpiRceSs #21 Merhaba,ben yurtdışında ingilizce dil egitimi almak istiyorum bu konuda kimden nasıl yardım alabilirim bilgisi olan varmı
Merhaba,ben yurtdışında ingilizce dil egitimi almak istiyorum bu konuda kimden nasıl yardım alabilirim bilgisi olan varmı
A Absinthepel Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mart 2014 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 36 Yer İstanbul 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi WaMpiRceSs #22 Acaba şu an Amerikan Kültür'de 3+1 in kaç lira olduğunu bilen var mı, bana 2550 nakit fiyatı dediler; fakat fiyatlardan haberim olmadığı için pazarlık da yapamadım. Eğer bana bu konuda bilgi verirseniz ben de ona göre kursa dönüş yapacağım?
Acaba şu an Amerikan Kültür'de 3+1 in kaç lira olduğunu bilen var mı, bana 2550 nakit fiyatı dediler; fakat fiyatlardan haberim olmadığı için pazarlık da yapamadım. Eğer bana bu konuda bilgi verirseniz ben de ona göre kursa dönüş yapacağım?