eşim inmemiş testise bağlı azospermi. Çok övdüler her yerde bülent hocayı gördük, en iyi yere gidelim parası önemli değil dedik. Eşimin hormonlarına baktı birkaç ilaç verdi, 6 ay boyunca ilaçları değiştirmeden hep aynılarını kullandık, bu süreçte ne kan testi istededi ne de yanına çağırdı. Hep wp üzerinden sekrereri aracı oluyordu. Her neyse 6 ayık sonunda sperm çıkmadı, tese dediler bizde bülent hoca ne derse odur diyerekten ameliyat günü eşim 30dk içinde ameliyattan çıktı şok oldum. İçime kurt düştü, çok detay vermicem . Hoca geldi ve ALLAH SİZE BAŞKA KAPILA AÇSIN. ( evlatlık alın demeye getirdi yani) hatta parçayı patolojiye gönderelim dediler. Kök hücremiz dahi yokmuş. Bu demek oluyorki tıpp ilerlersee artık.. elimiz boş döndük tüm hayallerimizi yıktı. Biz de kabullendik. Çünkü bu camiada ondan iyisi yok diye okuduk araştırdık. Üzerinden 7 ay geçti, kafamızda bitirmiştik ama karşımıa İnstagramda bir şey çıktı, linke tıklasım bir an da kendimi bu konuda kadınlae klubünde buldum. Herkes alife hastanesinden bahsetmiş, bunlarlq alakalı gruplar bile kurmuşlar, bunlardan birine girdim. Benzer hikayemiz olan okadar çok insan vardı kii. Kafama yattı. Acaba tekrarsan başlasak mı diye düşündüm. Ankaraya gezmeye gidecektik. Eşime de söyledim bir anda randevu alıp gittik mesut tül hocaya. Ve seviyemiz sd1 çıktı. Yani spermin oluşma seviyeleri varmış. Önce hücreden başlıyor, sonra tek tek ilerliyor. Başı oluşuyor kuyruğu hareket kazanıyor vs vs. Öyle şeyler. Biz bunu duyunca okadar sevindikki. Hani kök hücremiz yoktu???? Haniii ??? Ve bu grupta tedavi olan onca kişiyle konuştum herkesin Bülent bey de bir olumsuz tese ya da tedavi hikayesi var. Herkesin ama. Tek şaşırdığım bir şey var neden yorumlarda olumsuz bir şey görmedik,?? Ben yorum attım beni direkt aradılar, kaç defa ulaşamamışlar eşimi aramışlar. Sonradan anladım ki yorumlar siliniyor. Ya da insanşar baskı da hissediyor heralde. Açıkça söyleyeyim. Ben memnun değilim. Bizim gibi reklamlara kanan arkadaşlar. Alife hastanesine mutlaka mesut tül hocaya gidin spwrminizin seviyesini öğrenin. Bülent hpca ezber iş yapıyor. Hormonları bile düzene sokmuyor. Ben de herkese faydalı olması açısından bunu yazıyorum.bilmiyorum ne kadar faydalı olur.