amh 0.01, FSH 117 doktorlar umutsuzken şimdi hamileyim, umutsuz olmayın

Yumurta donasyonunada karar vermek gerçekten hiç ama hiç kolay değil çok doktor bana da dedi ama ben onu kabul edemiyorum ben etsem kesinlikle eşim yanaşmaz siz çok iyi cesaret etmişsiniz
benim başka şansım yoktu eşimide ikna etmedi tam 10 yıl sürdü hiç kolay olmadı.

2 yıl oldu , şuydu buydu derken bi türlü başlayamadık tüp bebek olayına nişanlıyken öğrendim bende 0.40 tı , yakın zamanda 0.60 çıktı ı kadar hata olabilir miş , yakın zamanda sadece 2 gün regl görmeye başladım sizin nasıl oldu , sanırım bende artık hevesimi yitirdim 32 yaşındayım dr başlangıç için nasıl bir öneri verdi size ya da farkettiniz mi bi tuhaflık olduğunu

prp dışında başka bir şey yapmadınız mı? takviye ilaçlar var mesela koenzim dhea filan kullandınız mı yani sadece prp ile olması tuhaf geldi bana

maşalllah büyümüştür kuzu artık ve doktorların acımasızlığı insanı korkutuyor medipolde bende yaşadım canım sen artık bitmişsin hiç bir şeyin yok kalmamış nereye nasıl çocuk yapacaksın ama 15 gün önce 1 adet yumurtam göründü

Çok tebrik ederim sizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah

haifa aşkım konuyu oku. Oluyor bak

Çok tebrik ederim sizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah

haifa aşkım konuyu oku. Oluyor bak
Aşkım benim kurban olurum ben sana benim in bunları araştırmışsın hakkını helal et o güzel yüreğinin ekmeğini ye dilerim ömrün boyunca her muradın olsun ama anlamadığım nokta hem ilaçsız adet görmüyormuş hemde adetime şukadar varken gebe kaldırımı öğrendim demiş onu tam anlayamadım ilaçlı adeti beklerken mi bu sonucu almış birde doktorlar asla olmaz derken tedaviler görürken neden korunmuş ki zaten olmuyorsa insan korunur mu çok çözemedim keşke bayan şuan burda olsa da sorabilsek

Adınıza çok mutlu oldum Allah yeterki ol desin sanıyorum şuan yoksunuzfur buralarda bebekte büyümüştür sağlıklı ömürler diliyorum ama olurda görürseniz mesajımı aynı durumdayım sisinle sormak istediğim birşeyler olacak

Ya seni yerim ben Allah razı olsun Prp tedavisi ile regl görmeye başlamış yanlış anlamadıysam ondan sonra da değerleri yükselip düştüğü için tüp bebek demişler. Başka ülkeye yerleşecekleri için bekleme kararı almışlar diye anladım o Arada embriyolar dondurulmuş sanırım. Onlarda ülke değişikliği yapacağı için ertelemişler bebek işini ondan korundular heralde yani ben böyle anladım. Kendisiyle konuş kız bi kesin faydası olur

Bende prp yapmıştım ama fayda etmedi vitaminler bitkisel şeylerle düşürdüm ama adet görmedim yani oda doğal adet görmeye başlamamıştır sanıyorum anladığım

Bende prp yapmıştım ama fayda etmedi vitaminler bitkisel şeylerle düşürdüm ama adet görmedim yani oda doğal adet görmeye başlamamıştır sanıyorum anladığım
Dur bakalım inşallah görünce Bizede bi el atar

Merhaba gördüm yazdıklarınızı şöyle açıklayayım, prp yaptırdım ve sonra akışına bıraktım, başka planlar yaptık ama prpden sonra düzenli adet görmeye başlamıştım zaten, o sırada da düzenli adet gördüğümden eşime dikkatli olalım bu planları yaparken en azından şimdilik şu geçişi bi yapana kadar demiştim ama o geçişte oldu olan yalnızca 1 kez dikkatli olamadık onda da hamile kaldım hamile kaldığım tarihi bile tam biliyorum o yüzden şuan bebeğim 15 aylık yaşadıklarımı karamsarlığımı sonraki vazgeçişimi düşünüyorum mucize gibi geliyor. Ha bu arada prpden sonra doktor tüp bebek de önermişti garanti olsun diye ben tüp bebek istemediğimi söyledim. Dhea diye bir takviye kullandım sadece doktorun da yazdığı gibi.

Çok sevindim adınıza ben prp yıllar önce yaptırdım ama malesef hiçbir işe yaramadı hala da ilaçsız adet görmüyorum ama son 3 aydır ilacı bıraktım vücudumu kendi haline bıraktım vitaminler ve bitkisel tkaviyelerle fsh 12 ye düşürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…