• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 0.01 FSH 4.13 Lh 2.57 E2 389.52 yaşım 35 Dr bu değerler ile tüp bebek dahi olmaz dedi İstanbul'da iyi bir klinik araştır oraya git dedi

Hiç üzülmeyin 009 amh 18 fsh 54 prolaktinle amh ile yeni evliyken dr donasyon düşün bu değerlerle tüp bebekle bile olmaz dedi sağlıklı beslendim 3 ay şekerli paketli gıda yemedim ovülasyon testleri deniyordum bir ay pik yapıyordu diğer ay sıfır cekiyodum yinede dinlemedim pik yaptıgı ay değerlendirdim tüp bebek için sehirdısına cıktık ve 14 gün sonradoğal yoldan gebe kaldığımı öğrendim sağlık bir yumurta yeter sadece kalitesini artırmanız gerek amh kaliteyi belirlemez ne pcos hastaları var 15-20 yumurtası oluyor gebelik oluşmuyor doktorlar boş yapıyor bazen
Çok haklısınız verecek olan bence Rabbim belki bir zamanı vardır bize kalsa şimdi doğup 2 yaşında olması gerekiyordu ilk istedigimizde 2022 yılıydı aslinda beslenmeme dikkat ederim ama kahve sade soda sigara (5adet) bunlar %100 etkiler mi bilmiyorum sade soda da bir ara kısırlık yapıyor diye okumuştum

Hiç üzülmeyin 009 amh 18 fsh 54 prolaktinle amh ile yeni evliyken dr donasyon düşün bu değerlerle tüp bebekle bile olmaz dedi sağlıklı beslendim 3 ay şekerli paketli gıda yemedim ovülasyon testleri deniyordum bir ay pik yapıyordu diğer ay sıfır cekiyodum yinede dinlemedim pik yaptıgı ay değerlendirdim tüp bebek için sehirdısına cıktık ve 14 gün sonradoğal yoldan gebe kaldığımı öğrendim sağlık bir yumurta yeter sadece kalitesini artırmanız gerek amh kaliteyi belirlemez ne pcos hastaları var 15-20 yumurtası oluyor gebelik oluşmuyor doktorlar boş yapıyor bazen
Kesinlikle katılıyorum ama inanın canım çok sıkılıyor yapan yok yaşım geçiyor bı yandan 3 senedir denemediğim şey kalmadı

Merhaba Regl oluyordunuz ama dimi? Benim iki aydır reglim kesildi amh 0,02 doktora gitmem lazım artık bunun için de. Yumurta yoktu zaten. Ama Regl oluyordum. Şimdi o da yok.
Evet ben her ay düzenli bir sekilde oluyorum çok şükür bu bı geçen ay gecikmem oldu ama oda kistlerdenmis tarlusal kullandım hastalandım sonra peşine duphaston kullandım 1 hafta sonra yine hastalandim

Back
X