Amh 0,34

Ksry68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
35
5
86
37
Benim amh değerim 0,34 yaşım 35 her ay bir yada iki folikül görünüyor, onlarda iğnelere rağmen büyümüyor. Üç kez tedavim iptal oldu. Benzer durumlari yaşayıp farklı şeyler yapanlar var mi

Benim amh değerim 0,34 yaşım 35 her ay bir yada iki folikül görünüyor, onlarda iğnelere rağmen büyümüyor. Üç kez tedavim iptal oldu. Benzer durumlari yaşayıp farklı şeyler yapanlar var mi
Çokça tedavi görüp 0.35 amh ye rağmen hamile kalan kadınları okudum doğal yolla. Belki zamanı vardır. Bununla alakalı bizim yorum yapmamız sadece senin kafanı karıştırır doktorun ne diyor bu duruma?

Tuplerim kapalı maalesef ameliyatlada açılmadı. Doğal yol dusunemiyoruz. Birde vitamin kullanarak deneyelim dedi doktor. Vitamin konusunda da her doktor farklı bir şey diyor. Hiç bir işe yaramaz diyen de var

Çokça tedavi görüp 0.35 amh ye rağmen hamile kalan kadınları okudum doğal yolla. Belki zamanı vardır. Bununla alakalı bizim yorum yapmamız sadece senin kafanı karıştırır doktorun ne diyor bu duruma?
Benim amh değerinden daha düşük olup yumurta çıkanlar var oda garip geliyor

Merhaba, benzer durum yaşamadım ama benim doktorum yumurta toplama öncesinde regenesis ve İmprly vermişti onu kullanmıştım. Bir de duydunuz mu bilmiyorum ama c-life bitkisel karışım var onu da bir araştırın isterseniz ben onun da faydasını gördüğümü düşünüyorum

Tuplerim kapalı maalesef ameliyatlada açılmadı. Doğal yol dusunemiyoruz. Birde vitamin kullanarak deneyelim dedi doktor. Vitamin konusunda da her doktor farklı bir şey diyor. Hiç bir işe yaramaz diyen de var
Iki tipte tikaliysa tup bebek te olmuyor diye biliyorum umarim yanlış biliyorumdur ama yıllarca okumuş olan dr lara sormak lazım bunuda bi yolu vardır mutlaka ya

Mfk diye bi doktor var ürünlerini çok duydum cok memnun olanlarda var bi arastir istersen

Iki tipte tikaliysa tup bebek te olmuyor diye biliyorum umarim yanlış biliyorumdur ama yıllarca okumuş olan dr lara sormak lazım bunuda bi yolu vardır mutlaka ya
Tüp bebek laboratuvar ortamında döllenmiş olan yumurtanın anne rahimi içine yerleştirilme işlemi yani tüplerin açık olmasına ihtiyaç yok.

Biesteron ve teatrio verdi doktor iki ay onları kullanicam bakalım umarım faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…