• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH 0.5 Cıktı Ölmek Istiyorum

Londoner_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
516
330
303
Kizlar cocugumuz yok. 6 aydir bebek istiyorduk olmadi dr amh testi yapalim dedi sonuc 0.5 cikti ve dr acilen tup bebek yapmaniz lazim dedi. Suanda soktayim tup bebek ne, daha 32 yasindayim yumurta rezervim neden bu kadar dusuk,fsh 19 diyor. Tup bebek ne demek, benim hic cocugum olmayacak mi simdi noluyo bi anlatin Allah rizasi icin

Arkadaşım, ölecek bir durum yok, hiç çocuğun olmasa da ölmene gerek yok. Amh değerim 0,06 benim de ve tedavilerime devam ediyorum, iyi bir doktor bul, vakit geçirmeden tedavine başla..fsh'ı düşürmek için de hayıt tohumu, testere dişli aslan pençesi kürlerini dene, şu an üzgünsün anlıyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorsan üzüntünü bir tarafa bırakıp neler yapabileceğini bir doktorla konuş, senin değerlerinde hamile kalan bir dünya insan var, yaşın genç zaten

Arkadasım benim de yaşım 28 inanki bunun yaşla ilgisi Yok , evet doğal yoldan kalan da var bizim durumda ama tüp bebek daha iyi . Tüp bebekte de az yumurta veriyoruz bunu da kabullenip başlamalısın umutsuzluğa yer Yok sormak istediğin her şeyi sorabilirsin yolun açık olsun

Arkadaşım, ölecek bir durum yok, hiç çocuğun olmasa da ölmene gerek yok. Amh değerim 0,06 benim de ve tedavilerime devam ediyorum, iyi bir doktor bul, vakit geçirmeden tedavine başla..fsh'ı düşürmek için de hayıt tohumu, testere dişli aslan pençesi kürlerini dene, şu an üzgünsün anlıyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorsan üzüntünü bir tarafa bırakıp neler yapabileceğini bir doktorla konuş, senin değerlerinde hamile kalan bir dünya insan var, yaşın genç zaten

Arkadasım benim de yaşım 28 inanki bunun yaşla ilgisi Yok , evet doğal yoldan kalan da var bizim durumda ama tüp bebek daha iyi . Tüp bebekte de az yumurta veriyoruz bunu da kabullenip başlamalısın umutsuzluğa yer Yok sormak istediğin her şeyi sorabilirsin yolun açık olsun
cevap verdiginiz icin Allah razi olsun. Soktayim fsh 20 nin uzerinde olunca tup bebek bile tutmuyor diye birsey okudum dogru mu? Bu degerlerle hamile kalanlar var mi gercekten? Fshi dusurmek mumkun degil yaziyor makalelerde. Off kafamda deli sorular. Son olarak istanbul anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz bir tup bebek merkezi var mi? Cok tesekkurler

cevap verdiginiz icin Allah razi olsun. Soktayim fsh 20 nin uzerinde olunca tup bebek bile tutmuyor diye birsey okudum dogru mu? Bu degerlerle hamile kalanlar var mi gercekten? Fshi dusurmek mumkun degil yaziyor makalelerde. Off kafamda deli sorular. Son olarak istanbul anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz bir tup bebek merkezi var mi? Cok tesekkurler
Canım sen kendin de araştır Üsküdar'da bahçeci var onun dışındaki doktorlar var mesela muayenesinde takip yapıyor işlemleri hastanede yapıyorlar. O yüzden sen de araştırmaya başlayınca göreceksin çok isim karşına çıkacaktır. Ama herkes pozitif sonuç aldığını tavsiye edecek negatif aldığını tavsiye etmeyecek etse bile sırf o negatif aldığı için senin içine sinmeyecek.. o yüzden kendine bir araştırma listesi çıkar o isimlerle tek tek görüş zaten tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz onların içinden kalbine yatan aklıma uygun biri elbet çıkacaktır sayıyı azalttığın artık ismen doktoru sormaya başlarsın Allah yardımcın olsun benim tavsiyelerim bunşat naçizane ☺️

Kizlar cocugumuz yok. 6 aydir bebek istiyorduk olmadi dr amh testi yapalim dedi sonuc 0.5 cikti ve dr acilen tup bebek yapmaniz lazim dedi. Suanda soktayim tup bebek ne, daha 32 yasindayim yumurta rezervim neden bu kadar dusuk,fsh 19 diyor. Tup bebek ne demek, benim hic cocugum olmayacak mi simdi noluyo bi anlatin Allah rizasi icin

Benim de amh sonucum 0,38.
30 Yaşındayım.
Asla irademe sahip olamadığım için veremediğim bir 20-30 kilo kadar fazlam var.
Kendimi bildim bileli günü gününe adet görmeme rağmen bunun yumurtlamak demek olmadığını da maalesef öğrenmiş oldum. Ve total testosteron değerim oldukça yüksek. Kilom nedeniyle olduğunu düşünüyor doktorlar. Onun yüksek olması bile gebeliğe başlı başına engelmiş... Ayrı bir dert...

Halinize şükredin diye yazdım.
Ölmesek de sürünüyoruz tabii üzüntüden ama Allah başka dert vermesin demekten başka çaremiz yok.
İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınız, umudunuzu kaybetmeyin, kaybetmeyelim dilerim...

Neden olmasin cocugun olacak insallah . Maddi imkanin varsa gec kalmis sayilmazsin yasin normal canim

Benim de amh sonucum 0,38.
30 Yaşındayım.
Asla irademe sahip olamadığım için veremediğim bir 20-30 kilo kadar fazlam var.
Kendimi bildim bileli günü gününe adet görmeme rağmen bunun yumurtlamak demek olmadığını da maalesef öğrenmiş oldum. Ve total testosteron değerim oldukça yüksek. Kilom nedeniyle olduğunu düşünüyor doktorlar. Onun yüksek olması bile gebeliğe başlı başına engelmiş... Ayrı bir dert...

Halinize şükredin diye yazdım.
Ölmesek de sürünüyoruz tabii üzüntüden ama Allah başka dert vermesin demekten başka çaremiz yok.
İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınız, umudunuzu kaybetmeyin, kaybetmeyelim dilerim...
Aslinda hirs yapsaniz kiloyu verebilirsiniz . Ben 65 kiloydum doktor dediki kilo vericeksin kistlerin cok dedi . Allah a sukur bi hirs yaptim verdim o kiloyu sonraki tedavilerim daha olumlu gecti .

Aslinda hirs yapsaniz kiloyu verebilirsiniz . Ben 65 kiloydum doktor dediki kilo vericeksin kistlerin cok dedi . Allah a sukur bi hirs yaptim verdim o kiloyu sonraki tedavilerim daha olumlu gecti .

Haklısınız keşke hırs yapıp versem...
Kendimi bildim bileli kiloluyum ve boyum da olduğu için bu tipi kanıksamış gibi oldum, hiç istemesem de.

Zaten gün geldi başıma görüntüden daha büyük bir dert oldu işte...
İnşallah verebilirim.

Evet cnm bir sürü bitkisel yöntem denedim

Yapmamızı önereceğiniz yöntem olabilir mi acaba?
Beslenmenizde özellikle yediğiniz veya yemediğiniz şeyler vs oldu mu?

Artık nereden ne medet umacağımızı şaşırdık tahmin edersiniz ki,
o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın...

Yapmamızı önereceğiniz yöntem olabilir mi acaba?
Beslenmenizde özellikle yediğiniz veya yemediğiniz şeyler vs oldu mu?

Artık nereden ne medet umacağımızı şaşırdık tahmin edersiniz ki,
o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın...
Hyır cnm tedaviyi bırakmıştım
Gunde sabah akşam bal poke propolis yedim
Sabah akşam keçi boynuu pekmezi içtim
Adetimin 14.gününe kadar civan perçemli karışık bitki çayı içtim
15 günde bir d vitamini ampul
Agnucaston
Coraspin kullandım
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
Ne çok şey yapmışım ya
Eşimde günde 1 klomen
Günde birde e vitamini kullandı[/QUOTE]