• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH 0.5 Cıktı Ölmek Istiyorum

Haklısınız keşke hırs yapıp versem...
Kendimi bildim bileli kiloluyum ve boyum da olduğu için bu tipi kanıksamış gibi oldum, hiç istemesem de.

Zaten gün geldi başıma görüntüden daha büyük bir dert oldu işte...
İnşallah verebilirim.
Verebilirim diye birsey yok canim. Vericeksin oyle olmaz . Hergun git yuruyus yap demiyorum yuruyusu birakinca inanki daha cok kilo aliyorsun. Eger evdeysen cam sil kapi sil yerleri sil surekli hareket halinde ol . Valla ekmegi hamur islerini kesip su icenler hem dengeli guzel besleniyorlar hem kilo veriyorlar . Bizim tek sorunumuz hamur isleri tatlilar birde hareketsizlik

Verebilirim diye birsey yok canim. Vericeksin oyle olmaz . Hergun git yuruyus yap demiyorum yuruyusu birakinca inanki daha cok kilo aliyorsun. Eger evdeysen cam sil kapi sil yerleri sil surekli hareket halinde ol . Valla ekmegi hamur islerini kesip su icenler hem dengeli guzel besleniyorlar hem kilo veriyorlar . Bizim tek sorunumuz hamur isleri tatlilar birde hareketsizlik

Kesinlikle öyle...
Üniversiteden beri gece geç saatlere kadar çalışırken sağlıksız beslenme de beni bitirdi doğrusu. Mimarım ve gün boyu bilgisayar başında oturuyorum. Hep hareketsizlik, bi yandan da dediğin gibi hamur işi, tatlı şeyler derken yerleşti kilo.

Bir karar alıp köklü değişiklik yapmam lazım.
Ertelemek çözüm değil tabii ki :(

Hyır cnm tedaviyi bırakmıştım
Gunde sabah akşam bal poke propolis yedim
Sabah akşam keçi boynuu pekmezi içtim
Adetimin 14.gününe kadar civan perçemli karışık bitki çayı içtim
15 günde bir d vitamini ampul
Agnucaston
Coraspin kullandım
Meryem süresi okudum
707 ya varis çektim
Ne çok şey yapmışım ya
Eşimde günde 1 klomen
Günde birde e vitamini kullandı
Soğan kürüde yapmıştım cnö

Çok teşekkürler cevabınız için.
Bize de reçete olsun, tekrar çok tebrik ediyorum bebişinizi...

Kesinlikle öyle...
Üniversiteden beri gece geç saatlere kadar çalışırken sağlıksız beslenme de beni bitirdi doğrusu. Mimarım ve gün boyu bilgisayar başında oturuyorum. Hep hareketsizlik, bi yandan da dediğin gibi hamur işi, tatlı şeyler derken yerleşti kilo.

Bir karar alıp köklü değişiklik yapmam lazım.
Ertelemek çözüm değil tabii ki :KK43:
Aynen oyle ben size inaniyorum eminim kilo verebilceksiniz . Bizde kayjnvalidemle aksamlari cok yiyorduk oyle kilo aldim ki boyumda kisa sismistim resmen . Aksam yemegini bi kestik 1 hafta ac karnina zor uyudum ama cok sukur kilo vermeyi basardim. Aliskanliklarindan vazgecmek lazim. Eminim hemen hamile kalirsin

Çok teşekkürler cevabınız için.
Bize de reçete olsun, tekrar çok tebrik ediyorum bebişinizi...
Vaktim fazla yok kusura bakma cnm neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum moral ve dua çok önemli olacagıba inan inş rabbim sizlerede nasip etsin

Kizlar cocugumuz yok. 6 aydir bebek istiyorduk olmadi dr amh testi yapalim dedi sonuc 0.5 cikti ve dr acilen tup bebek yapmaniz lazim dedi. Suanda soktayim tup bebek ne, daha 32 yasindayim yumurta rezervim neden bu kadar dusuk,fsh 19 diyor. Tup bebek ne demek, benim hic cocugum olmayacak mi simdi noluyo bi anlatin Allah rizasi icin
Ben o şoku 22 yaşındayken yaşamıştım inanmadım daha neler dedim evliydim Allahtan korumayı bıraktık ama 2.5 sene olmadı tüp bebek sürecimiz başladı

Back
X