- 9 Ağustos 2014
- 146
- 27
- 18
- 38
- Konu Sahibi cadiprensesss
Tüp bebeği nerde denediniz ne kadar tuttu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öbür hormanlar hakkında bilgim yok ama amh testi yaptırdıgım için amh hormonun düşük direk tüp bebek yapalım diyebilir doktorun , benim 1,23 olan amh degerime bile düşük dedi doktorum aşılama tedavisine başladıgım için bu aşılamayı yapalım eger olmazsa direk tüp bebege geçelim zaman kaybetmeden dedimerhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.
tesekkur ederım canım bakalım cok canım sıkıldı hayırlısı hepımız ıcıncanım öbür hormanlar hakkında bilgim yok ama amh testi yaptırdıgım için amh hormonun düşük direk tüp bebek yapalım diyebilir doktorun , benim 1,23 olan amh degerime bile düşük dedi doktorum aşılama tedavisine başladıgım için bu aşılamayı yapalım eger olmazsa direk tüp bebege geçelim zaman kaybetmeden dedi
Bende adet olursam yaptıracağım amh
Adetin 3. Günü mü yapılıyo
bence değerin gayet iyi. ama usg de görünen folikül sayında önemli. ben 0.13 değerle hamileyim. tabi zor oldu 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyordum. hakkında hayırlısı olsun. inşallah herşey yolunda gider.
hemen bir tüp bebek doktoru buldum güven veren işini iyi yapan. 1 sene içine de 4 tane yumurta toplama ve 2 iptal sığdırdım. ve ilk transferimde de tuttu. doktorum bu süreçte vitamin takviyeleri yaptı. biesteron kullandım. (efas, bemiks c, l arginine, krilom oil, d vit, b12 plus , cq enzim vs) bu arada arı sütü bal polen yedim 1 sene boyunca. soğan kürü, incir kürü, bal tarçın çörek otu yapıp yedim. hayıt otu çayı içtim. yani işe yarayabilecek herşeyi denedim. bizim durumumuz da zor embriyo elde ediliyor maalesef. ve sabır çok önemli.ve tabi en önemlisi ümidini yitirmemen. doktoruna güvenmen ve rabbimden hayırlısını istemen. inşallah bu güzel duyguyu rabbim siZlere de verir.Merhaba, benimde amh 0,06 çıktı en son. çok düşük. sen nasıl ilerledin neler yaptın paylaşabilir misin rica etsem?
hemen bir tüp bebek doktoru buldum güven veren işini iyi yapan. 1 sene içine de 4 tane yumurta toplama ve 2 iptal sığdırdım. ve ilk transferimde de tuttu. doktorum bu süreçte vitamin takviyeleri yaptı. biesteron kullandım. (efas, bemiks c, l arginine, krilom oil, d vit, b12 plus , cq enzim vs) bu arada arı sütü bal polen yedim 1 sene boyunca. soğan kürü, incir kürü, bal tarçın çörek otu yapıp yedim. hayıt otu çayı içtim. yani işe yarayabilecek herşeyi denedim. bizim durumumuz da zor embriyo elde ediliyor maalesef. ve sabır çok önemli.ve tabi en önemlisi ümidini yitirmemen. doktoruna güvenmen ve rabbimden hayırlısını istemen. inşallah bu güzel duyguyu rabbim siZlere de verir.
rica ederim canım. bende ilk ellerim titremişti iğneyi vuramamıştımTeşekkür ederim Bende bu ay ilk denememi yapacağım. Maalesef vitamin takviyesi yapmaya zamanım olmadı. Sadece folik ve balık yapı kullandım bu ayda bal polen arı sütü alıyorum sabahları. ayın 24 ünde adetimi bekiyorum. ilaçlarımı aldım. Umarım hayırlı sonuçlanır. Umarım duan bize yardımcı olur. Dün ilaçlarımı aldım :) iğneleri görünce biraz tırstım :) hayırlısı olsun. teşekkürler cvp.için.