Amh değeri 15 günde çıkıyor yanlış çıkmazmı?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.601
453
73
Kızlar selam. 3 kürtajdan sonra amh baktirdim değerim 0.29 çıktı şok oldum ağladım günlerce aylarca hatta. İki ay sonra yine aynı hastanede baktırdım 0.33 çıktı değişen bişey yoktu. Ama bugün çok fazla insanın yüksek değerlerden çok düşük değerlere bir sene içinde düştüğünü gördüm. Sayisi inanılmaz fazla kişinin bu şekilde. Ama aklıma takılan şey bizim hastanede burada alınan testler amh testleri Ankara'ya gidiyor mus 15-20 gün sonra sonuç çıkıyor. Bende diyorum ki acaba yanlış mı ölçüm yapılıyor

kürtaj vs gibi şeylerden sonra amh daha düşük çıkıyor sanırım benim gözlemim böyle oldu. arı sütü polen bal takviyesi vs yiyin beslenmeye dikkat edin zamanla yükselir. laboratuvarda 3 günde çıkıyor bazen amh sonucu

Yani bahsettiğim şey kürtajdan 10 ay sonra falan baktırdım yani hemen değil. Ama yani rahim perdesi ve tüp alınması ameliyatı olmuştum ondan hemen 2 hafta sonra baktırmıştım 0.29'du sonra 2 ay sonra baktırdım 0.33 çıktı yani pek bir değişkenlik yoktu.

Merhaba paplasımlarınızı gördüm amh yükseltmek için testere dişli aslan pençesi ve incir kürü saracoğlunun tarifleridir denemenizi tavsiye ederim, ben kendim bu şekilde ilk gebeliğimde gebe kaldım bi arkadaşım yaptı oda hamile suan

3 kürtaj yaşamıssınız cok geçmiş olsun benimde ilk gebeliğimden evvel 3 kaybım oldu, geceleri korkulu rüyalar irkilmeler yaşıyordum, okundum tanıdıgım bir hocaya birde dua yazmıştı ondan sonra hem saracoğlu Kürleri yaptım hem sonra kısa süre içinde gebe kaldım (8ay).
Ve ilginç bi şekilde gebeliğim rahat ve kaygısız geçti varsa böylesi sorununuz bide okunun iyi bi hocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…