Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kaç yaşındasın yüksek değil hayır gayet güzel bir sonuç benimde 4 pcos da yok bendeKızlar merhaba amh testim 3,81 çıktı değer çok mu yüksek acaba yumurtalıklarımda da pcos görünümü var korkmalı mıyım amh böyle olup hamile kalan var mı
25 yaşındayım canım doktorum polikistikle uyumlu dedi sonuç içincanım kaç yaşındasın yüksek değil hayır gayet güzel bir sonuç benimde 4 pcos da yok bende
canım kaç yaşındasın yüksek değil hayır gayet güzel bir sonuç benimde 4 pcos da yok bende
Fsh:5,71 Lh:6,76 Tsh:2,63 Prolaktin:25,99 Estradiol:30Çok yüksek değil. Diğer hormon değerleri nasıl ?
canım regl düzenin falan nasıl anlamadım benim yaşım 38 vajinal ultrasonla da bakıldı bana amh 4 çıktı ve benim doktorum hiç öyle bişey demedi gayet güzel dedi pcos için bildiğim kadarı ile 7 nin üstünde olması gerekiyor25 yaşındayım canım doktorum polikistikle uyumlu dedi sonuç için
bu sonuçlara göre demiş olabilir canım bilmiyorumFsh:5,71 Lh:6,76 Tsh:2,63 Prolaktin:25,99 Estradiol:30
Benim adetimde düzensiz canım 25 yaşındayım yumurtlamam da geç oluyor küçük küçük çok yumurta var ama gelişmiyor ultrasonda baktığında bu görüntü polikistik over oluyor amh ta 3,81 gelince o yüzden polikistikle uyumlu dedi yüksek ihtimalcanım regl düzenin falan nasıl anlamadım benim yaşım 38 vajinal ultrasonla da bakıldı bana amh 4 çıktı ve benim doktorum hiç öyle bişey demedi gayet güzel dedi pcos için bildiğim kadarı ile 7 nin üstünde olması gerekiyor
Bu sonuçlar için normal demişti doktorum sonrasında bana klomen verdi yumurta gelişimi için 2 kez çatlatma iğnesi oldum yumurta büyütüp ama tutmadı maalesef bu ay da femera kullandım bugün çatlatma iğnesi oldum inşallah bu ay güzel haber alırımbu sonuçlara göre demiş olabilir canım bilmiyorum
olabilir canım bana öyle bişey demedi demekki ultrasonla alakalı bi durumBenim adetimde düzensiz canım 25 yaşındayım yumurtlamam da geç oluyor küçük küçük çok yumurta var ama gelişmiyor ultrasonda baktığında bu görüntü polikistik over oluyor amh ta 3,81 gelince o yüzden polikistikle uyumlu dedi yüksek ihtimal
inşallah kuzum gönlünce olsun inşallahBu sonuçlar için normal demişti doktorum sonrasında bana klomen verdi yumurta gelişimi için 2 kez çatlatma iğnesi oldum yumurta büyütüp ama tutmadı maalesef bu ay da femera kullandım bugün çatlatma iğnesi oldum inşallah bu ay güzel haber alırım
Evet canım sende oldu mu gebelikolabilir canım bana öyle bişey demedi demekki ultrasonla alakalı bi durum
hayır canım maalesef 5 aydır istiyoruz benim eşimde biraz sorun çıktı ama gebeliğe engel değil dediler bakalım martta tekrar gideceğim rahim filmi çektireceğim birdeEvet canım sende oldu mu gebelik
Bende rahim filmi çekildim kasım ayında temiz çıktı tüpler açık inşallah seninde temiz çıkarhayır canım maalesef 5 aydır istiyoruz benim eşimde biraz sorun çıktı ama gebeliğe engel değil dediler bakalım martta tekrar gideceğim rahim filmi çektireceğim birde
Daha çok az olmuş senin canım bizim 1 buçuk yıl olduBende rahim filmi çekildim kasım ayında temiz çıktı tüpler açık inşallah seninde temiz çıkar
Değerlerin normal görünüyor bence, prolaktin üst sınırda yalnızca ama adetin düzensizse ve ultrasonda pco görüntüsü varsa da pcos tanısı koyuyolar hormonlar normal olsa bileFsh:5,71 Lh:6,76 Tsh:2,63 Prolaktin:25,99 Estradiol:30
Evet canım pcos var maalesef acaba bu şekilde olup femera ve çatlatma iğnesi kullanarak gebelik elde edebilen var mıDeğerlerin normal görünüyor bence, prolaktin üst sınırda yalnızca ama adetin düzensizse ve ultrasonda pco görüntüsü varsa da pcos tanısı koyuyolar hormonlar normal olsa bile
inşallah canım bnmBende rahim filmi çekildim kasım ayında temiz çıktı tüpler açık inşallah seninde temiz çıkar
Kızlar bu şekilde olup femera kullanarak gebe kalan var mıKızlar merhaba amh testim 3,81 çıktı değer çok mu yüksek acaba yumurtalıklarımda da pcos görünümü var korkmalı mıyım amh böyle olup hamile kalan var mı