Amh değeri 6,98 yüksek mi?

Evet aklıma takıldı herkes muhakkak baktir demiş tek başına fsh nın yüksekliğine takılma amh önemli ona baktir demislerde. 31 yaşındayım erken menapoz gösteriyor benim değerlerim çok kötüyüm dünden beri gerçekten ben ne diye gittim neler cıktı. Rabbim herkesin kucağını doldursun insallah dermansız dert vermesin.

Kendinizi bu kadar yıpratmayın belki sizin düşündüğünüz gibi kötü değildir her şey tüm tetkiklerinizi yaptırın bu sitede amhsi çok düşük fsh çok yüksek olup hamile kalan bir sürü insan var olumlu düşünün olumlu olsun inşallah allah büyüktür vardır bekleyen bir nasibimiz

Inşallah dediğiniz gibi olur bi mucize olur. Gerçekten yürekten istiyoruz Rabbim de nasip eder inşallah. Düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum aklıma getirmemek için uykuya verdim kendimi sürekli uyuyup unutmaya çalışıyorum

Engel canım yumurtaların fazla benimde amh 0.04 senin çok benimki yok bile bende düzenli adet olurum günü gününe ve tüp bebek yapmam gerektiği söylendi ben soka uğradım ihmal etmemek lazım 5 ay önce gidicektim sigortam yok diye çok masraf diye gitmedim şimdi pişmanım hergun bile zaman kaybk

Arkadaşlar merhaba ben dış gebelikten dolayı sol tüpümü kaybettim tüp bebek için ilk adım olarak hormon testleri yaptırdım
Amh:5.26
Fsh:7.5
Lh:4.1
E2:25
İyi mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…