Amh degeri acil yardim lutfen!!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Kızlar bugün amh sonucumu aldım ama iki değer yazıyor sonuç kısmında kafam karıştı hangisini baz almalıyız? Anlayan varsa sonucumu değerlendirebilir mi?

Eklentiler

• 20190911_193744.webp
    20190911_193744.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 1.072
Kızlar bugün amh sonucumu aldım ama iki değer yazıyor sonuç kısmında kafam karıştı hangisini baz almalıyız? Anlayan varsa sonucumu değerlendirebilir mi?
Canım Amh adet gününde mi yaptın. Bana doktor öyle demedi ama geçen gün biri hormon testi adet günüde yapmak gerekiyor muş daha doğru sonuç çıkıyor dedi..

Üstte yazan sizin buyuk ihtimal zaten amh yaziyo karsisinda da deger var alttaki buyuk ihtimal baska bi seyi anlatiyor ilk defa gordum onu o kadar yuksek amh hic duymadim
Alttaki de farklı bir değer sanırım, ben de anlamadım, ustte yazan hakkında bilginiz var mı peki? Nasıl iyi mi? 1 yıldır ikinciyi istiyoruz olmuyor dr amh testi istedi.

Alttaki de farklı bir değer sanırım, ben de anlamadım, ustte yazan hakkında bilginiz var mı peki? Nasıl iyi mi? 1 yıldır ikinciyi istiyoruz olmuyor dr amh testi istedi.
Normalde 2nin altı sıkıntı diye biliyorum sizinki normal yaşa göre de degisiyo sanirim yaş ilerledikce amh düsüyo dogal olarak

Back
X