AMH DEĞERİ ÇOK MU DÜŞÜK?

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar, yaşım 24 ve Amh değerim 1.51 çıktı. 2 yumurtalıkta da çikolata kistim var. Henüz doktorla görüşemedim sonuçlar bugün çıktı sizce çok mu düşük yükselme ihtimali var mı?

amh sonradan yükselmiyor diye biliyorum ama sizinki çok çok da düşük değil. İnşallah yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz.

amh sonradan yükselmiyor diye biliyorum ama sizinki çok çok da düşük değil. İnşallah yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz.
Amin İnşallah. İnternette 38 yaşından küçüklerde alt sınır 2.6 yazınca biraz panik yaptım da.

28 yaşında 1.51 di. Doktorum iyi demişti. İki tane çikolata kistim vardı. 1.5 yıl sonra hamile kaldım.

Sağdaki 5cm soldaki 3.5 cm iki tane çikolata kisti. Sağdaki eski olusumlu sertleşmiş katilasmisti. Soldayi yeni oluşmaya başlamıştı ilk 1.5 cm ile öğrendim zamanla 3.5 cm ye kadar büyüdü. Hamile kalmasaydim büyümeye devam edecekti muhtemelen. Evet doğal yollardan hamile kaldım ama öyle hemen olmadı 2 yıl sürdü. Sonra hiç beklemedigim bı zamanda hamile olduğumu öğrendim

Bende tam olarak sizin gibiyim şu anda ama şöyle bi sıkıntı var kistlerimin biri 7 cm diğeri 5 cm birde CA değerlerim çok yüksek çıkıyor. 2 kez de aşılama yaptık tutmadı o yüzden doktor ameliyat şart dedi .

Kistlerin boyutundan ziyade karakteri önemli. Çok iyi işin ehli bı Dr bu kistlerin karakterini analiz edebiliyor. Benim doktorum engel olmayacağını sadece geciktirebilecegini söylüyordu. Nitekim dediği gibi oldu. Ben rahim filmi çekildim temiz çıkmıştı bu durumda hamile kalabilirsin demişti. Ben de 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı. Ca değerim benim de yüksek çıkıyordu. Ama bu değerin çikolata kistinde bı anlamı yok eğer 400 leri 500 leri geçmiyorsa. Onu kafana takma

Doktorunuz kimdi nerde öğrenebilir miyim? 400 lerde değil ama 300 lere çıkıyor bir de sadece CA 125 değil Ca19-9 ile Ca15 de yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…