Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi bitkisel kürleri kullandınız. Tıpçılar yükselmez diyor. Alternatif tıpçılar bitkisel kürler ile yükselir diyor. Bende yükselebileceğini düşünüyorum. Sizin değeriniz kaçtı kaç oldu hangi kürü ne kadar süre ile kullandınız. Bilgi verirseniz bizde bilgilenelim
Nisan ayında 0,51 amh bugün sonuç 0,34 ( tsh fsh prolaktin hepsi iyi.. 2.denemem olacak çok umutsuzum, benim gibi değeri düşüp de olumlu sonuçlanan varsa yazabilir mi?
Hangi bitkisel kürleri kullandınız. Tıpçılar yükselmez diyor. Alternatif tıpçılar bitkisel kürler ile yükselir diyor. Bende yükselebileceğini düşünüyorum. Sizin değeriniz kaçtı kaç oldu hangi kürü ne kadar süre ile kullandınız. Bilgi verirseniz bizde bilgilenelim
Nisan ayında 0,51 amh bugün sonuç 0,34 ( tsh fsh prolaktin hepsi iyi.. 2.denemem olacak çok umutsuzum, benim gibi değeri düşüp de olumlu sonuçlanan varsa yazabilir mi?
Benimd birinde 0,7 diğerinde 0,5 çıkmıştı 3. Tüp bebek denememle çok şükür anne oldum .çok zor günlerdi ama elhamdulillah.ümidinizi yitirmeyin rabbim güzel günlere çıkarsın