Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bundan önce bir tedavi görmüşmüydünüz aşılama klomen vsMerhaba kızlar ben uzun bir aradan sonra anne olmak istedim yaşım 36 yaklaşık 2.5 yıl korunmadık düşük amh 0.51 ile doktorum hamile kalamayacağını söyledi fakat Kun fe yekün Rabbim ol der ve olur önce inancınızı kaybetmeyin sonra bazı ürünler kullandım destek şifamix mucize plus , fenomom bir de dervital şuan hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsinSevgiler
umut olsun
hayırlı olsun . birşeyler kullandınzmı vitamin takviyeBenimde amh 0.19 du tüp bebekle bile ihtimalin çok düşük dediler doktorların çoğu iki kere kendiliğinden hamile kaldım Rabbim ol der olur![]()
İlk hamileliğmde bilmiyorum bu durumu o düşükle sonuçlandı düşükten sonra neden düştüğünü öğrenmek için doktora gittiğimde amh çok düşük olduğunu öğrendim eşiminde sperm değerlerine bakıldı onunda hareketlilik ve sayı çok düşüktü tüp bebekle bile ihtimalin çok çok az olduğunu söyledi doktorlar daha sonra önemli olan yumurtanın ne kadar fazla olduğu değil kalitesi olduğunu araştırırken öğrendim yumurta kalitesini arttıracak şeyler yani vitamini takviyesi C vit dvit omega3 e vit multi vit kullandım eşim içinde aynı şekilde ona ekstra keçiboynuzu özü kullandık düzenli şekilde 3 ay daha sonra umudumu kesip bırakmıştım düzenli kullanmadım vitamin takviyelerine başladıktan sonra 5 ay düşükten 9 ay sonra ( psikolojim çok bozulduğu için bi süre ara vermek istedim) hamile kaldımhayırlı olsun . birşeyler kullandınzmı vitamin takviye
İlk hamileliğmde bilmiyorum bu durumu o düşükle sonuçlandı düşükten sonra neden düştüğünü öğrenmek için doktora gittiğimde amh çok düşük olduğunu öğrendim eşiminde sperm değerlerine bakıldı onunda hareketlilik ve sayı çok düşüktü tüp bebekle bile ihtimalin çok çok az olduğunu söyledi doktorlar daha sonra önemli olan yumurtanın ne kadar fazla olduğu değil kalitesi olduğunu araştırırken öğrendim yumurta kalitesini arttıracak şeyler yani vitamini takviyesi C vit dvit omega3 e vit multi vit kullandım eşim içinde aynı şekilde ona ekstra keçiboynuzu özü kullandık düzenli şekilde 3 ay daha sonra umudumu kesip bırakmıştım düzenli kullanmadım vitamin takviyelerine başladıktan sonra 5 ay düşükten 9 ay sonra ( psikolojim çok bozulduğu için bi süre ara vermek istedim) hamile kaldım
Ve buna ek olarak sağlıklı beslendim hazır gida tüketmedim paletli vs hep evde kendim yaptım yedim bazen avakado tükettim hamile kalmadan 2 ay önce yürüyüş yapmaya başlamıştımİlk hamileliğmde bilmiyorum bu durumu o düşükle sonuçlandı düşükten sonra neden düştüğünü öğrenmek için doktora gittiğimde amh çok düşük olduğunu öğrendim eşiminde sperm değerlerine bakıldı onunda hareketlilik ve sayı çok düşüktü tüp bebekle bile ihtimalin çok çok az olduğunu söyledi doktorlar daha sonra önemli olan yumurtanın ne kadar fazla olduğu değil kalitesi olduğunu araştırırken öğrendim yumurta kalitesini arttıracak şeyler yani vitamini takviyesi C vit dvit omega3 e vit multi vit kullandım eşim içinde aynı şekilde ona ekstra keçiboynuzu özü kullandık düzenli şekilde 3 ay daha sonra umudumu kesip bırakmıştım düzenli kullanmadım vitamin takviyelerine başladıktan sonra 5 ay düşükten 9 ay sonra ( psikolojim çok bozulduğu için bi süre ara vermek istedim) hamile kaldım
benımde 0.51 çıktı amh yaşım 39 yarın doktor kontrolü var bakalım doktor ne diyecek allah herkese en hayırlı şekilde nasip etsinİlk hamileliğmde bilmiyorum bu durumu o düşükle sonuçlandı düşükten sonra neden düştüğünü öğrenmek için doktora gittiğimde amh çok düşük olduğunu öğrendim eşiminde sperm değerlerine bakıldı onunda hareketlilik ve sayı çok düşüktü tüp bebekle bile ihtimalin çok çok az olduğunu söyledi doktorlar daha sonra önemli olan yumurtanın ne kadar fazla olduğu değil kalitesi olduğunu araştırırken öğrendim yumurta kalitesini arttıracak şeyler yani vitamini takviyesi C vit dvit omega3 e vit multi vit kullandım eşim içinde aynı şekilde ona ekstra keçiboynuzu özü kullandık düzenli şekilde 3 ay daha sonra umudumu kesip bırakmıştım düzenli kullanmadım vitamin takviyelerine başladıktan sonra 5 ay düşükten 9 ay sonra ( psikolojim çok bozulduğu için bi süre ara vermek istedim) hamile kaldım
sağlıklı beslenmeyi her doktor söylüyor yürüyüş egzersiz birazda rahat kafaVe buna ek olarak sağlıklı beslendim hazır gida tüketmedim paletli vs hep evde kendim yaptım yedim bazen avakado tükettim hamile kalmadan 2 ay önce yürüyüş yapmaya başlamıştım
fsh 3.82 amh 0.51 bazıları bu amh göre fsh da yükjsek olması gerek diyorlarultrasonda kaç folikül gözüküyor önemli olan bu benim amh 0.19 ama sağda 5 yumurtalık vardı solda 1-2 (sağlıklı kadında sağda ve solda 8 er tane yumurtalık olmalı ) yani amh değeri çokta önemli değil daha doktorlar araştımacılar bile tam olarak ne olduğunu anlatamıyor amh değeri folikül sagısı birbiriyle uyumlumu? Yoksa amh normal olup folikülü az olan yada tam tersi amh düşük olup folikül sayısı normale yakın olanlar var
fsh 3.82 amh 0.51 bazıları bu amh göre fsh da yükjsek olması gerek diyorlar
benımde 0.51 çıktı amh yaşım 39 yarın doktor kontrolü var bakalım doktor ne diyecek allah herkese en hayırlı şekilde nasip etsin
Bence folikül sayınızı öğrenmenizi tavsiye ederimbenımde 0.51 çıktı amh yaşım 39 yarın doktor kontrolü var bakalım doktor ne diyecek allah herkese en hayırlı şekilde nasip etsin
Evet heryerde öyle yazıyor fsh yükselirse amh düşer diye ama benimde fsh 7 di normaldi ve çok okudum fsh si normal olup amh düşük olanı ve bence bu şekilde ihtimal daha yüksek oluyor fsh de yükselmesi de kötüfsh 3.82 amh 0.51 bazıları bu amh göre fsh da yükjsek olması gerek diyorlar
Evet ama benim doktorlar hiç upraşma vakit kaybı vitamin falan gel direk dediler ben umudumu yitirmedim ideal kilomun 4-5 kilo üstündeydim kilo verdim diğer düşen bebeğimede aynı kilo verdiğimde hamile kalmıştım spor yaparak vucütta kan akışı oluyor ve rahim kan akışının yoğun olması gereken bir bölge (yumurtalama masajları var buna özel) spor ile metobolizma hızlanıyor bunlar önemlisağlıklı beslenmeyi her doktor söylüyor yürüyüş egzersiz birazda rahat kafa
ONU NASIL ÖĞRENİCEMBence folikül sayınızı öğrenmenizi tavsiye ederim
tabi fsh yükselmeside kötüymüşEvet heryerde öyle yazıyor fsh yükselirse amh düşer diye ama benimde fsh 7 di normaldi ve çok okudum fsh si normal olup amh düşük olanı ve bence bu şekilde ihtimal daha yüksek oluyor fsh de yükselmesi de kötü
Doktora söyleceksiniz ultrasonla bakacakONU NASIL ÖĞRENİCEM
tamam yarın kontrolüm var yumurtalara bir bakalım dedi çok sağolunDoktora söyleceksiniz ultrasonla bakacak