- 16 Haziran 2022
- 385
- 285
- 33
Rica ederim Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallahtamam yarın kontrolüm var yumurtalara bir bakalım dedi çok sağolun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallahtamam yarın kontrolüm var yumurtalara bir bakalım dedi çok sağolun
evet stresle ilgili bende okumuştum streste beyin önce hayatta kalmaya çalışıyormuş diğer fonksiyonları devre dışı bırakyormuş herşey allahtan elimzden geleni yapıp akışa bırakıcaz verecek olan allahEvet ama benim doktorlar hiç upraşma vakit kaybı vitamin falan gel direk dediler ben umudumu yitirmedim ideal kilomun 4-5 kilo üstündeydim kilo verdim diğer düşen bebeğimede aynı kilo verdiğimde hamile kalmıştım spor yaparak vucütta kan akışı oluyor ve rahim kan akışının yoğun olması gereken bir bölge (yumurtalama masajları var buna özel) spor ile metobolizma hızlanıyor bunlar önemli
Herkesin rahat kafa demisinide şöyle açıklayayım bir makalede okumuştum vücutta stres arttığında kortizol hormonu artar bu kortizol hormonuda bedenin tehlikede olduğunu hayati tehlike olduğunu düşünüp vücutu herşeye kapatıp (üremeye bile) sadece yaşam fonksiyonlarını yerine getirmesine izin verir ee bizde bu dönemde aşırı stresliyiz yok yumurta takibi yok 2 günde bir ilişki insan psikolojik olarak mahvoluyor maalesef takmayın diyemem benim tavsiyem elimizden geleni yapalım kafamızı ben elimden geleni yapıyorum diyerek rahatlatalım çünkü aciziz daha fazlası bizim irademizde değil ve Allahtan dileyelim onun hazinesi çok büyüktür vermekle kendisinden hiçbirşey eksilmez Rabbimin vermediğindede vardır bi hayır diyerek yola devam edelim Rabbim inşallah en hayırlı zamanda verir.
Ben yaptıklarımı anlattım ama hiçbirini bunu bunu yaptım bu hamile kalmamı sağladı diye söylemedim düşünmedim Rabbim onun olmasını o gün murat ettiyse o bebek o gün her türlü olacaktı ister En iyi tüp bebek merkezlerinde ister en iyi embriyologlarla doktorlarla (çok kişi var kaç deneme yapıp artık umudu kestiğinde kendiliğinden hamile olan). En iyi ilaçlarda tedavi görsek, yada kendi kendimize doğal yöntemler denesek, yada bebek istemesek en yüksek korunma olan spiral benim yakınım (spralle tek yumurtalıkla hamile kaldı) , hatta kordonlarıda bağlattırsakta (burda bir arkadaş o şeklde hamile kaldı ) Rabbim onun ne zaman gelmesini dilerse ancak o zaman olur siz ümidinizi kesmeyinRabbim bu yolda çaba sarfeden hiçkimselerin kucağını boş bırakmasın
![]()
Merhaba hamile kalabildiniz mi acaba yorumunuzu gördüm de. Normal yolla kaldıysanız ek bişey yaptınız mı kaç ayda kaldınız bilgi verirmisiniz rica etsem ? Bir de fsh ve lh değeriniz kaçtı acabaMerhaba benim de amh değerim 0.55 daha 1 hafta önce öğrendim. Doktor direkt tüp bebek yapmalısın dedi ama normal yoldan denemediğimiz için en azından 6 ay kendim denemek istedim
Merhaba evet şu an 7 aylık hamileyimMerhaba hamile kalabildiniz mi acaba yorumunuzu gördüm de. Normal yolla kaldıysanız ek bişey yaptınız mı kaç ayda kaldınız bilgi verirmisiniz rica etsem ? Bir de fsh ve lh değeriniz kaçtı acaba
Bana da doktor hamile kalman imkansız tüp bebek yaptır dedi fsh 34 lh 27 değerlerim yüksek olduğu için normal olmaz dedi
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için benim için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı ? Hamilelik istiyorum 1 senedir olmadı değerlerim o şekilde hayıt macununa başladım 2 aydır ve 2 aydır ovulasyon yapıyorum doktor imkansız dedi ama normal yolla ben yine de deniyorum. Avakado badem ceviz vs yiyorum multivitamin başladımMerhaba evet şu an 7 aylık hamileyim3 ay içerisinde hamile kaldım yediklerime dikkat ettim avokado yedim kuruyemiş yedim spor yaptım fshım 12.70di ama lhı hatırlamıyorum
Bana da doktor çok zor demişti yani imkansız değil ama bu amh ile riske atma demişti senin galiba önce fsh ı düşürmen gerekiyor . Ovülasyon kullanmakla çok iyi yapmışsın farklı bir önerim maalesef yokÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için benim için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı ? Hamilelik istiyorum 1 senedir olmadı değerlerim o şekilde hayıt macununa başladım 2 aydır ve 2 aydır ovulasyon yapıyorum doktor imkansız dedi ama normal yolla ben yine de deniyorum. Avakado badem ceviz vs yiyorum multivitamin başladım
Teşekkür ederim anladım. Benim anh ölçülmedi bi de fah lh değerim yani bu hormon değerim adetli değilken ve kist varken yapılmadığı belki az da olsa etkilemiştir yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum ama doktor çok bişey farketmez inan dedi. Şu an hayıt macununa başladım regl olmak uzereyim regl olunca tekrar hormon testi vereceğim umarım dusurebilmisimdir. Evet 2 aydır ovulasyon kullanıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum hiç değilse yumurtlama günümü öğrenmiş oluyorum yumurtlayıp yumurtlamadigini çatlayıp catlamadigini gayet ne öğrenebildim çok şükür 2 aydır hem yumurtlama hem çatlama oldu gördüm yani testte. Devam edicem bu şekilde. Mesela geçen ay geç yumurtladım 24.günde bu ay çok erken yumurtladim 9.günde eğer test yapmasan bunu bilemeyecektim adetim de düzensiz olduğundan. Umarım hepimiz için hayırlısı olur burda anne olmak isteyen herkese Rabbim yardım etsin hayırlı haberler alabilelim insallahBana da doktor çok zor demişti yani imkansız değil ama bu amh ile riske atma demişti senin galiba önce fsh ı düşürmen gerekiyor . Ovülasyon kullanmakla çok iyi yapmışsın farklı bir önerim maalesef yok
İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız . Moralde önemli bende bu yüzden umutsuzluğa kapılmaTeşekkür ederim anladım. Benim anh ölçülmedi bi de fah lh değerim yani bu hormon değerim adetli değilken ve kist varken yapılmadığı belki az da olsa etkilemiştir yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum ama doktor çok bişey farketmez inan dedi. Şu an hayıt macununa başladım regl olmak uzereyim regl olunca tekrar hormon testi vereceğim umarım dusurebilmisimdir. Evet 2 aydır ovulasyon kullanıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum hiç değilse yumurtlama günümü öğrenmiş oluyorum yumurtlayıp yumurtlamadigini çatlayıp catlamadigini gayet ne öğrenebildim çok şükür 2 aydır hem yumurtlama hem çatlama oldu gördüm yani testte. Devam edicem bu şekilde. Mesela geçen ay geç yumurtladım 24.günde bu ay çok erken yumurtladim 9.günde eğer test yapmasan bunu bilemeyecektim adetim de düzensiz olduğundan. Umarım hepimiz için hayırlısı olur burda anne olmak isteyen herkese Rabbim yardım etsin hayırlı haberler alabilelim insallah
Inşallah çok teşekkür ederim. Başlı başına moral çok önemli zaten bi de stres aşırı etkiliyor hormonları. Umarım hayırlı haberleri alabilirimİnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız . Moralde önemli bende bu yüzden umutsuzluğa kapılma
Merhaba kızlar ben uzun bir aradan sonra anne olmak istedim yaşım 36 yaklaşık 2.5 yıl korunmadık düşük amh 0.51 ile doktorum hamile kalamayacağını söyledi fakat Kun fe yekün Rabbim ol der ve olur önce inancınızı kaybetmeyin sonra bazı ürünler kullandım destek şifamix mucize plus , fenomom bir de dervital şuan hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsinSevgiler
umut olsun