- 16 Kasım 2022
- 181
- 15
- 28
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Kızlar merhaba amh değeri düşük olanlar nasıl bir tedaviye devam ettiniz ?
0,719 benim
0,719 benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 0,99 Muş doktor herhangi bir tedavi vermedi bekle dedi 6 ay 1 sene olmazsa o zaman bakarız dediKızlar merhaba amh değeri düşük olanlar nasıl bir tedaviye devam ettiniz ?
0,719 benim![]()
Yaşınız kaçtı takviye verdi mi ?Benimde 0,99 Muş doktor herhangi bir tedavi vermedi bekle dedi 6 ay 1 sene olmazsa o zaman bakarız dedi
Folik asit verdi b ve d vitaminimde düşüktü onları kullanıyorum yaşım 27 3 aylık evliyim benYaşınız kaçtı takviye verdi mi ?
Sizin olur inşallah takviyelerinizi alın amaFolik asit verdi b ve d vitaminimde düşüktü onları kullanıyorum yaşım 27 3 aylık evliyim ben
merhaba benim amh değerimde 0,43 düşük over yani. aslında bu değer pek yükselmiyor ama yumurtaları canlı ve verimli hale getırmek için İnositol içeren takviyeler veriyorlar. ya da multimax içerikli takviye ilaçlar. buarada benim yaş 39. yaş ilerleyince yumurta rezervi düşer zaten cok normal. Rezerv onemlı tabı ama asıl onemlı olan yumurtanın sağlıklı ve elverıslı olması. onun ıcın takmayın kafay. prof. doktorum bana boyle demişti. gebelık ıcın saglıklı bir yumurta bile yeterlı diye.Kızlar merhaba amh değeri düşük olanlar nasıl bir tedaviye devam ettiniz ?
0,719 benim![]()
Peki siz tüp bebek düşünüyor musunuz ne kadar süre denemeniz oldu ? Çok rahatladım teşekkr ederimmerhaba benim amh değerimde 0,43 düşük over yani. aslında bu değer pek yükselmiyor ama yumurtaları canlı ve verimli hale getırmek için İnositol içeren takviyeler veriyorlar. ya da multimax içerikli takviye ilaçlar. buarada benim yaş 39. yaş ilerleyince yumurta rezervi düşer zaten cok normal. Rezerv onemlı tabı ama asıl onemlı olan yumurtanın sağlıklı ve elverıslı olması. onun ıcın takmayın kafay. prof. doktorum bana boyle demişti. gebelık ıcın saglıklı bir yumurta bile yeterlı diye.
tüp bebek düşünmüyorum acıkcası bir cocugum var . onu da 34 yasında doğurdum :) ikincisi için ugrasıyırum o da 1 yıldır olmayınca klomen tedavısıne basladım bu ay.Peki siz tüp bebek düşünüyor musunuz ne kadar süre denemeniz oldu ? Çok rahatladım teşekkr ederim
O nasıl bi tedavi bilmiyorum ki .tüp bebek düşünmüyorum acıkcası bir cocugum var . onu da 34 yasında doğurdum :) ikincisi için ugrasıyırum o da 1 yıldır olmayınca klomen tedavısıne basladım bu ay.
Rahim filmi falan hiç çektirmedim ama korkuyorum ya sıkıntılı bir insanım çok takıyorum kafamaSizin olur inşallah takviyelerinizi alın ama
Valla anesteziyle istersin rahim filmini benden de isterler kesin ben çocuk bile düşünmüyordm aslında birden gelişiti her şey bi baktıraym dedim baktım geç kalmışım amh düşük filan garip hissettim bugün doktora gidecem yineRahim filmi falan hiç çektirmedim ama korkuyorum ya sıkıntılı bir insanım çok takıyorum kafamasize vermedilermi bir takviye
Zaten o yola girince bir halller oluyor :) bende 2.cocuk pek yanaşmıyordum son düzlüklerdeyim bir tane daha olsun diye uğrasıyorum bakalım. klomen 5 gunluk kullanılan yumurta uyarıcı bir hap . işte zor gebe kalanlar için verılıyor. tahlıller sonra 6 ay 1 yıl gıbı bir denemeden sonra olmuyorsa falan.Valla anesteziyle istersin rahim filmini benden de isterler kesin ben çocuk bile düşünmüyordm aslında birden gelişiti her şey bi baktıraym dedim baktım geç kalmışım amh düşük filan garip hissettim bugün doktora gidecem yine
Benim de aynı ama doktor düşük değil dedi beni dikkate almadıKızlar merhaba amh değeri düşük olanlar nasıl bir tedaviye devam ettiniz ?
0,719 benim![]()
Dedi 6 ay 1 yıl olmazsa öyle diye de ben nişanlandığımdan beri kendimi yiyip bitiriyorum resmen ilk duyunca 2 gün falan çok ağladım şimdide ağlıyorum gerçi amaValla anesteziyle istersin rahim filmini benden de isterler kesin ben çocuk bile düşünmüyordm aslında birden gelişiti her şey bi baktıraym dedim baktım geç kalmışım amh düşük filan garip hissettim bugün doktora gidecem yine
Ciddi misiniz ? Yaşınız kaç fsh iyidir belki diğer hormon vay anasını ya :)Benim de aynı ama doktor düşük değil dedi beni dikkate almadı![]()
Neden ağlıyosun yaşın gencecik bir çok yolu var bu işin üstelik . Ayrıca değerin çok iyi.Dedi 6 ay 1 yıl olmazsa öyle diye de ben nişanlandığımdan beri kendimi yiyip bitiriyorum resmen ilk duyunca 2 gün falan çok ağladım şimdide ağlıyorum gerçi ama
Polipte aldırdım ben temmuzda sonra miyom falan olunca çevre baskısıyla beraberNeden ağlıyosun yaşın gencecik bir çok yolu var bu işin üstelik .
Dedi 6 ay 1 yıl olmazsa öyle diye de ben nişanlandığımdan beri kendimi yiyip bitiriyorum resmen ilk duyunca 2 gün falan çok ağladım şimdide ağlıyorum gerçi ama
0,43 e nasıl yeter demiş alalla ya :)
Ben de bi soracağım şimdi ne dicek bakim