- 4 Nisan 2024
- 1.541
- 1.670
- 53
- Konu Sahibi mimozamnerde
Düşünüyoruz olmuyor ama eşimde hız ve morfoloji sorunu var zaten amh ım yüksekken de olmuyordu bizdeki sorun o değilhamilelik düşünüyo musunuz çocuğunuz var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünüyoruz olmuyor ama eşimde hız ve morfoloji sorunu var zaten amh ım yüksekken de olmuyordu bizdeki sorun o değilhamilelik düşünüyo musunuz çocuğunuz var mı ?
Morfoloji sorun yaratmıyor diye biliyordum yüzde iki nasıl ki ?Düşünüyoruz olmuyor ama eşimde hız ve morfoloji sorunu var zaten amh ım yüksekken de olmuyordu bizdeki sorun o değil
3 4 normal kiiiii10 civarı saymışlardı şimdi sağda 3 solda 4 saydım rezervini az gördüm dedi acaba dönemsel mi çok ağır bir grip de geçiriyorum
Düşük dedi işte3 4 normal kiiiii
Hayır bence siz gayet iyi durumdasınız moralinizi bozmayın değerinizde hala birin üzerinde amh niz gayet iyi.Düşük dedi işte
Zaten 7 saymış toplam ozamanda 10 saymış arada fark 3 yumurta farkı var isterseniz araştırın ama ay ay 3,4 az veya fazla çıkabilir belki bu ay gitseniz 8 çıkacak belki 10 bilemeyiz ama tabiki baktırın tekrardan bidaha. Bakalım kaç sayacak çünkü bazı aylar eksik veya fazla çıkabilir tabi bu 10 çıkarken 3 e düşecek gibi değil 3,4 en fazla oynar10 civarı saymışlardı şimdi sağda 3 solda 4 saydım rezervini az gördüm dedi acaba dönemsel mi çok ağır bir grip de geçiriyorum
Yapabilir bence kesinlikle sorunBenim de fsh 20,amh 0.63. Eşim de Kriptoozospermi. Önceki Ay muayenede sadece 5 tane yumurta gördü Dr. Benim yaşım 34,eşim 46. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorumsürece de hakim değilim, sonuçlarımızı yeni öğrendik. Değerlerin bu haliyle Dr tüp bebek yapmaz değil mi kıslar
Yaş 28, fsh 7.8Ciddi misiniz ? Yaşınız kaç fsh iyidir belki diğer hormon vay anasını ya :)
sizin amh gayet iyiBen 32 yaşındayım amh 1 çıktı 6 7 ay deneme süresi verdi doktor eşim için herhangi bir test yapmadık henüz bir kaç ay deneyip tekrar gideceğim bakalım
Merhaba, ben de Temmuz ayında genel muayene için kadın doğuma gittim. Vajinal ultrason, smear, kültür ne varsa yaptı. Bir yıllık evliyim. Evlenmeden önce iki senede bir muayene olurdum kadın doğuma hastanede olduğum için. Amh normal çıkıyordu. Fakat üç senedir gitmiyordum. Bu kontrolde de amh 0.76 çıktı, ek olarak da üroplasma ve mantar çıktı. Önceki amh değerlerim 2-3 arasındaydı, değeri görünce şok oldum. Doktorum direkt erken menopoz belirtisi dedi. Tüp bebek merkezine yönlendirdi. Ve üslubu aşırı kırıcıydı. Ben ise sürekli korunduğumu henüz çocuk istemediğimi söyledim, tüp bebek de düşünmüyorum dedim. İstesen de olmaz zaten baksana sonuçlara dedi. Altı ay sonra gel kontrole üroplasmana mantara bakacağım, korunmana da gerek yok zaten dedi. Tabii ısrarla tüp bebek merkezine yönlendirdiği için gittim, doktor laubali bir şekilde tüp bebek için yumurta olması lazım sende o yok dedi. Tavrına sinirlendim, çıktım. Doktor birkaç ilaca ek folik asit vermişti, bir de diyet önermişti 54 kilo 1.60 boy. Diyete dikkat ettim ama sadece bir ay. Sonra bir baktım ki Eylül ayının son haftalarında çift çizgi var. Yani hamile kalmışım. Şu an 9 haftalık gebeyim. Yani yumurta rezervinden ziyade yumurtanın kalitesi önemli, demek ki kaliteliymiş ki hamile kaldım. Canını sıkma sen de, stres de yapma. Olacağına inanıyorum ben :))Kızlar merhaba amh değeri düşük olanlar nasıl bir tedaviye devam ettiniz ?
0,719 benim![]()