Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaten 7 saymış toplam ozamanda 10 saymış arada fark 3 yumurta farkı var isterseniz araştırın ama ay ay 3,4 az veya fazla çıkabilir belki bu ay gitseniz 8 çıkacak belki 10 bilemeyiz ama tabiki baktırın tekrardan bidaha. Bakalım kaç sayacak çünkü bazı aylar eksik veya fazla çıkabilir tabi bu 10 çıkarken 3 e düşecek gibi değil 3,4 en fazla oynar
Benim de fsh 20,amh 0.63. Eşim de Kriptoozospermi. Önceki Ay muayenede sadece 5 tane yumurta gördü Dr. Benim yaşım 34,eşim 46. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum sürece de hakim değilim, sonuçlarımızı yeni öğrendik. Değerlerin bu haliyle Dr tüp bebek yapmaz değil mi kıslar
Benim de fsh 20,amh 0.63. Eşim de Kriptoozospermi. Önceki Ay muayenede sadece 5 tane yumurta gördü Dr. Benim yaşım 34,eşim 46. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum sürece de hakim değilim, sonuçlarımızı yeni öğrendik. Değerlerin bu haliyle Dr tüp bebek yapmaz değil mi kıslar
Haftaiçi arayıp öğrenmem gerekiyor. Ne kadar karmaşık ve bilinmezliklerle dolu işlermiş böyle... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizlerin yorumları, tecrübeleri ve fikirlerinden kesinlikle faydalanmak isterim. Buradan takipleşmek bana iyi gelecek