- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi bordokedi30
Selam kızlar 31 yaşındayım, ne yazıkki 2 senedir stresli bir süreçteyim. 29 yaşımda evlendim birdenbire annemin 4. Evre kanser olduğunu öğrendim hastane koşuşturmaca derken annemi kaybettik. Sonra yas sürecimiz oldu. Tüm bunlar olurken çocuğumuz stres kaynaklı olmuyor diye düşündük pek ilişkiye de vaktimiz kalmamıştı zaten. Bu arada reglim hep düzenli olur. Geçtiğimiz mart ayında kontrole gittik. Alttan kontrolde doktor bende bir sorun görmedi ultrason da çekindim onda da sorun görmediler hatta sağ taraftan yumurtlaman olmuş dediler. Eşimin sperm testi ise sperm sayısının 9 milyon olduğunu ve hareketliliğin çok düşük olduğunu bize gösterdi. Sınavlar üst üste geldiği için çok çok üzüldüm. Tüp bebek sürecine girdik. 1 aydır Folik asit kullanmaya başladım. Önden kan testimi verdim Ekim ayındaki regl sonrasında da hsg çekilip sperm tekrar testi yaptırıp iğnelere başlayacaktık. Fakat benim kan testim dün gece içime ateş gibi düştü.
AMH 0.71 ng/mL çıktı
(DHEA-S) 221
Ferritin 24.3
İnsülin 7.02
TSH 2.28
Estradiol 41.6
FSH 6.41
LH 2.78
Prolaktin 25.2
Total Testosteron 0.246
Memlekette fındık sezonunda olduğumuz için ilçede kan testi verdim merkeze gönderildi. Acaba AMH yanlış mı çıktı diyorum bir yandan da neden yanlış olsun diyorum. 1 hafta sonra döneceğim hsg çekineceğim henüz AFC çekinmedim yumurtalarım sayılmadı baktıklarında her şey yolunda dediler sadece. Onu da çektireceğim. Bana ne önerirsiniz Allah rızası için.
AMH 0.71 ng/mL çıktı
(DHEA-S) 221
Ferritin 24.3
İnsülin 7.02
TSH 2.28
Estradiol 41.6
FSH 6.41
LH 2.78
Prolaktin 25.2
Total Testosteron 0.246
Memlekette fındık sezonunda olduğumuz için ilçede kan testi verdim merkeze gönderildi. Acaba AMH yanlış mı çıktı diyorum bir yandan da neden yanlış olsun diyorum. 1 hafta sonra döneceğim hsg çekineceğim henüz AFC çekinmedim yumurtalarım sayılmadı baktıklarında her şey yolunda dediler sadece. Onu da çektireceğim. Bana ne önerirsiniz Allah rızası için.