Amh değeri ve umutsuzluk

EzgininAnnesi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
2.912
7.353
358
Merhaba arkadaşlar
7 yıllık evliyim. Artik cocuk zamani deyip doktora gittik. Doktor bu arada bir takim testler yaptı. Bu testlerden sonra 9 olması gereken AMH 4.09 çıktı Doktorum kilo vermemi söyledi ama başaramıyorum. Diyetler vs hicbirsey ise yaramıyor. 105 kiloyum 1.74 boyum. Kilo vermezsem bebeğim olmazmış.Ne olur yardim edin.. Esime brlli etmemek icin elimden geleni yapiyorum Onerilerinizi ve tavsiyelernizi bekliyorum

Bu degerde hiç bi sıkıntı yok rahat olun amh en aşagı sınır 2

Amh değeri bana da kötü gelmedi. Kilo vermek için bir diyetisyen ile görüşürseniz çok daha sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Burda kim ne dese boş mucize beklememek lazım. Kilolu da hamile kalırsınız ama zor bir hamilelik olur bebeğiniz ve sizin açınızdan

Ayy cnm haline şükret degerin maşallaj cok iyi bnm 1.75di tüp bebekle oldu ama neler cektim bir ben bir Allah bilir sen kilo ver inş olur takılma cok.ama evde sıkıntıdan düşünmektem yapamamzsın bir spor salonuna yazıl arkadas cevre edin kafan dagılsın

Çok sagolun bende baktim arastirdim internetten evet normal. Ama Ahm Degeri Testte 9-12 araliginda olmalı diyor. Anlamadim gitti. Kilo icinde yemek yemeyi seviyorum. Zaten ne oluyosa ondan oluyo. Esimde 180 kilo. Allah hayirlisiyla bir bebis verse istemem baska birsey

Benim amh 0.3 ve ben bu kadar telaş yapmadım rahat ol kardeşim 3 uncu tüp bebek denemesindeuim iki negatif denemek oldu korkmayın dertten büyük Allah var

Benim amh değeri de 1.30 ve 5 ten yukari olmasi pcos varligi diyor. Sen nerde yaptridin da 9-12 araliği diyor merak ettim doğrusu

Kilo almandaki etkenleri bi gozunun onune getir yada bir kagida yaz. Mesela ben,65 kiloydum doktor dediki 60 a dus . kilo almamdaki butun etkenleri kafamda belirledim. Hic hareket yok,gece 1 ekmekle yemek yemek,fazla su icmemek,hamur islerini fazlasiyla yemek.. Ben ilk once su icmeye basladim bi ilaci 3 bardak suyla iciyordum daha sonra gece yemek yemeyi kestim cok zor oldu inanki kac gece ac yattim midemi o kadar genisletmisim asiri zorlandim ama 1 haftada geceleri yemek yemeyi bitirdim. Gunduz evde spor filan yapmadim evimi temizledim cam sildim kapi sildim asansor yerine merdiven kullandim.hayatimdan hamur isini cikartmistim ve kilo 60 a dustu . cok da guzel olmustu ve simdi yine tembelligim uzerinde fazlasiyla hamur isi yiyorum 64 kilo oldum.irade meselesi biraz insallah verirsin sende kilo

Merhabalar. 31 yaşındayım Benimde Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…