Amh değeri YÜKSEK olup hamile kalan var mı?

Cnm ben inofolic toz şase kullandim eger ilaciyla olmazsa 1 ayda tozuyla dene birde yumurtlama haftana dikkat et bende kesin olmaz diyodum ama oldu
Ben suan zaten tozunu kullaniyorum doktorum direk onu verdi bana hap hic vermedi suan 25. Gunumdeyim 3 ay kullanicam bana baska ilac falan da vermedi ayrica sadece inofoligi verdi bakalim bekliycez 🤗

Ben suan zaten tozunu kullaniyorum doktorum direk onu verdi bana hap hic vermedi suan 25. Gunumdeyim 3 ay kullanicam bana baska ilac falan da vermedi ayrica sadece inofoligi verdi bakalim bekliycez 🤗
Anladim cnm super biz inofoligi kullanirken adet gectikten sonra ikigunde bir yumurtlama gunune kadar calistik oldu yumurtlama haftan onemli internette ovulasyon hesaplama var ordan bak yumurtlama haftana

Anladim cnm super biz inofoligi kullanirken adet gectikten sonra ikigunde bir yumurtlama gunune kadar calistik oldu yumurtlama haftan onemli internette ovulasyon hesaplama var ordan bak yumurtlama haftana
Yaa acikcasi o internettekiler cok dogru olmuyo ben direk ovulasyon testini alicam eger bu ay da hamile kalmazsam 😣

SELAM KIZLAR
BENDE VARIM SANIRIM O YUKSEK OLAN GRUPTA YADA NORMALDIR BELKIDE AMA DAHA DOKTORA GITMEDIM 26 SINDA GIDICEM
AMH 5,28
FSH 6,46
PROLAKTİN 6,84
LH 11,46
2,5 SENEDİR GEBELİK YOK, SANIRIM RAHIMDE PERDE VAR, TÜPLER ACIK.
BAKALIM DOKTOR NE DIYCEK
MERAK EDIYORUM. sİZLER NABTINIZ VARMI GELİŞME

Back
X