- 14 Ağustos 2025
- 37
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi birhemsire26
-
düşük yaptım ilk gebeliğiöde sonrasında ovülasyon takibi yaptım fakat 3 aydır gebe kalamıyorum bu yüzdenVajinal istemezsen bakmaz doktor.normal karından bakar ama en iyi görüntü malesef.alttan olan
Neden amh ye baktırmak istiyorsunuz ki.
6 ay degil de en azindan 3 4 ay erteleyingüncelleme
Bugün tekrar detaylı ultrason yaptırdım sağ ve sol overimin ikisi de görüldü. birinde 3 birinde 4 yumurta görüldü. Fizyolojik olarak bi sorun saptanmadı. Eşimin sperm testi de oldukça iyi cıktı. Tek sorun amh düsüklüğü… 6 ay ertelemeyi düsünüyorum umarım pişman olmam.. benimle aynı süreçten geçen varsa lütfen yorum yapsın
Merhaba siz ne yaptınızZor bir durum ama hemencecik de olmuyor bebis heleki değerin de dusukmus.en fazla bir ay ertele bence .
Benim amh 0.153 tu bir yıl sonra 0.02 ye düşmüş hesabı sen yap.tabi her kadın da aynı olmuyor bu durum.
Ayrıca hamile kalsan da idare edersin bence yüksek lisans olayını.
Merhaba benimde amh dusuk siz ne yaptınız tedavi oluyor musunuz6 ay degil de en azindan 3 4 ay erteleyin
Hemen olacak diye birsey yok cunku
Bu surecte yani 6 ay boyunca da multivitamin kullanmayi ihmal etmeyin
Yumurta kalitesi icin cok onemli
Sayisinin onemi yok kalitesi onemli
0.39 olan degerim 2 ay icinde 0.13e dusmustu benim
Zaten stresli bir donemdeyseniz gebelik zor ihtimal oluyor
Ama 6 ay uzun süre en azindan birkac ay erteleyin denemeye baslayin derim
Şükür 4 aylık hamileyim darısı başınızaMerhaba siz ne yaptınız
Ay mesajınıza nasıl mutlu oldum anlatamam, Rabbım sağlıkla, güzellikle elinize almayi nasip etsin inşallahŞükür 4 aylık hamileyim darısı başınıza
Teşekkür ederim bende çok dolaştım buralarda bir umut aramak için o nedenle hep cevap veriyorum anne adaylarına.Ay mesajınıza nasıl mutlu oldum anlatamam, Rabbım sağlıkla, güzellikle elinize almayi nasip etsin inşallahSize birsey sormak istiyorum benim amh 0.8 fsh 8.8 doktor yumurta dondur diyor şuan hiç hazır değilim buna bir sene beklesem sorun olur mu sizce
35 yaşımdayım boşanma davam devam ediyor.Hic çocuğum yok.Siz normal yolla mi hamile kaldınız.Teşekkür ederim bende çok dolaştım buralarda bir umut aramak için o nedenle hep cevap veriyorum anne adaylarına.
Bekarmisiniz diycem ama bekarlar bildiğim. Kadarıyla donduramiyor.onlem amaçlı mı önerdi siz o arada normal mi deneyeceksiniz acaba.
Yani ne diyim ki sizin ki kumar aslında . Şimdi çocuk hemen isteyince de olmuyor gecen yılda hamileydim ama 10. Hafta da kaybettim onu .haliyle kürtaj toparlanma yine vakit aldı.ama ben allaha şükür hemen hamile kalabildim. Doktorlar da bana hemen tüp bebek tedavisi önermişti ama istememiştim.
Sizin ilk gebelik mı olacak
Evet Ama benim bir oğlum daha var şükürler olsun onun vermiş olduğu bir rahatlık vardı.en azından bir tane var demiştik o nedenle tüp bebek eşimde bende istemedik.35 yaşımdayım boşanma davam devam ediyor.Hic çocuğum yok.Siz normal yolla mi hamile kaldınız.
Bana mı yazdinizAmh değeri düşükken ertelemem mantıklı değil. Kaldı ki sağlıklı, her değeri iyi olan kadınlar bile belki 1 yıl sonra anca gebe kalıyor. Benim de amh değerim düşük 1.11 ama bir buçuk yıldır gebe kalamadım ve tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.
Benim bir yılda 0.1 den 0.02 ye düştü ama her kadının farklı isliyormus burada okuduğum yazılara gore35 yaşımdayım boşanma davam devam ediyor.Hic çocuğum yok.Siz normal yolla mi hamile kaldınız.
Sağlıkla büyütün evlatlarinizi teşekkür ederim cevaplar icinEvet Ama benim bir oğlum daha var şükürler olsun onun vermiş olduğu bir rahatlık vardı.en azından bir tane var demiştik o nedenle tüp bebek eşimde bende istemedik.
Eşinizle durumlariniz umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.sanki dondurmak daha mantıklı gibi.birde yumurta kalitesi de gün geçtikçe düşüyormuş en azından kafanız rahat olur.
Ama her şeyden önce nasip bu işler.
Çok düşmüş bir andaBenim bir yılda 0.1 den 0.02 ye düştü ama her kadının farklı isliyormus burada okuduğum yazılara gore
Evet erken menopoz. Başlangıcı var dediler hiç ogrenemseymisim keşke boşu boşuna strese soktu doktorlar beni.Çok düşmüş bir anda
Yani son yumurtamÇok düşmüş bir anda
Peki son bir soru sorayım fsh kaçtı hatırlıyor musunuzEvet erken menopoz. Başlangıcı var dediler hiç ogrenemseymisim keşke boşu boşuna strese soktu doktorlar beni.
Onu hatırlamıyorum. O gün tam bir travmaydi benim için gebe kalmayı planlayinca genel bir muayene olayım demiştim doktor menopoz başlangıcı var çocuğun olmaz diyip gönderdi beni neye ugradigimi şaşırmıştım.Peki son bir soru sorayım fsh kaçtı hatırlıyor musunuz
Anladım çok çok teşekkür ederimOnu hatırlamıyorum. O gün tam bir travmaydi benim için gebe kalmayı planlayinca genel bir muayene olayım demiştim doktor menopoz başlangıcı var çocuğun olmaz diyip gönderdi beni neye ugradigimi şaşırmıştım.
Ama bir degerimin normalden çok düşük olduğunu söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?