Amh değerim hızla düştü

Doktorunuza danışsanız iyi olur. Ben glutatyon, koenzim, larginine, inositol, selenyum ve multivitamin kullaniyorum. Onun dışında arı sütü, polen ve keçiboynuzu özü.
Sizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz ve bunları kullanarak gebe kalabildiniz mi

Sizde mi aynı sorunu yaşıyorsunuz ve bunları kullanarak gebe kalabildiniz mi
Evet düşük amh nedeniyle infertelite bölümüne yönlendirildim. Şuan tüp bebek öncesi tahlillerimi yaptırıyorum. Ufak bir tsh sorunum var tiroid ilacına başladım bugün. Amhım yükseldi takviyelerle.

Evet düşük amh nedeniyle infertelite bölümüne yönlendirildim. Şuan tüp bebek öncesi tahlillerimi yaptırıyorum. Ufak bir tsh sorunum var tiroid ilacına başladım bugün. Amhım yükseldi takviyelerle.
Kaç yumurta gördü doktor bende tup bebek tedavisine başlayacağım 20 gün sonra

Benim de değerim 25 günde 0,38den önce 0,43e akabinde de 0,63e yükseldi. Aynı laboratuvarda yapıldı. Hayatımı kökünden değiştirdim. Sigarayı bıraktım. Yürüyüş yapıyorum. Takviye kullanıyorum. Bu hormonu yumurta folikülleri salgılıyor yumurta hücrelerinin tamamını gösteren bir değer değil. O nedenle evet yükselebilir diyorlar. Yeni görüş bu şekilde.
Canım kaç yumurtan görünüyor bende yükseltmek istiyorum ama doktorlar kesinle yükselmez diyor. Giderek umudum kırılıyor.

Canım kaç yumurtan görünüyor bende yükseltmek istiyorum ama doktorlar kesinle yükselmez diyor. Giderek umudum kırılıyor.
Benim hamile kaldığım ay sadece sağ yumurtalıkta 2 yumurtam gözüküyordu ve onunla hamile kaldım. Sayısından ziyade kalitesi çok önemli sayıyla olsaydı pcoslular bu kadar uğraşmazdı

Düzenli adet gören biriyim çocuk istemiyle gittiğimiz doktor amh değerimi istedi 0.98 çıktı yaşım 24 bu arada doğal yolla olabilir 3 ay bekleyelim dddi 3 ay oldu gebelik olmayınca tekrar gittim bu sefer amh değerim 0.39 a düşmüş bu kadar hızlı düşmesi normal mi
0.06 amh 35 yasındayım 27. Haftalık gebeyim sakın stres yapmayın bol yürüyüş hergün salata yıyın saglıklı beslenın bunlar yumurta kalıtesu ıcın çok önemli

Back
X