• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞİŞİKLİĞİ

xxperia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
439
99
13
Kızlar merhaba. Geçen sene devlette tedaviye başladığımda amh 6.80 di şimdi tüp bebeğe başlıyorum yeniden amh bakalım dedi doktor ve 3.25 . Bir yılda bu kadar düşmesi normal mi acaba bilgisi olan var mı çok kafama takıldı.

Kızlar merhaba. Geçen sene devlette tedaviye başladığımda amh 6.80 di şimdi tüp bebeğe başlıyorum yeniden amh bakalım dedi doktor ve 3.25 . Bir yılda bu kadar düşmesi normal mi acaba bilgisi olan var mı çok kafama takıldı.
Merhaba bence düşmesi sizin için iyi birşey değil mi 6.80 sanki pcos gibi yanlış bilmiyorsam bendede tam tersi düşüş var martta 0,52 mayıs da 0,49 a düşmüş bile

Merhaba bence düşmesi sizin için iyi birşey değil mi 6.80 sanki pcos gibi yanlış bilmiyorsam bendede tam tersi düşüş var martta 0,52 mayıs da 0,49 a düşmüş bile
Pcos evet. Doktor o kadar düşmesi mümkün değil dedi zaten ölçümden kaynaklıdır ultrasonda pcos görüntüsü aynı dedi.

Geçen sene temmuzda devlet hastanesine başlamıştım orda kan vermiştim. Şimdi özelde tedaviye başladık doktor düşmez dedi o kadar yumurta fazla dedi tedaviye başladık.sizde mi tüp Bebek tedavisi oluyorsunuz

Aydan aya dalgalanmalar bile olabiliyor. Önemli olan Ultrasonda görünen yumurta sayısı.

Back
X