Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Allah büyük.Benim amh 0.08.Ama yine de deniyorum.Hala folikül görülüyor. Ama içinde yumurta yok iki kere toplattim içi boş çıktı. Şimdi takviyelere devam ediyorum,prp yaptırdım iki ay sonra yeniden deniycem. Ilk öğrendiğimde şoku atlatana kadar ben de çok kötü hissetmiştim. Ama bunun bana bir faydası yoktu.Elimizden geleni yapalim ,gerisi tevekkül. Toparla kendini,arastir ve kaliteli yumurta elde etmenin bir yolunu bul.Kendime de bunu demiştim:) Ogrendiklerimizi paylasalim,birbirimize feyz olalim.Burada birçok amh düşüklüğü olan kadın var ve bazıları bebek sahibi olmuş bile...
Teşekkür ederim güzBenim amh 0.08.Ama yine de deniyorum.Hala folikül görülüyor. Ama içinde yumurta yok iki kere toplattim içi boş çıktı. Şimdi takviyelere devam ediyorum,prp yaptırdım iki ay sonra yeniden deniycem. Ilk öğrendiğimde şoku atlatana kadar ben de çok kötü hissetmiştim. Ama bunun bana bir faydası yoktu.Elimizden geleni yapalim ,gerisi tevekkül. Toparla kendini,arastir ve kaliteli yumurta elde etmenin bir yolunu bul.Kendime de bunu demiştim:) Ogrendiklerimizi paylasalim,birbirimize feyz olalim.Burada birçok amh düşüklüğü olan kadın var ve bazıları bebek sahibi olmuş bile...
Siz nereden yazıyorsunuz istanbuldan ben ... maşaallah iyi toparlamışsınız hep böyle ol en büyük ilaç moral zaten.. ben halen şoku atlatamadım o kadar çok düşünüyorum ki aldığım her nefeste resmen ... Ya neler okuyorum;( demek içi boşta çıkıyor öylemiBenim amh 0.08.Ama yine de deniyorum.Hala folikül görülüyor. Ama içinde yumurta yok iki kere toplattim içi boş çıktı. Şimdi takviyelere devam ediyorum,prp yaptırdım iki ay sonra yeniden deniycem. Ilk öğrendiğimde şoku atlatana kadar ben de çok kötü hissetmiştim. Ama bunun bana bir faydası yoktu.Elimizden geleni yapalim ,gerisi tevekkül. Toparla kendini,arastir ve kaliteli yumurta elde etmenin bir yolunu bul.Kendime de bunu demiştim:) Ogrendiklerimizi paylasalim,birbirimize feyz olalim.Burada birçok amh düşüklüğü olan kadın var ve bazıları bebek sahibi olmuş bile...
Ben yurtdisinda yasiyorum malesef.Her tedavi için istanbula gelip gidiyorum inanilmaz zor. Yumurta olmasi kadar kalitesi de çok önemli ve morak en büyük etkenlerden biri.Bu yüzden moralimizi yüksek tutmamiz gerek herşeyden önce. Arı sütü gerçekten çok iyi bir takviye. Ama güvenilir bir yerden olması gerek. Omega3,folikasit vs bilinen takviyeleri de aksatmamalı. Hem kendi sagligimiz hem de bebisler içinSiz nereden yazıyorsunuz istanbuldan ben ... maşaallah iyi toparlamışsınız hep böyle ol en büyük ilaç moral zaten.. ben halen şoku atlatamadım o kadar çok düşünüyorum ki aldığım her nefeste resmen ... Ya neler okuyorum;( demek içi boşta çıkıyor öylemi![]()
Ben yurtdisinda yasiyorum malesef.Her tedavi için istanbula gelip gidiyorum inanilmaz zor. Yumurta olmasi kadar kalitesi de çok önemli ve morak en büyük etkenlerden biri.Bu yüzden moralimizi yüksek tutmamiz gerek herşeyden önce. Arı sütü gerçekten çok iyi bir takviye. Ama güvenilir bir yerden olması gerek. Omega3,folikasit vs bilinen takviyeleri de aksatmamalı. Hem kendi sagligimiz hem de
Değil malesef.Avrupada degilim çünküÖzür dileyerek söylüyorum orası turkiyeden iyi değil mi ... hep öyle derler ya hani ..polen ve kestane ballı yiyiyorum akşam uyurken sütüde deneyeceğim tesekkurler..
Ya ben yalnış mi anladım acaba ? Yurt dışındayım istanbula gidip geliyorum dediniz yurt dışının iyisi kötüsü demi varDeğil malesef.Avrupada degilim çünkü![]()
Canım ben Arabistanda yasiyorum.Burada da tüp bebek yapan birsürü yer var hatta burada çok yaygin ama güvenemiyorum. Bence Türkiye bu konuda gayet başarılıYa ben yalnış mi anladım acaba ? Yurt dışındayım istanbula gidip geliyorum dediniz yurt dışının iyisi kötüsü demi var)
Evet şimdi anladım... allahım sizinde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaallahCanım ben Arabistanda yasiyorum.Burada da tüp bebek yapan birsürü yer var hatta burada çok yaygin ama güvenemiyorum. Bence Türkiye bu konuda gayet başarılı
Yyyyaaa maşaallah mucize bu olsa gerek tekrar tekrar okudum mesajınızı maşaallah sübhanallah yaradan ne büyüktür salihlerin duası bizlerle olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSana canli ornek olarak rahatla diye yaziyorum amh 0.5ten 0.4 e dustu esimin ileri hareket spermi 0di ve 2defa tup bebek denedik olmadi 3.deneme icin ara vermeye karar verdik hemen o ay tedavisiz hamile kaldimInanc cok onemli inancini kaybetme dua et Yaradan seni en iyi duyandir ve hic bir dua karsiliksiz kalmaz
![]()
kullandiginiz bir kur var miydi peki. Bende de yumurta rezervi az tup bebek tedavim negatifle sonuçlandı bu hafta. Yorucu bir surec bir kac ay dogal yolu deneyecegiz .insallah olurSana canli ornek olarak rahatla diye yaziyorum amh 0.5ten 0.4 e dustu esimin ileri hareket spermi 0di ve 2defa tup bebek denedik olmadi 3.deneme icin ara vermeye karar verdik hemen o ay tedavisiz hamile kaldimInanc cok onemli inancini kaybetme dua et Yaradan seni en iyi duyandir ve hic bir dua karsiliksiz kalmaz
![]()
Çok üzüldümAmh düşük diye kendinizi üzmeyin
Benim 3,78 ama sebebi hiç bir şekilde bulunamayan 6 kaybım var
Allah ol desin yeterki 0 lı amh olup doğal gebe kalan var
Amin canimmm en kisa surede darisi basinizaa insallahhYyyyaaa maşaallah mucize bu olsa gerek tekrar tekrar okudum mesajınızı maşaallah sübhanallah yaradan ne büyüktür salihlerin duası bizlerle olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hic bir kur kullanmadim canim ve sigara iciyordum deli gibi nasip olunca hic bir engel kalmiyor ama en onemli sey kurlerden once stresten uzak durmaniz kafayi bosaltmanizkullandiginiz bir kur var miydi peki. Bende de yumurta rezervi az tup bebek tedavim negatifle sonuçlandı bu hafta. Yorucu bir surec bir kac ay dogal yolu deneyecegiz .insallah olur