Amh Düşük Olanlar

Merhaba Canm yaş 29 amh 0.5
5 yumurtam toplandı 2 si 5. Gün olarak donduruldu Pazartesi günü transfer oldum (opu Aralık ayında olmuştu)

5 yumurtam toplandı 2 si 5. Gün olarak donduruldu Pazartesi günü transfer oldum (opu Aralık ayında olmuştu)
Hayirli olsun RABBIM sizi annelik makamına ulaştırsın Yukarida bahsettiğim gibi benimde rezervim az hiç yumurtam olmazsa diye endişe ediyorum. Yumurtalarınız kaliteli olsun diye ekstra birşey yaptınız mı? (Igneler haricinde)

Amin İnşAllah sizide hepimizi ulaştırsın Rabbim
Doktorum hormon tedavisi uyguladı öncesinde ve serum tedavisi canım her doktorun farklı tedavi yöntemleri var

Benim de amh düşüklüğü var yaşım 28 0.60 çıktı esimde de sperm hareketli sorunu var. Benim opu da 10 tane toplandı 3 tane 5 gün emriyosu oluştu. Opu dan sonra yumurtlamaya devam ettim o yüzden transferim olmadı. 2 adet ertelendi. Kısmetse bu ay başlarım. Wmmultifer kullanıyorum sadece birde pekmez içiyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için. RABBIM cuma hürmetine sizi annelikle müjdelesin

Merhaba benim amh degerim 0.01. Aylardır yumurta oluşmasi için uğraşıyorduk.sonunda bir tane toplandı iki gün önce 2. Gün embriyosu transferim gerceklesti

Merhaba benim amh degerim 0.01. Aylardır yumurta oluşmasi için uğraşıyorduk.sonunda bir tane toplandı iki gün önce 2. Gün embriyosu transferim gerceklesti
Inş ' ALLAH güzel haberler alırsınız

Canım merhaba, benim de amh değerim düşük maalesef. Bu değeri öğrenince hemen tüp bebek tedavisine mi başlamaya karar verdiniz doktorunuz o şekilde mi yönlendirmişti? Yoksa doğal yollarla da deneyip olmadığı için ve amh düşüklüğü tespiti de mevcut olduğu için mi?

Yani bizim çok denememiz olmamıştı hemen tüp bebek tedavisine geçmeli miyim vakit kaybetmemek için o yüzden sormak istemiştim :) İnşallah en kısa zamanda herkesin sağlıkla evladına kavuşmasını diliyorum

Merhaba canım
3 ay klomen tedavisi gördüm kadın doğum doktorum 3 ay sonra olmazsa beni aşılama için yönlendirceğini söylemişti.
Ivf gittim orda Pınar hocamla tanıştım konuştuk vs aşılama deneyelim bu durumda daha önce gebe kalan olmus onun hastalarından bizde denedik olmayınca zaman kaybetmemem gerektiğini söylemişti bende biliyordum tüp bebeğe başladık Pazartesi de transfer oldum canım

Çok sevindim canım teşekkür ederim bilgiler için, inşallah hayırlısıyla mutlu sonuca ulaşmanı diliyorum canı gönülden

Merhabalar,
Amh düşüklüğü ve 6 ay süren klomen tedavisi sonucunda hamile kalmayınca istanbul tip fakültesinin infertilite bölümünden randevu alıp gittim. Yapılan muayene tetkikler sonucunda tüplerimin alinmasi gerektiğini söylediler. İkinci bir doktor görüşü almak için suleymaniye ye gittim. Orda da tüplerimde problem olduğu amelliyat olmam gerektiği tüp bebekte bile şansımın az olduğu söylenince amelliyat oldum tuplerim açıldı.
Doktor 2 veya 3 ay normal yolla denemenizi tavsiye ederim dedi fakat denemeler sonucunda hamile kalamadim. Daha fazla vakit kaybetmemek için rapor çıkarıp bir an önce tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Bende rapor çıkardım ve bu ayki adetimle tedaviye başlayacağım. Amh düşükse acele etmekte fayda var. Yaş faktörü de önemli tabii.

Yaş kaç amh değeriniz nedir? Ve ultrasonda kac folikül sayılıyor bunlara göre doktor sizi yönlendiriyor. Ben geç bile kaldığımı düşünüyorum kendi adıma.

Amin güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ins 'ALLAH sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.

Merhaba ben 27 yaşındayım, amh 0.25 tek yumurtalığım var, üç tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kaldım, birinci de 3, ikincide 1, üçüncüde 5 yumurta toplandı.iki yumurtalığım olsa daha fazla toplanirdi muhtemelen

Amin canım inşallah benim de amh 0,62 yaş 30. Geç kalmamak lazım dediğin gibi ben de tüp bebek tedavisi için bilgi alıyorum bir yandan, doktorum ultrasonda folikul sayısına da bakacağını söyledi ona göre belli olacak gibi gidişat bakalım. İnşallah hayırlısıyla güzel haberleri almak nasip olsun hepimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…