Aşılama Amh dusuk olup asilama yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Portakal91

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
72
33
8
33
Arkadaslar 1 senedir korunmadigimiz halde cocuk sahibi olamadik.Daha sonraa doktora gittigimizde amh 0.25 oldugunu ogrendik.Cok uzun bi surec aslinda ama kestirmeden anlatiyorum.Gecen ay catlatma ignesi oldum ama sonuc negatifti.Bu ay catlayan yumurtalarin kalintilari oldugu icin doktorum asilamayi onumuzdeki ay yapmamizi onerdi.Benim gibi amh dusuk olup asilmayla hamile kalan var mi ?

Arkadaslar 1 senedir korunmadigimiz halde cocuk sahibi olamadik.Daha sonraa doktora gittigimizde amh 0.25 oldugunu ogrendik.Cok uzun bi surec aslinda ama kestirmeden anlatiyorum.Gecen ay catlatma ignesi oldum ama sonuc negatifti.Bu ay catlayan yumurtalarin kalintilari oldugu icin doktorum asilamayi onumuzdeki ay yapmamizi onerdi.Benim gibi amh dusuk olup asilmayla hamile kalan var mi ?
Merhabalar, benim de amh 0.15 idi. 2 kere aşılama 2 kere tüp bebek denedim. İlk tüp bebekte 3 yumurta toplandı ama döllenme olmadı , ikinci de 4 tane toplandı, 2 si döllendi, 2 tane birinci sınıf empriyo olarak transfer edildi . İkisi de tutttu, ikisinin kalp atışını da duyduk ama birini 8. Haftada birini 11 haftada kalp durması ile kaybettik :((((( hiç aşılama ile vakit kaybetmeyin derim . Ben aşılamalar yüzünden 1 sene kaybettim , şimdiki aklım olsa direk tüp bebek denerdim . Allah yardımcımız olsun

Merhabalar, benim de amh 0.15 idi. 2 kere aşılama 2 kere tüp bebek denedim. İlk tüp bebekte 3 yumurta toplandı ama döllenme olmadı , ikinci de 4 tane toplandı, 2 si döllendi, 2 tane birinci sınıf empriyo olarak transfer edildi . İkisi de tutttu, ikisinin kalp atışını da duyduk ama birini 8. Haftada birini 11 haftada kalp durması ile kaybettik :KK43:(((( hiç aşılama ile vakit kaybetmeyin derim . Ben aşılamalar yüzünden 1 sene kaybettim , şimdiki aklım olsa direk tüp bebek denerdim . Allah yardımcımız olsun
Merhabalar mesajinizi yeni gordum.Dun asilamam yapildi :). Aslinda bende sizin gibi dusunuyordum ama doktorum ignelere vercegim cevaba gore hareket edip tup bebege doncekti.Ignelerle 2 tane yumurtam gelisti ve biri 14 biri 17 ydi.Esimin spermler yikandiktan sonra 80 milyon kaldi.Doktor bu sonuclarin cok iyi oldugunu ve mutlaka tutmasa bile bir kere daha asilama istedigini soyledi.Sadece hic ara vermememiz gerekiyor dedi.Inanin benimde kafam cok karisik

Merhabalar mesajinizi yeni gordum.Dun asilamam yapildi :). Aslinda bende sizin gibi dusunuyordum ama doktorum ignelere vercegim cevaba gore hareket edip tup bebege doncekti.Ignelerle 2 tane yumurtam gelisti ve biri 14 biri 17 ydi.Esimin spermler yikandiktan sonra 80 milyon kaldi.Doktor bu sonuclarin cok iyi oldugunu ve mutlaka tutmasa bile bir kere daha asilama istedigini soyledi.Sadece hic ara vermememiz gerekiyor dedi.Inanin benimde kafam cok karisik
Bu ikinci aşılamamız mı oldu yani ? Hayırlısı olsun , inşallah pozitif sonucu alırsınız 🙏🙏🙏🙏benim de doktorum iki kere aşılama denememiz konusunda ısrar etmişti . Hersey gönlünüzce olsun inşallah , dualarım bu süreçte olan herkes ile 🙏🙏🙏sonucunuzdan haberdar edin lütfen , umut oluyor ☺️ Fsh kaç sizde , yaşınız kaç, bir de doktorunuz kim ?

Bu ikinci aşılamamız mı oldu yani ? Hayırlısı olsun , inşallah pozitif sonucu alırsınız 🙏🙏🙏🙏benim de doktorum iki kere aşılama denememiz konusunda ısrar etmişti . Hersey gönlünüzce olsun inşallah , dualarım bu süreçte olan herkes ile 🙏🙏🙏sonucunuzdan haberdar edin lütfen , umut oluyor ☺ Fsh kaç sizde , yaşınız kaç, bir de doktorunuz kim ?
Yok hayir ilk asilamam cunku esim ozel sektorde calistigi icin izin durumunu ayarlayamadi.Bu ay anca halledebildik izin yumurta sperm bu ay hersey uygundu acikcasi 😂🙏.Fsh adetimin 5. Gunu bakilmisti ilk 17.77 cikmisti.Ama sonrasinda su an ki doktorum beni 3. Gunun sonucu ilgilendirir dedi 3. Gunu bakildiginda 8 cikti.Bu arada ah canim doktor konusuna gelince tam 6 tane doktor degistirdim su an 7. Doktordayiz.Izmirde yasiyorum doktorum funda hanim su an cok memnunum.Bu sektor oyle bir sektorkii herkes isin para boyutunda kim senden ne koparsin ona bakiyor yani.Acimasiz konusani mi ararsin sacma sapan sorunlar bulup sirf para icin bicak altina yatmak zorunda birakani mi ararsin.Allah yardimcimiz olsun bu surecte gercekten doktor cok onemli

Yok hayir ilk asilamam cunku esim ozel sektorde calistigi icin izin durumunu ayarlayamadi.Bu ay anca halledebildik izin yumurta sperm bu ay hersey uygundu acikcasi 😂🙏.Fsh adetimin 5. Gunu bakilmisti ilk 17.77 cikmisti.Ama sonrasinda su an ki doktorum beni 3. Gunun sonucu ilgilendirir dedi 3. Gunu bakildiginda 8 cikti.Bu arada ah canim doktor konusuna gelince tam 6 tane doktor degistirdim su an 7. Doktordayiz.Izmirde yasiyorum doktorum funda hanim su an cok memnunum.Bu sektor oyle bir sektorkii herkes isin para boyutunda kim senden ne koparsin ona bakiyor yani.Acimasiz konusani mi ararsin sacma sapan sorunlar bulup sirf para icin bicak altina yatmak zorunda birakani mi ararsin.Allah yardimcimiz olsun bu surecte gercekten doktor cok onemli
İnşallah inşallah hayırlı sonucu alırsınız 🙏 ben çok şükür doktorumdan memnunum, güveniyorum kendisine , öyle paracı felan da değil . İkinci tüp bebekten sonra kürtaj oldum , ondan sonra 3 ay oldu yaklaşık 6-7 kere kontrole gittim , hiç ücret felan almadı , nerdeyse benim kadar üzüldü :( neyse öyle işte. Ben de mart ya da nisan ayında tekrar büro bebek denemeyi düşünüyorum , kısmet 🙏 İstanbul dayım ben bu arada. Yaş kaç sizin?

İnşallah inşallah hayırlı sonucu alırsınız 🙏 ben çok şükür doktorumdan memnunum, güveniyorum kendisine , öyle paracı felan da değil . İkinci tüp bebekten sonra kürtaj oldum , ondan sonra 3 ay oldu yaklaşık 6-7 kere kontrole gittim , hiç ücret felan almadı , nerdeyse benim kadar üzüldü :KK43: neyse öyle işte. Ben de mart ya da nisan ayında tekrar büro bebek denemeyi düşünüyorum , kısmet 🙏 İstanbul dayım ben bu arada. Yaş kaç sizin?
Benim yasim 28 iste tesaduf kontrollerde ogrendim bende amh dusuklugunu.Ama umidimi yitirmiyorum yaa bizim durumda olupta digal yolla gebe kalanda cok insan var

Amh cok dusuk benimde oyle.asilamayla vakit kaybetmyin doktor banada kesinlikle gerek yok vakit kaybetme dedi

Anladim ben artik dun yaptirmis bulundum.Bir dahaki aya olumsuz bi durum olmazsa doktorumla konusup bende tup bebek denemeliyim o zaman
Bencede oyle yapin ins olumlu olur gerek kalmaz tabiki. Mesela bebim 0.38ken yumurta birkac tane bulunuyordu o zamnlar yaptiramadim uzerinden bir yila yakin zamn gecti yumurtalar bitmisti prp yaptirmak zorunda kaldim her gecen ay risk tasiyor bu durumda olanlar icin

Merhabalar, benim de amh 0.15 idi. 2 kere aşılama 2 kere tüp bebek denedim. İlk tüp bebekte 3 yumurta toplandı ama döllenme olmadı , ikinci de 4 tane toplandı, 2 si döllendi, 2 tane birinci sınıf empriyo olarak transfer edildi . İkisi de tutttu, ikisinin kalp atışını da duyduk ama birini 8. Haftada birini 11 haftada kalp durması ile kaybettik :KK43:(((( hiç aşılama ile vakit kaybetmeyin derim . Ben aşılamalar yüzünden 1 sene kaybettim , şimdiki aklım olsa direk tüp bebek denerdim . Allah yardımcımız olsun
Amin İnşAllah . Sizin kayıplarınızın nedeni araştırıldı mı acaba.?

Amin İnşAllah . Sizin kayıplarınızın nedeni araştırıldı mı acaba.?
Genetik teste gönderdik ama birsey çıkmadı. transfer edilen Empriyolar birinci kalite idi , doktor bile şaşırdı açıklanacak bir durum olmadı maalesef , sebepsiz :(

Bencede oyle yapin ins olumlu olur gerek kalmaz tabiki. Mesela bebim 0.38ken yumurta birkac tane bulunuyordu o zamnlar yaptiramadim uzerinden bir yila yakin zamn gecti yumurtalar bitmisti prp yaptirmak zorunda kaldim her gecen ay risk tasiyor bu durumda olanlar icin
Prp ne demek ? Bir de yaşınız kaç ? Fsh da yüksek mi? Ben de amh 0.15 fsh 19 idi, yaşım 39, ilk denememde hiç döllenme olmadı, ikincide 2 tane birinci kalite oluştu, ikisi de tutundu ama sonra birini 8. Haftada birini 11. Haftada kaybettim:((;

Siz de mi deniyorsunuz ? Konuşalım paylaşalım , burda paylaşınca rahatlıyor insan , uğraşmayanlar anlamıyor :KK43:
Denemez miyim bende listesi uzun olanlardanım. 5 kaybım var. 1 aşılama be 2 tüp bebek başarısız denemem var. Her biri ayrı travma tabi😥

Prp ne demek ? Bir de yaşınız kaç ? Fsh da yüksek mi? Ben de amh 0.15 fsh 19 idi, yaşım 39, ilk denememde hiç döllenme olmadı, ikincide 2 tane birinci kalite oluştu, ikisi de tutundu ama sonra birini 8. Haftada birini 11. Haftada kaybettim:KK43:(;
Kendi kanınızı alip ayrıştırıp yumurtaliklariniz Enjekte ediyorlar. 29 yasindayim fshda yuksek benim

Genetik teste gönderdik ama birsey çıkmadı. transfer edilen Empriyolar birinci kalite idi , doktor bile şaşırdı açıklanacak bir durum olmadı maalesef , sebepsiz :KK43:
Benim transfer edilen embriyolarımın pgt si pozitif sonuçlanmıştı. Yinede sonuç hüsran oldu. Nasıl umutlanıyor insan nasıl hevesleniyor her adım da bilirim bende

Denemez miyim bende listesi uzun olanlardanım. 5 kaybım var. 1 aşılama be 2 tüp bebek başarısız denemem var. Her biri ayrı travma tabi😥
Ah ah travmasi fena zaten. Benim yaşım 39 , amh düşük fsh yüksek . Ben de 2 başarısız aşılama ve 2 tüp bebek var. İkinci tüp bebek denememde 2 tane birinci kalite empriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuştu , kalp atışlarını duymuştuk , hersey yolundaydı , özellikle birinin çok iyi olduğunu güzel tutulduğunu felan söylemişti doktorum ama 11. Haftada kaybettim işte :((( hala acısı içimde

Back
X