Aşılama Amh dusuk olup asilama yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ah ah travmasi fena zaten. Benim yaşım 39 , amh düşük fsh yüksek . Ben de 2 başarısız aşılama ve 2 tüp bebek var. İkinci tüp bebek denememde 2 tane birinci kalite empriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuştu , kalp atışlarını duymuştuk , hersey yolundaydı , özellikle birinin çok iyi olduğunu güzel tutulduğunu felan söylemişti doktorum ama 11. Haftada kaybettim işte :KK43:(( hala acısı içimde
Pıhtılaşmaya baktırdınız mı kalp atışı duyulup sonlanan gebeliklerde pıhtılaşmadan şüpheleniyor genelde.

Pıhtılaşma için iğne kullanıyordum zaten :KK43:
Peki sorun çıkmış mıydı yoksa tedbir amaçlı mı kullanıyordunuz. Mesela bende sorun çıkmamıştı ama şimdiki doktorum hamile kalınca iğne vereceğim hem yaşından dolayı hem riskli olduğun için dedi. Bu ay aşılama tedavisine başlamayı plânlıyor.

Peki sorun çıkmış mıydı yoksa tedbir amaçlı mı kullanıyordunuz. Mesela bende sorun çıkmamıştı ama şimdiki doktorum hamile kalınca iğne vereceğim hem yaşından dolayı hem riskli olduğun için dedi. Bu ay aşılama tedavisine başlamayı plânlıyor.
Sorun çıkmamıştı ya da daha dogrusu öyle birseye bakılmamıştı , corasprin kullanıyordum tedavi öncesi zaten ( ki hala kullanıyorum ) tutunma olduktan sonrada tedbir amaçlı iğneye başlamıştı , tutunduktan sonra bile günde 2 iğne yapıyordum , 12. Haftada bırakırız artık iğneleri diye konuşuyorduk işte ama 11+2 de kaybettim :( siz aşılama mı deneyeceksiniz tekrar ? Sizde sorun ne ?

Arkadaslar 1 senedir korunmadigimiz halde cocuk sahibi olamadik.Daha sonraa doktora gittigimizde amh 0.25 oldugunu ogrendik.Cok uzun bi surec aslinda ama kestirmeden anlatiyorum.Gecen ay catlatma ignesi oldum ama sonuc negatifti.Bu ay catlayan yumurtalarin kalintilari oldugu icin doktorum asilamayi onumuzdeki ay yapmamizi onerdi.Benim gibi amh dusuk olup asilmayla hamile kalan var mi ?
Canim ne yaptın aşılama tuttu mu aynı durumdayım merak ettim

Back
X