Başka bir yere amh testi verin bana bi doktor zorla tüp bebek yapmak için kendi verdiği laboratuvara vermemi istedi buraya verin dedi gittim verdim amh 0.82 çıktı yani böyle bir şey olması imkansızdı değerlerim normalde iyiydi ama siz genede başka bir doktora da baktırın aynı şeyleri söylerse ve yaşınız biraz ilerlediyse tedavi gerekebilir.Merhaba yardımınıza ihtiyacım var eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay hamile kaldım şubat ayında düşük yaşadım bu beni psikojik olarak etkiledi çok üzüldüm troid hastalığım var o süre zarfında troidim yükseldi ilaçlarla düşürmeyi bekledik hem rahim hem troid düzelsin diye bekledik ve hiç çocuk denemedik şimdiye kadar bu ay troidim düştü çocuk istediğimiz için kontrol amaçlı jinekologa gittim ve yumurta rezervinin azaldığını amh degerimin 0.52 olduğunu söyleyip beni bir anda tüp bebek bölümüne sevk etti eşimle kendimizi bir anda bu olayın içinde bulduk 2 haftadır folik asit kullanıyordum tekrar hamile kalırsam diye birde doktora sorup ladyfert adında bir takviyeye başladım ne yapayım kızlar lütfen yardım edin banadoğal yolla hamile kalırmıyım yoksa hemen tüp bebeğe mi başlayım reglinin 2.yada 3.günü gel dedi ben şimdi ilk günündeyim ama kafam çok karışık yardım edin bana
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay hamile kaldım şubat ayında düşük yaşadım bu beni psikojik olarak etkiledi çok üzüldüm troid hastalığım var o süre zarfında troidim yükseldi ilaçlarla düşürmeyi bekledik hem rahim hem troid düzelsin diye bekledik ve hiç çocuk denemedik şimdiye kadar bu ay troidim düştü çocuk istediğimiz için kontrol amaçlı jinekologa gittim ve yumurta rezervinin azaldığını amh degerimin 0.52 olduğunu söyleyip beni bir anda tüp bebek bölümüne sevk etti eşimle kendimizi bir anda bu olayın içinde bulduk 2 haftadır folik asit kullanıyordum tekrar hamile kalırsam diye birde doktora sorup ladyfert adında bir takviyeye başladım ne yapayım kızlar lütfen yardım edin banadoğal yolla hamile kalırmıyım yoksa hemen tüp bebeğe mi başlayım reglinin 2.yada 3.günü gel dedi ben şimdi ilk günündeyim ama kafam çok karışık yardım edin bana
Merhaba, neredeyse aynı şeyleri yaşamışız. Geçen sene şubat ayında bebek düşünmeye basladik ve sizin gibi denedigimiz ay hamile kaldim. 16 haftalikken rutin kontrolde kalbinin durduğunu ogrendim 13. Haftaya kadar gerilemiş hatta hic hissetmedim kanama ağrı hiçbir şey olmadi ve sizin gibi psikolojik olarak inanılmaz etkilendim. Doktorum bana 6 düşünme gebelik dedi rahim toparlansin diye düşünmedim. Sonra kendimi de hazir hissettiğim zaman doktora rutin kontrole gittim bütün hersey hormonlar vs normal amh 0 82 cikti. Tabi ben şok oldum. Bana da biraz deneyin sonra olmazsa tup bebek dedi hatta olmaz diyenler de vardı direk tup bebek diye. Bende kendime nasil o zaman ben 7 ay once istediğim ay hamile kaldim diye düşündüm acikcasi. Adetin 2 veya 3. Günü çağırıyorlar ultrasonda yumurta sayımı yapiyorlar diğer hormonlara bakıyorlar. Yumurta sayınız amh degeriniz ile eşdeğer mi ona bakacaklar muhtemelen.Merhaba yardımınıza ihtiyacım var eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay hamile kaldım şubat ayında düşük yaşadım bu beni psikojik olarak etkiledi çok üzüldüm troid hastalığım var o süre zarfında troidim yükseldi ilaçlarla düşürmeyi bekledik hem rahim hem troid düzelsin diye bekledik ve hiç çocuk denemedik şimdiye kadar bu ay troidim düştü çocuk istediğimiz için kontrol amaçlı jinekologa gittim ve yumurta rezervinin azaldığını amh degerimin 0.52 olduğunu söyleyip beni bir anda tüp bebek bölümüne sevk etti eşimle kendimizi bir anda bu olayın içinde bulduk 2 haftadır folik asit kullanıyordum tekrar hamile kalırsam diye birde doktora sorup ladyfert adında bir takviyeye başladım ne yapayım kızlar lütfen yardım edin banadoğal yolla hamile kalırmıyım yoksa hemen tüp bebeğe mi başlayım reglinin 2.yada 3.günü gel dedi ben şimdi ilk günündeyim ama kafam çok karışık yardım edin bana
Merhaba, neredeyse aynı şeyleri yaşamışız. Geçen sene şubat ayında bebek düşünmeye basladik ve sizin gibi denedigimiz ay hamile kaldim. 16 haftalikken rutin kontrolde kalbinin durduğunu ogrendim 13. Haftaya kadar gerilemiş hatta hic hissetmedim kanama ağrı hiçbir şey olmadi ve sizin gibi psikolojik olarak inanılmaz etkilendim. Doktorum bana 6 düşünme gebelik dedi rahim toparlansin diye düşünmedim. Sonra kendimi de hazir hissettiğim zaman doktora rutin kontrole gittim bütün hersey hormonlar vs normal amh 0 82 cikti. Tabi ben şok oldum. Bana da biraz deneyin sonra olmazsa tup bebek dedi hatta olmaz diyenler de vardı direk tup bebek diye. Bende kendime nasil o zaman ben 7 ay once istediğim ay hamile kaldim diye düşündüm acikcasi. Adetin 2 veya 3. Günü çağırıyorlar ultrasonda yumurta sayımı yapiyorlar diğer hormonlara bakıyorlar. Yumurta sayınız amh degeriniz ile eşdeğer mi ona bakacaklar muhtemelen.Merhaba yardımınıza ihtiyacım var eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay hamile kaldım şubat ayında düşük yaşadım bu beni psikojik olarak etkiledi çok üzüldüm troid hastalığım var o süre zarfında troidim yükseldi ilaçlarla düşürmeyi bekledik hem rahim hem troid düzelsin diye bekledik ve hiç çocuk denemedik şimdiye kadar bu ay troidim düştü çocuk istediğimiz için kontrol amaçlı jinekologa gittim ve yumurta rezervinin azaldığını amh degerimin 0.52 olduğunu söyleyip beni bir anda tüp bebek bölümüne sevk etti eşimle kendimizi bir anda bu olayın içinde bulduk 2 haftadır folik asit kullanıyordum tekrar hamile kalırsam diye birde doktora sorup ladyfert adında bir takviyeye başladım ne yapayım kızlar lütfen yardım edin banadoğal yolla hamile kalırmıyım yoksa hemen tüp bebeğe mi başlayım reglinin 2.yada 3.günü gel dedi ben şimdi ilk günündeyim ama kafam çok karışık yardım edin bana
Ben 2 kez adetli iken yumurta sayımı yaptırdım. Sagda kist vardı ve 2 sayımda da kist yumurtlamayi baskiliyordu. İlk ay solda 5 sagda kist dahil 3 olmak üzere toplam 8, sonraki ay solda 8 sagda yine 3 olmak üzere 11 yumurta sayıldı. Son sayımda doktor bence amh degeri yanlis yumurta sayınız cok dedi ama ben baktırmak asla istemedim tekrar. Yani bana yumurta sayınız yeterli ama amh dusuk tup bebek yaptırın ya da kendiniz bir sure deneyin diyorlar. Yaklaşık 4 aydir deniyorum daha once gebe kaldim yine kalirim diye düşünüyorum. Yani 8 ayda bir insanın amh ne kadar düşebilir birde kolay düşen bir değer değilmiş amh. Bence biz 1 alti amh degerleri ile gebe kaldik. Siz diğer hormon değerlerinize bir baktırin bakalim doktor ne diyecek. Kötü düşünmeyin ayni şeyleri yaşamışız dedigim gibiMerhaba yardımınıza ihtiyacım var eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay hamile kaldım şubat ayında düşük yaşadım bu beni psikojik olarak etkiledi çok üzüldüm troid hastalığım var o süre zarfında troidim yükseldi ilaçlarla düşürmeyi bekledik hem rahim hem troid düzelsin diye bekledik ve hiç çocuk denemedik şimdiye kadar bu ay troidim düştü çocuk istediğimiz için kontrol amaçlı jinekologa gittim ve yumurta rezervinin azaldığını amh degerimin 0.52 olduğunu söyleyip beni bir anda tüp bebek bölümüne sevk etti eşimle kendimizi bir anda bu olayın içinde bulduk 2 haftadır folik asit kullanıyordum tekrar hamile kalırsam diye birde doktora sorup ladyfert adında bir takviyeye başladım ne yapayım kızlar lütfen yardım edin banadoğal yolla hamile kalırmıyım yoksa hemen tüp bebeğe mi başlayım reglinin 2.yada 3.günü gel dedi ben şimdi ilk günündeyim ama kafam çok karışık yardım edin bana
Size de geçmiş olsun bian da bunla karşılaşmak üzdü çünkü aylardır tiroidimin düşmesini bekledik sadece ve tekrar çocuk istediğimizde direk tüp bebek denildi hemen0.40 olan ne yapsın?
Araştırıyoruz, tüp bebeğe gitmek istemiyorum. Eşimde istemiyor....
geçmişolsun
32 yaşındayım daha önce hemen hamile kaldım kaç aydır troidim düşsün ve rahim dinlensin diye bekledim bu ay düştü kontrole gittim ve bununla karşılaştım jinekolog tüp bebek bölümüne sevk etti beni tüp bebekte kontrol ettiler ilk muayene yapıldı fazla beklemeden hemen yaptır dediler ama ben daha hiç doğal yolla olur mu diye denemedim bileBaşka bir yere amh testi verin bana bi doktor zorla tüp bebek yapmak için kendi verdiği laboratuvara vermemi istedi buraya verin dedi gittim verdim amh 0.82 çıktı yani böyle bir şey olması imkansızdı değerlerim normalde iyiydi ama siz genede başka bir doktora da baktırın aynı şeyleri söylerse ve yaşınız biraz ilerlediyse tedavi gerekebilir.
Gerçekten aynı şeyleri yaşamışız sizinle ozaman düşükten sonra psikolojim çok etkilendi bir süre kendime gelemedim şimdi ben daha önce ilk deneme de hamile kaldım nasıl olurda şimdi tüp bebek yaptıracak kadar değerim düşük olur anlamıyorum bi anda böyle birşeyle karşılaştım doktor zaman kaybetmeden yaptır diyor ilk muayene mi oldum yarın adetliyken gel dedi bir de öyle muayene olacağım ama korkuyorum sizede geçmiş olsunBen 2 kez adetli iken yumurta sayımı yaptırdım. Sagda kist vardı ve 2 sayımda da kist yumurtlamayi baskiliyordu. İlk ay solda 5 sagda kist dahil 3 olmak üzere toplam 8, sonraki ay solda 8 sagda yine 3 olmak üzere 11 yumurta sayıldı. Son sayımda doktor bence amh degeri yanlis yumurta sayınız cok dedi ama ben baktırmak asla istemedim tekrar. Yani bana yumurta sayınız yeterli ama amh dusuk tup bebek yaptırın ya da kendiniz bir sure deneyin diyorlar. Yaklaşık 4 aydir deniyorum daha once gebe kaldim yine kalirim diye düşünüyorum. Yani 8 ayda bir insanın amh ne kadar düşebilir birde kolay düşen bir değer değilmiş amh. Bence biz 1 alti amh degerleri ile gebe kaldik. Siz diğer hormon değerlerinize bir baktırin bakalim doktor ne diyecek. Kötü düşünmeyin ayni şeyleri yaşamışız dedigim gibi
Tesekkur ederim size de cok geçmiş olsun. Bende 5 yıllık evliyim bu arada 33 e yeni girdim. Siz yarin hormon testi verin fsh lh estradiol prolaktin tsh hepsine doktor bakacak muhtemelen. Amh i da tekrar isteyin bir kez daha baksınlar Korkmayın sizin gibi bende cok korktum ama bunlar hormonu cok etkiliyor stres yapmamaya çalışın. Amh bence bizim hep boyle 1in altıydi ve biz gebe kaldık yine kalırız hic tedirgin olmayın yarin folikul sayınızı mutlaka sorun kac tane diyeBen de daha önce ilk deneme de hamile kaldım nasıl olurda şimdi tüp bebek yaptıracak kadar değerim düşük olur anlamıyorum bi anda böyle birşeyle karşılaştım doktor zaman kaybetmeden yaptır diyor ilk muayene mi oldum yarın adetliyken gel dedi bir de öyle muayene olacağım ama korkuyorum sizede geçmiş olsun
Bende 32 yaşındayım 5 yıllık evliyim bende stres yönetimim hiç yok inanın ki çok duygusalım her şeye hemen ağlıyorum şimdi bu süreçte beni çok korkutuyor amh değeri değişken birşey mi yani stresli bir dönem değişkenlik gösteriyor mu başka sormam gereken bir şey var mı doktora teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinTesekkur ederim size de cok geçmiş olsun. Bende 5 yıllık evliyim bu arada 33 e yeni girdim. Siz yarin hormon testi verin fsh lh estradiol prolaktin tsh hepsine doktor bakacak muhtemelen. Amh i da tekrar isteyin bir kez daha baksınlar Korkmayın sizin gibi bende cok korktum ama bunlar hormonu cok etkiliyor stres yapmamaya çalışın. Amh bence bizim hep boyle 1in altıydi ve biz gebe kaldık yine kalırız hic tedirgin olmayın yarin folikul sayınızı mutlaka sorun kac tane diye
Bence deneyin bana öyle dediler normal yolla çocuğum oldu 23 yaşındayım32 yaşındayım daha önce hemen hamile kaldım kaç aydır troidim düşsün ve rahim dinlensin diye bekledim bu ay düştü kontrole gittim ve bununla karşılaştım jinekolog tüp bebek bölümüne sevk etti beni tüp bebekte kontrol ettiler ilk muayene yapıldı fazla beklemeden hemen yaptır dediler ama ben daha hiç doğal yolla olur mu diye denemedim bile
Devlet hastanesine gidiyorum 32 yaşındayım bana da hep baktıklarında iyi diyorlardı bi anda böyle bir durum çıktı karşımaBaşka bir yere amh testi verin bana bi doktor zorla tüp bebek yapmak için kendi verdiği laboratuvara vermemi istedi buraya verin dedi gittim verdim amh 0.82 çıktı yani böyle bir şey olması imkansızdı değerlerim normalde iyiydi ama siz genede başka bir doktora da baktırın aynı şeyleri söylerse ve yaşınız biraz ilerlediyse tedavi gerekebilir.
Ya dediğim gibi başka bir doktordan isteyin test farklı çıkabilirDevlet hastanesine gidiyorum 32 yaşındayım bana da hep baktıklarında iyi diyorlardı bi anda böyle bir durum çıktı karşıma
Rica ederim ne demek. Stresi bende yönetemiyorum bakmayın stres yapmayın dediğime bebegimi kaybettiğimde aylarca kendime gelemedim cok aşırı üzülmüştüm hala üzülüyorum. Ama biraz bu işleri akışına bırakmak gerek. Diğer hormonlariniz özellikle fsh ve lh stresten etkileniyor diye biliyorum 10 un altinda çıkması lazım sorun yok diyebilmek icin. Amh degisken değil diyor doktorlar asla yükselmez rezervi gosterir diyorlar ama ben o kadar cok kadının hikayesini okudum ki farklı zamanlarda yaptıkları tahlilleri bile görsel olarak insanlara atmislar bence degisken bir değer yükselten birçok kişi var zaten suan önemli olan yarin size yapılacak olan ultrason. Orada sagda ve solda yumurta sayımı yapacaklar sayıya göre amh orantılı mi ona bakacaklar. Benim değil mesela amh dusuk 0,82 ama yumurta sayısı daha cok cikiyor. Insallah sizinde yarin yumurta sayınız fazla cikar ve güzel haberler alırsınızBende 32 yaşındayım 5 yıllık evliyim bende stres yönetimim hiç yok inanın ki çok duygusalım her şeye hemen ağlıyorum şimdi bu süreçte beni çok korkutuyor amh değeri değişken birşey mi yani stresli bir dönem değişkenlik gösteriyor mu başka sormam gereken bir şey var mı doktora teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Bende kaç gündür araştırıyorum bir umutla her okuduğum yazı biraz rahatlatıyor ama ya bende olmazsa böyle diye bir yandan bu karamsarlığa düşüyorum yumurta sayısı çok çıkması önemli miRica ederim ne demek. Stresi bende yönetemiyorum bakmayın stres yapmayın dediğime bebegimi kaybettiğimde aylarca kendime gelemedim cok aşırı üzülmüştüm hala üzülüyorum. Ama biraz bu işleri akışına bırakmak gerek. Diğer hormonlariniz özellikle fsh ve lh stresten etkileniyor diye biliyorum 10 un altinda çıkması lazım sorun yok diyebilmek icin. Amh degisken değil diyor doktorlar asla yükselmez rezervi gosterir diyorlar ama ben o kadar cok kadının hikayesini okudum ki farklı zamanlarda yaptıkları tahlilleri bile görsel olarak insanlara atmislar bence degisken bir değer yükselten birçok kişi var zaten suan önemli olan yarin size yapılacak olan ultrason. Orada sagda ve solda yumurta sayımı yapacaklar sayıya göre amh orantılı mi ona bakacaklar. Benim değil mesela amh dusuk 0,82 ama yumurta sayısı daha cok cikiyor. Insallah sizinde yarin yumurta sayınız fazla cikar ve güzel haberler alırsınız
Herhangi bir şey kullandınız mı yada yaptığınız birşey oldu mu kaç ay denemem gerekiyorBence deneyin bana öyle dediler normal yolla çocuğum oldu 23 yaşındayım
Karamsar olmayın biz 1 kere gebe kaldık hamile kalabilmekte önemli demek ki yine olabilir amh tek başına belirleyici değil dediğim gibi yarin ki sonuçlar önemli aslinda. Sag ve solda toplam 8den aşağı yumurta görmek istemiyor doktorlar yani 8 ve üzeri olursa yeterli diyorlar insallah 8 üzeri cikar sizinde. Amh i yansıtıyor mu yumurta sayınız ona bakacaklar yaniBende kaç gündür araştırıyorum bir umutla her okuduğum yazı biraz rahatlatıyor ama ya bende olmazsa böyle diye bir yandan bu karamsarlığa düşüyorum yumurta sayısı çok çıkması önemli mi
İnşallah 8 ve üzeri çıkar ve size o sevinçle yazarımKaramsar olmayın biz 1 kere gebe kaldık hamile kalabilmekte önemli demek ki yine olabilir amh tek başına belirleyici değil dediğim gibi yarin ki sonuçlar önemli aslinda. Sag ve solda toplam 8den aşağı yumurta görmek istemiyor doktorlar yani 8 ve üzeri olursa yeterli diyorlar insallah 8 üzeri cikar sizinde. Amh i yansıtıyor mu yumurta sayınız ona bakacaklar yani
Fsh değeri ne benim kan sonucumda da çıkmıyor birde herhangi bir takviye yada kullandığınız oldu mu bende denemek istiyorum bir kaç ama çok stres yapıyorum bir yandan daBen de çocuk sahibi olmak istediğimde doktora kontrole gitmiştim eski sonuçlarıma baktı AMh değerim çok düşüktü yeniden görmek istedi yeni değerim 0.55 geldi ultrasonla baktığında sol tarafta hiç yok sağ tarafta iki ve üç yumurta var dedi ben de direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Korunmasız ilişkimiz hiç olmamıştı ben hemen yapmak istemediğimi söyledim 6-7 ay denemek istiyorum en azından dedim ve üçüncü ayda kendiliğinden hamile kaldım . Bu arada fsh değerim de 12.70di yani farklı bir sorununuz yoksa eşinizin de değerleri iyiyse bence kendiniz deneyin takviyeler kullanarak önemli olan bir sağlık yumurtanın sperm ile birleşmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?