Merhaba tabiiki bahsedeyim
Doktor beyin kendi üretimi olan kapsül formunda gıda takviyeleri
Doktor bey ile online olarak ileti geçiyorsunuz sizden bazı raporları istiyorlar ben instagramdan yazdım ve raporları yolladım bana rezerve paketi olara ürünleri söyledi ve internet sayfasından aldım bazı kapsüller günde 2 kez bazılarıda sadece akşam 9 da içiliyor kullandığım paketi özelden gönderebilirim fakat herkeste ayrıdır diye düşünüyorum
AdChoices
ADVERTISING
Ben biraz rahimde sorun yaşadım mart ayından beri Polip kist ve çikolata kistleri biraz sorun yaşattı çok kanamam oldu kanamalar için doktora gittiğimde yumurta sayılarımı görünce mutluluktan uçtum Amh değerim 0.01 ile 0.83 e yükseldi ve 5 yumurtam vardı
Yurt dışında yaşıyorum ben Türkiye’deki doktor bana çocuğun olmaz dönör lazım hiç yumurtan yok demişti şimdi ise yumurtam var
Yumurta sayımın arttığını görünce eş paketi de aldım fakat buradaki doktor kist ve poliplerim yüzünden hamile kalamayacağımı kalsamda düşük yapacağımı ameliyat olmamı söyledi çünkü bebeğin yerleşeceği noktalardaymış dün ameliyat oldum eş paketimde 3 aylıktı 2 ay kullanmıştım son 1 ayıda kullanacağım inşallah bebeğimde olur
Ayrıca takviyelerimin içeriğini araştırdı ve gayet iyi olduklarını söyledi
Umarım açıkalayıcı olmuşumdur olamadıysam özelden de yazabilirsiniz raporlarımızda paylaşabilirim
Sevgi