• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek yaptıranlar

Ben şuan için çok memnunum. Hep güleryüzlü, sorduğum her soruyu uzun uzun anlatıyor. Ticari kaygıyla iş yaptığını da düşünmüyorum gerçekten hasta menfaatine olan tedavi uyguluyor ,gereksiz işlem yapmıyor para almak için. Baya sıkı takip ediyor beni ,hiç bir yerde böyle özenle dikkatli takip edilmemiştim. Kendisi zaten 45 50 li yaşlarda dahi başarı elde eden bir doktor. Ben 34 yaşındayım ümitli konuştu benim için. Başka merak ettiğiniz de varsa cevaplarım ,ben çok sevdim kendisini🤭
Tedaviniz nasıl ilerledi acaba

Kizlar lutfen ama lutfen saglikli- yumurta gelistirici diyet uygulayin 🙏🏻🙏🏻 yumurtalar gelisebiliyor kaliteleri artiyor ve tutma olasiligi cok daha yükseliyor. Bugunden itibaren dogru sekilde beslenirseniz 2-3 ay sonrasinin yumurtalarina etki etmis oluyor. Lutfen dişinizi sıkın, diyet yapin. Diyet dedigim az yemek degil. Bazen gereginden fazla bile yemeniz gerekebiliyor. Diyetisyenkevseri takip edin instagramdan. Mutlaka kirmizi meyve sebze berry ler tuketin, her gun. mesela yaban mersini,. Umarim sizin icin de iyi olur. Ben 2 tup denemesi sonrasi diyet uygulayarak 3.de basardim 🙏🏻🧿 Amh im da yukseldi. Yasim 42. Ben yaptiysam siz de yapabilirsiniz 💪🏻🤞🏻🫶🏻
Merhaba diyet, yiyecek ve içeceklerden bahsedebilir misiniz rica etsem

Kızlar bende amh düşüklüğü ile bu yoldayım 2 yıldır sağlıklı beslenme ve son bir yıldır tüp bebek diyetisyeni ile devam ettim 3 kere opu oldum 6-2-6 yumurtam çıktı hepsi olgundu. Tüm opular dahil 4 embriyo elde edildi. 3aa 4ba 5bc 5ba kalitelerinde. 5ba yı transfer ettik kalanı dondurduk. İlk transferimde çok şükür pozitifi gördüm. Amh düşükse yumurtam nispeten az çıkacaktır ama kalitesini muhakkak desteklemeliyim diye düşünüp hayatıma sporu ve sağlıklı diyet programını aldım. İnşallah sizlerde pozitifi görürsünüz 🌸
Merhaba öneri yiyecek ve içecekleriniz nelerdir

Merhabalar tedavinizi nerde oluyorsunuz acaba bende yeni yer arayisindayim amh 0.28 2 olumsuz tüp bebek denemem var şuan yumurta kalitesi artiricak hormon kullanıyorum 3 ay kullanmam önerildi birinci ayım bitmek üzere ve 2 ay sonra yeniden tedavi düşünüyorum
Merhaba takviye ne kullandınız acaba

Back
X