AMH DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞAYANLAR

Amin canim çok teşekkür ederim inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre versin hayirla kolaylikla gecsin sureciniz

Merhaba,ben de aynı dertten muzdaribim.Bugün sayfayı uzun süre sonra üye oldum.İstanbul’da hangi doktora ya da hastaneye gidiyorsun

Bende 22yasindayim amh değerim bir yıl önce 2.04ken iki gün önce tekrar test verdim 1.42olmus bu kadar hızlı düşebileceğini bilmiyordum gebelik istiyorum birbucuk yıldır evliyim ve em basindan beridir tedavi görüyorum iki çatlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi şans artiriyormus onuda çektirdim olmadı kısmet ardik rabbim kimsenin beşiğini boş birakmasin

Orta değerlerde dalgalanma çok oluyormuş. Yaşınız genç diğer hormonlarınız normalse stres yapmayın.

Orta değerlerde dalgalanma çok oluyormuş. Yaşınız genç diğer hormonlarınız normalse stres yapmayın.
Malesef hormonlarım da anormal mesela prolaktinim 103 çıktı endokrine gidecem onunuzdeki ay sonrada aşılamaya yönlendirecem dedi doktor

Merhaba cnm yazını okudum benim 1 sene de tam 2 kat arttı bende ondan endişeliyim o dediğiniz bütün vitaminleri kullanıyorum sanırım ondan. Bunarada yaşım 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…