Amh düşüklüğü

Amin inşaallah çok geçmiş olsun. Rabbim hiç beklemediğiniz anda güzellikler çıkarsın karşınıza

Merhaba, benim de amh değerim 0.06. Başka gruplarda yaptığım bir iki yorumu alıntılıyorum sizin için, faydası olabilir. Kendinizi yıpratmayın, amh değerine çok takılmamak lazım, reglinizin 2. Günü dr kontrolünde görülen folikül sayısı önemli. Düzenli regl oluyor musunuz, bu önemli. Benim bu kadar düşük olmasına rağmen döngülerimde 3-4 folikül oluyor mesela. Amh düşük olanlar asla çocuk sahibi olamaz diye birşey yok ayrıca, sadece biraz daha çok uğraştırıyor bizi o kadar. Benim yaşım da 39 olduğundan doğal yollardan denemek zaman alacaktı, tüp bebek deniyoruz.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Canım aslında çok isterim marka yazmanı. Bir de fitoterapi diye bir şey duydun mu hiç?

Canım aslında çok isterim marka yazmanı. Bir de fitoterapi diye bir şey duydun mu hiç?
Duydum canım fitoterapiyi ama işe yararmı hiç bilmiyorum hiç fikrim yok. Benim kullandıgım takviye mfk 1 aylık paketi ve adalis advictor bunları öglen 5 aksam 5 düzenli içtim bana cok fayda sagladı ben bu takviyeleri 3 kere aldım kullandım canım.

Çok çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun

Allah yardımcın olsun canım benim ne kadar çok şey yaşamışsın Allah seni önce sağlığınla ondan sonra da bebekle müjdelendirsin inşallah

8 Yıllık evliyim Amh 0,75 6 sene boyunca hiç gebelik olmadı 2 aşılama negatif 1 tüp negatif 2.denemede hamd olsun pozitifi gördük.Allahtan ümit kesmeyin olamıcam edemicem aklınızdan çıkarın bol bol dua ve tövbe edin ve imkanınız varsa sadaka dağıtın güzel sonuçlar alacaksınız.Amh 3,4 olupta sebebsiz kalamayan tonla çiftler var Amh 0,01 doğal yoldan kalan ikizler var.Allah gönlünüze göre versin

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah bende pazartesi pozitifi görürüm dua edermisiniz bizede hamilelerin duası kabul olur derler.

amh 0,24 le ilk denemede şükür ki pozıtıf.Doktorum 1 in altında olan tüm değerler aynı bızım ıcın anlamsız,bizim için ekranda gördugumuz önemlı demıstı.4-5 yumurtayla tedaviye basladım 7 yumurta toplantı.3 ü 3.güne geldı 2.si transfer edildi bir iyi bir orta kalıte.Bırı tuttu cok sukur.benm de fshım 14 e yakındı.37 yasındayım o yuzden kafanızı bulandırmayın ıyı bır doktorla tup bebege baslayın beklemeden.

omepa qten kullanın, proxyfemın bır de ısmını hatırlamadıgım bır ılac vardı bulursam onu da yazarım o da cok onerılıyor pahalı bır ılac

Saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.

Allah yardımcın olsun canım benim ne kadar çok şey yaşamışsın Allah seni önce sağlığınla ondan sonra da bebekle müjdelendirsin inşallah
Amin inşaallah, RABBİM sizlerede sağlık sıhhat ve afiyet ile gebelik haberini almayı nasip etsin. Sizlerden dua istiyorum hamdolsunbir buçuk yıl aradan sonra ne yazık ki lenf tüberküloz hastalığım aynı yerden tekrar nuksetmis şuan sonuçları bekliyoruz bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Allah acil şifalar versin muradinizi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…