Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh düşük ise asla vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayın. Yani elbette normal yolla gebe kalabilirsiniz ama bence riske atmayın.Merhaba,
Amh değerim 0,40 diğer tüm değerlerim normal çıktı tüp bebek için yönlendirildim kafam karışık amh düşük olup normal yol ile gebe kalan var mı? var ise nasıl bir yol izlediniz önerileriniz ihtiyacım var
7,93 çıktıFSH değeriniz nasıldı?
Benimde amh düşük 0.39 24 yaşındayım doktor doğal yolla gebe kalırsın ama çok uzun bir süre sonra belki dedi o yüzden tüp bebeğe başlayacağızMerhaba,
Amh değerim 0,40 diğer tüm değerlerim normal çıktı tüp bebek için yönlendirildim kafam karışık amh düşük olup normal yol ile gebe kalan var mı? var ise nasıl bir yol izlediniz önerileriniz ihtiyacım var
USG de görünen yumurta sayınız nasıl.Merhaba,
İnşallah doğal yol ile kalırız ama vakitte kaybetmek istemiyorumBenimde amh düşük 0.39 24 yaşındayım doktor doğal yolla gebe kalırsın ama çok uzun bir süre sonra belki dedi o yüzden tüp bebeğe başlayacağız
7 tane sayıldıUSG de görünen yumurta sayınız nasıl.
Sayıniz kötü değil aslında ama kısmet mi diyim hiç belli olmuyor bu işler benim amh 1.30 du sayıda 9 10 civarı, 2 buçuk sene olmadi tam tüpe baslicam dediğim ay oldu.baska bi tanıdığım 0.50 civari amh ile 6 7 ayda gebe kaldi.insallh bir an önce nasibiniz sizi bulur7 tane sayıldı
Sayıniz kötü değil aslında ama kısmet mi diyim hiç belli olmuyor bu işler benim amh 1.30 du sayıda 9 10 civarı, 2 buçuk sene olmadi tam tüpe baslicam dediğim ay oldu.baska bi tanıdığım 0.50 civari amh ile 6 7 ayda gebe kaldi.insallh bir an önce nasibiniz sizi bulur![]()
Sayıniz kötü değil aslında ama kısmet mi diyim hiç belli olmuyor bu işler benim amh 1.30 du sayıda 9 10 civarı, 2 buçuk sene olmadi tam tüpe baslicam dediğim ay oldu.baska bi tanıdığım 0.50 civari amh ile 6 7 ayda gebe kaldi.insallh bir an önce nasibiniz sizi bulur![]()
Tek tüp kapalı olmasida tabiki şansı düşürüyor inşallah doğal yoldan nasip olur.İnşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip eder arkadaşım tek yumurta ile iki doğal yol ile gebe kaldı çok örnek var belki vakti saati vardır geçen hafta rahim film çektirdim sol tüpüm tıkalı açıldı belki normal yol ile kalırım diye ümit ediyorum![]()
Teşekkür ederim aminSizin adınıza çok sevindim buarada güzellikler içinde büyütün![]()
Yaşınız kaç acaba? Benim de 1,81 çıktı.Bir buçuk sene önce 3,09 du.Bu kadar zamanda Bu denli hızlı düşmesi bana hiç normal gelmedi açıkçası.Yaşım da var tabi biraz.2 ay sonra 35 olucam.Merhaba,
34 yaşındayım herhangi bir ameliyat durumumuz oldu mu?Yaşınız kaç acaba? Benim de 1,81 çıktı.Bir buçuk sene önce 3,09 du.Bu kadar zamanda Bu denli hızlı düşmesi bana hiç normal gelmedi açıkçası.Yaşım da var tabi biraz.2 ay sonra 35 olucam.
Amh 0.45le 2 yıl içinde 3 kez hamile kaldım. 2 kez düşüğüm var. 3.de sağlıklı gebelik oldu doğuma yakınım şu an. Fsh değerim çok iyiydi. Yaptığım özel bişey olmadı. Takviye beslenme hiç bi şeye dikkat etmedim açıkçası normal insanlar gibi yaşıyorumMerhaba,
Amh 0.45le 2 yıl içinde 3 kez hamile kaldım. 2 kez düşüğüm var. 3.de sağlıklı gebelik oldu doğuma yakınım şu an. Fsh değerim çok iyiydi. Yaptığım özel bişey olmadı. Takviye beslenme hiç bi şeye dikkat etmedim açıkçası normal insanlar gibi yaşıyorum
Hayır ameliyat olmadım.34 yaşındayım herhangi bir ameliyat durumumuz oldu mu?
Fsh kaçtı acaba benimde Amh 0.5 civari ama FSH yüksekAmh 0.45le 2 yıl içinde 3 kez hamile kaldım. 2 kez düşüğüm var. 3.de sağlıklı gebelik oldu doğuma yakınım şu an. Fsh değerim çok iyiydi. Yaptığım özel bişey olmadı. Takviye beslenme hiç bi şeye dikkat etmedim açıkçası normal insanlar gibi yaşıyorum