Amh düşüklüğü

birumutneolur

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
388
Puanlar
18
Arkadaşlar 28 yalındayım amh 0.90 adetşn 2. Günü folikül saayım 5 olduğunu söyledi doktor. Yaşıma göre evet az ama doktor tüp bebek ya da aşılama yapmak istemedi 6 ay dene dedi . Daha önce bir gebeliğim var fakat düşükle sonuçlandı . Siz amh kaçken hamile kaldınız veya önerebileceğiniz bir yol var mı

Arkadaşlar 28 yalındayım amh 0.90 adetşn 2. Günü folikül saayım 5 olduğunu söyledi doktor. Yaşıma göre evet az ama doktor tüp bebek ya da aşılama yapmak istemedi 6 ay dene dedi . Daha önce bir gebeliğim var fakat düşükle sonuçlandı . Siz amh kaçken hamile kaldınız veya önerebileceğiniz bir yol var mı
canım merhaba, 4 sene kadar önce bir oğlum oldu. o zamanlar amh falan hiç baktırmamıştım. son 2 senede reglimde bazı düzensizlikler ve gelmesi gerekenden daha az yoğunlukta regl olunca ocak ayınca doktora gittim. o zaman amh baktıklarında 1,06ydı. doktor düşüncem varsa eğer beklememem gerektiği söyledi. ama bizim bazı şeyleri yoluna koymamız için beklememiz gerekiyordu. en son 1 ağustos tarihinde doktora gittim durumlar nedir diye amh çok düşmüş 7 ayda. 0,692 görünce başımdan aşağıya kaynar sular indi. doktor poliversin diye bi takviye verdi. amh düşmesine engel olamayız ama çocuk için acele etmemi söyledi. 3 ay doğal yollar deneyin olmazsa 4. ayda yanıma gelin dedi. amh demek her şey demek değil 0,01 ile bile hamile kalanlar var. bizim için önemli olan 1 tane sağlam yumurta dedi. çok üzülmüştüm. ama diğer değerlerin çok güzel. bu işte stres olmaz. stres oldukça olacağı varsada olmaz. hiçbir şeyi dert etmiyorsun ve akışına bırakıyorsun dedi. doktorun konuşması bana çok iyi gelmişti. sana 6 ay gibi bir süre vermiş bana onu da vermedi 3 ayda olmazsa ilaca başlayacağını söyledi bende

bende de 10 aya amh 1,51 den 0,638 e düşmüş. Şok oldum gerçekten çok üzüldüm strese girdim. tüp bebek merkezi hemen 1aşılama yapalım olmazsa tüp bebeğe geçiş yapalım diye aceleci davrandılar. bilmiyorum kafam allak bullak ya benim hiç cocugum yok. buna rağmen 2 tane cocuk istiyordum. kafam karıştı tüp bebek merkezlerine bakıyorum. 1,5 yılda 1 kendiliğinden gebelik oldu ama düştü.

Bugün bende amh değerim 0.587 olduğunu öğrendim çok ağladım çok üzüldüm salı günü için dr.a randevu aldım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bugün bende amh değerim 0.587 olduğunu öğrendim çok ağladım çok üzüldüm salı günü için dr.a randevu aldım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aşkııım geçen ay bu başlığı açtım , bu ay hamile olduğumu öğrendimmmmmmmm çok şükür rabbime , umudunu kaybetmeee

Hayırlı olsunnn çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 doğal yolla kendiliğinden mi hamile kaldınız acaba nasıl oldu ?

Hayırlı olsunnn çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 doğal yolla kendiliğinden mi hamile kaldınız acaba nasıl oldu ?
Evet canım doğal yolla kendimden kaldım . Arı sütü ve sperm dostu kayganlaştırıcı kullandım. O ay da hamile kaldım

Ben 34 yaşındayım, ahm 0.37’ydi doğal yoldan hamile kaldım. En az 6 ay deneyğn, daha önce de gebe kalmışsınız zaten. Benim de ilk ay kimyasalla sonuçlandı, sonraki denemelerde oldu.

Back
X